Pakistānas meistari saremontē Caterpillar motoru (+ VIDEO) 10

 
iAuto | 25.februāris 2023 14:35

Buldozera motors ir "nokauts", taču prasmīgie meistari to ātri vien dabū pie dzīvības.

 
Visi komentāri
 
lūk 25.februāris 2023 20:48
3 2 Atbildēt

Viss ir iespējams,ja nedzer vodku un piecreiz dienā pielūdz dievu.

Krotow 26.februāris 2023 0:48
2 0 Atbildēt

Apsēstība ar izdomātām būtnēm sit pa galvu ne sliktāk par šņabi.

Hh 5.marts 2023 10:29
0 0 Atbildēt

Nepiesauksim

Krotow 26.februāris 2023 0:59
1 1 Atbildēt

Te redzams video kur to pašu nokauto kloķvārpstu savieno un sametina. Cik sapratu, to arī pēc tam tai pašā motorā ielika atpakaļ.

www.youtube.com/watch?v=dGfwPwaMhpc

Respekts tiem kuri bija spējīgi šādu kloķvārpstas atjaunošanu veikt. Iespējams ka viņiem darbu atvieglo arī salīdzinoši neliels modeļu skaits un vienkaršā veco motoru uzbūve. Taču prasme ir līmenī. Ir jau tā ka šādi amatnieku brīnumdarbi nenāk no labas dzīves. Nabadzība tur ir pamatīga. Lai izdzīvotu, jāremontē arī šādi nokauti dzelži.

vietējais 26.februāris 2023 9:20
1 2 Atbildēt

Šāda krūmu tehnoloģija un bez termiskās apstrādes izturēs līdz nākamajai 99% dzinēja slodzei. Tā var remontēt (un reizēm remontē) uz pārdošanu.

Krotow 26.februāris 2023 12:15
4 1 Atbildēt

Pakistānā vienkaršā tauta to dara, jo pasūtīt jaunu kloķvārpstu būs 50x dārgāk kā izmaksāt dienišķo zupu visam baram, kas bija iesaistīts atjaunošanā. Plus laiks kamēr atved, jo buldozeru vajag tūlīt un tepat.

msh 26.februāris 2023 12:30
0 0 Atbildēt

Tā pilnīgi noteikti nav tā pati kloķene - tā ir sametināta no divām citām kloķenēm. Ja tu būtu uzmanīgāks, tad būtu pamanījis ka izejas materiāls bija divi gabali kuriem abiem gali nogriezti ar rezaku, bet tie saturēja tik daudz lieka materiāla ka to novirpojot nost, sadzenot abus gabalus kopā sanāca gandrīz vesels kloķenes kakliņš

Krotow 26.februāris 2023 23:12
2 0 Atbildēt

Domāju ka viņi ievērojuši un izkoduši, kuras kloķenes saskan pēc izmēra un pārējiem atribūtiem. Otrajā video redzama telpa, kurai viens gals piekrauts ar kloķenēm dažāda nokāvuma un aprūsējuma stadijās Līdzīga šaize tur noteikti gadās diezgan regulāri (paši vainīgi, ka iezombē to kas jau 5x nomiris). Attiecīgi prakse jaunas "lietuviešu" kloķenes radīšanā ir pamatīga.

Pilnīgi atcerējos padomju laikus. Kad arī dēļ nespējas kaut ko salūzušu nopirkt vietā, 10x atjaunoja to, kas normāli jau sen būtu jāizmet tolmeta konteinerā.

ARS 27.februāris 2023 17:23
2 1 Atbildēt

Spriežot, pēc tā, kā viņi motoru jauca krieviski, ar "kuvaldas" palīdzību, un vecās detaļas neatzīmējot sameta čupā, tas remonts tam motoram nav pirmais, arī ne pēdējais.../"jaunās" klaņu šāles ir aizdomīgi mazlietotas, pirmā klaņa atslēga noteikti ir no cita klaņa, dažādi uzgriežņi/ !?

Otrajā reklāmas rullī www.youtube.com/watch?v=dGfwPwaMhpc , par kloķenes restaurāciju ir pavisam cita, no cita modeļa kloķene! To vizuāli, uzreiz var redzēt pēc vidējās aksiālās pamatšāles vietas atstarpi, tā ir divreiz šaurāka. Vispār, tā kloķene izskatās stiķēta no trīs daļām, ar šausmīgi nesaprotamu slīpēšanas metodi...!?

Iespējami, kā nereti gadās, meistars labs metinātājs un virpotājs, bet, no motora neko nesaprot...!?

Krotow 27.februāris 2023 20:25
0 0 Atbildēt

No viņa jau prasa izgatavot noteiktas formas metāla gabalu. Par motoriem zina cits Ahmeds.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 6

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

6 Ginesa rekordi: Kārlis Bardelis ar laivu un velo apbraucis apkārt pasaulei (+ VIDEO) 3

Kad viņš sāka savu braucienu apkārt pasaulei, viņam bija 31 gads. To beidzot – 39. Kārlis Bardelis airu laivā un ar velosipēdu apceļojis zemeslodi un nu atgriezies Latvijā. Ceļojuma laikā sasniegti seši Ginesa rekordi un vākti līdzekļi labdarībai. Lasīt vairāk

 

No 1. maija atsevišķos valsts ceļu posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 10

No 1. maija atsevišķos valsts galveno autoceļu posmos tiks ieviests palielināts atļautais braukšanas ātrums. Lasīt vairāk

 

Kas ir Cupra Tavascan ? (+VIDEO) 6

Izstādē Auto 2024 notika elektromobiļa Cupra Tavascan Baltijas pirmizrāde. Kā TV Autoziņām uzsvēra K-Auto Seat un Cupra tirdzniecības vadītājs Juha Patama, tā ir pilnībā elektriska SUV kupeja, SUV spēcīgā rakstura un kupejas elegances kombinācija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti