Alfistu jaunā sezona atklāta!

 
19.maijs 2008 7:53

Maija otrajā nedēļas nogalē Šlokenbekas muižā sadarbībā ar vienīgo oficiālo Alfa Romeo pārstāvi Latvijā SIA „Modena Motors” norisinājās ikgadējais Alfa Romeo cienītāju sezonas atklāšanas pasākums.

Uz pasākumu bija ieradušās vairāk kā 50 vecu un jaunu Alfa Romeo automašīnu. Vecākā no tām bija 1958.gadā ražotā Alfa Giulia Spider, kuras īpašnieks nule nosvinējis 50 gadu jubileju, kopš ir kopā ar šo auto.


   
Klasisko auto cienītājiem bija iespēja redzēt arī astoņdesmito gadu Alfa Romeo Spider, kas ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem un populārākajiem Alfa Romeo modeļiem. Ar nelielām izmaiņām dizainā tas tika ražots 30 gadus – no 1966. līdz 1993.gadam.



Savukārt tiem, kas vēlējās izmēģināt ko jaunu, bija iespēja testa braucienos izbraukt ar Alfa Romeo 159 modeli, kā arī Alfas mazo brālīti Fiat 500, kas guva ļoti lielu atsaucību gan sava stilīgā izskata, gan naskās gaitas dēļ.

Modena Motors vadītājs Ivars Priede pasākuma dalībniekus informēja par dīlera rīkoto „Draugu akciju”. Tās laikā ikviens Alfa Romeo īpašnieks, atvedot uz Modena Motors salonu savu draugu vai paziņu, kurš iegādāsies kādu no Alfa Romeo modeļiem, dāvanā saņems balvu 800 latu vērtībā no interjera un mēbeļu salona „Natuzzi”. Arī jauno Alfa Romeo automašīnas īpašnieku gaida ļoti vērtīga pārsteiguma balva!



Tikpat spraigi kā iesākusies, arī visa turpmākā alfistu sezona solās būt gana raiba. Tā, piemēram, Lietuvā notiks senākais un lielākais Alfa Romeo salidojums Baltijas valstīs „Alfaturas”, Igaunijā būs iespējams izmēģināt Alfas īstā autošosejas trasē pasākumā „Alfasport Trackday”, Beļģijā gaidāms itāļu auto salidojums „SpaItalia”, savukārt Nīderlandes Alfa Romeo klubs šogad svin 30 gadu jubileju. Tepat Latvijā gaidāmi jau tradicionālie pasākumi „AROMS” un „Rudens Leģenda”.
   
Sīkāka informācija par pasākumiem un dalību tajos www.alfaclub.lv
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti