Atvērts specializēts internetveikals 4x4 braucējiem 2

 
4.aprīlis 2012 11:32

Zīmīgā datumā, 4.04.2012 (4x4.2012) tiek atvērts Latvijā pirmais specializētais internetveikals pilnpiedziņas auto īpašniekiem, jo īpaši 4x4 bezceļu braukšanas cienītājiem.

Jaunais internetveikals pieejams interneta adresē http://4x4centrs.lv/veikals/

Internetveikalā pieejams plašs apvidus auto riepu piedāvājums, auto vinčas, domkrati, kompresori, kā arī vilkšanas aprīkojums un citi aksesuāri.

„Ja vieglo auto segmentā riepas un dažādi papildaprīkojuma elementi ir plaši pārstāvēti un viegli pieejami, tad apvidus auto īpašniekiem nereti nākas pacīnīties un mēnešiem gaidīt, lai Latvijā nopirktu kāroto dubļu riepu komplektu vai vinču.

12 gadu bezceļu braukšanas pieredze ļauj precīzi zināt, kas šodien nepieciešams Latvijas džipotājiem, jo esam ar viņiem kopā dienu dienā. Kā specializēts internetveikals, mēs piedāvāsim pircējiem plašāku preču izvēli vienuviet plus iespēju ātrāk iegūt nepieciešamo aprīkojumu. Papildus mēs strādājam ar Latvijā jaunu un ļoti interesantu zīmolu aprīkojumu, un jau drīzumā varēsim to piedāvāt Latvijas apvidus auto braucējiem,” atklāj jaunā 4x4 Centrs internetveikala vadītājs Edvīns Bauers.

Līdz 14. aprīlim http://4x4centrs.lv/veikals/ izsludināta iepazīšanās akcija, kuras ietvaros ikviens riepu komplekta vai vinčas pircējs saņems 20 latus vai dāvanu karti dalībai kādā no 4x4 Centrs rīkotajiem bezceļu braukšanas pasākumiem.

Biedrība „4x4 Centrs” organizē dažādus augstas kvalitātes 4x4 bezceļu braukšanas pasākumus un Latvijas bezceļu braucējiem pazīstama jau kopš 2000. gada ar nosaukumu „Mazozoli 4x4”. 2011. gada rudenī „Mazozoli 4x4” pārtapa par „4x4 Centrs”, lai zīmolā akcentētu faktisko pozīciju Latvijas 4x4 braukšanas nišā.

 
Visi komentāri
 
285996. viesis 15.aprīlis 2012 14:42
0 0 Atbildēt

pašvaks tas veikals izskatās. niecīgs piedāvājums. no raksta domāju ka būs kaut kas riktīgi labs. vai tiešām pēc 12 gadu pieredzes bezceļu braukšanā varat piedāvāt vinčas un riepas.

285997. viesis 16.aprīlis 2012 10:37
0 0 Atbildēt

Un ko vēl vajadzēja? Pa trīs dažāda augstuma lifta komplektiem pacmit modeļiem, grēdu ar hačinsona diskiem? ARB buferus nelielu noliktavu? Nav LV tāds noiets, lai ieguldītu naudu dzelžos un tad gaidīt, ka kāds izdomās, ka viņam vajadzēs oem lsd nomainīt pret cieto bloķi...

Nav pie viņiem pirkts, bet ja spēj pietiekami ātri piegādāt nepieciešamo, kāpēc ne?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti