Norisināsies velo braukšanas skola iesācējiem 8

 
Nozare.lv | 6.maijs 2023 9:08

Šodien norisināsies apvienības "Pilsēta cilvēkiem" organizētā velo braukšanas skola, kurā aicināti piedalīties jebkura vecuma interesenti, aģentūrai LETA pavēstīja pasākuma organizatori.

Tikšanās paredzēta plkst.12 pie Valsts ieņēmumu dienesta ēkas, Talejas ielā.

Aicināti tiek iesācēji, kam tiks iemācīts turēt līdzsvaru uz velosipēda, izbraukt zigzagus un pacelt vienu roku, kas ir svarīgi, lai parādītu pagriezienus satiksmē.

Dalībniekus, kuriem ir velosipēdi, "Pilsēta cilvēkiem" aicina tos ņemt līdzi, savukārt dalībniekiem, kuriem nav velosipēdu jāaizpilda anketa vietnē "www.ej.uz/veloskola01", lai organizatori varētu sagādāt velosipēdus.

 
Visi komentāri
 
0pis 6.maijs 2023 11:41
1 1 Atbildēt

Svarīgi būtu paskaidrot velosipēdistiem, ka

- pa velosceliņiem nevajag braukt blakus, jo tas sašaurina jau tā šauro veloceliņu, pa kuru vēl arī gājējiem ir atmerīta josla (un pa kuru arī daudzi staigā)

- nevajag izmantot mirgojošas gaismas, īpaši krēslā un tumsā

- gaismas jāregulē lai tās apgaismo ceļu, nevis apžilbina pretīmbraucošos

uupis 9.maijs 2023 19:37
0 0 Atbildēt

Noteikumus izlasi divreiz!

Sasmīdināji - gājēji pa veloceliņiem!

Gājējiem ir TROTUĀRS un GĀJĒJU CEĻŠ!

LOHS22 6.maijs 2023 14:01
1 1 Atbildēt

Kāpēc ir "atļauts" pa koplietošanas brauktuvēm pārvietoties ar tādiem velo, kuriem vispār nav itn nekādu apgaismes ierīču principā? 

Cik šādu (nekaunīgo) Lohu ir "sodīti" tajā diennakts laikā, kad šis "maznozīmīgais" trūkums izpaužas jau kā reāls apdraudējums?

Ome 6.maijs 2023 14:14
0 0 Atbildēt

CSN saka, ka vello diennakts tumšajā laikā jābūt lākturiem. Par principu nekas nava teikts.

LOHS22 6.maijs 2023 14:50
0 0 Atbildēt

Tu saki ,ka velo Vadītājam ir jāgarantē to, ka tumsas (vai krēslas) iestāšanās brīdī viņš kāps nost un sāks stumt? Ja nu viņš stumj to transporta līdzekli pa to brauktuvi- vai tad arī nekam spīdīgam tur nekur nav jābūt? 

Katru gadu ir pilnas ielas/ceļi ar šiem te "sportistiem", kuriem nopirkt velo pa 2k ir kā 2pirkstus apmīčurāt, taču nekādi ētikas noteikumi uz viņiem neattiecas.

Tāpat, kā senais Lohu paradums auto Vadītāju repertuārā- riteņ braucēju vajag apbraukt pēkšņi/strauji  un bez jebkādu signālu demonstrācijas.

Jo aizmugurē visdrīzāk brauc tādi paši Lohi, tāpēc par!/to nav jēgas pat ne runāt.Kur nu vēl ja Atgādināt.Tas nekas nekādi neietilpst Drošas Jāšanas specaālistu kompetentajājā kompetencē.

0pis 6.maijs 2023 16:44
0 0 Atbildēt

Tie, kas minās ar ričukiem pa 2 štukām, parasti gan ir gaismas un bieži vien pat pārāk negantas. Briesmas drīzāk ir tie, kas neplānoti atgriežas jau tumsā un bez gaismām uzglūn veloceļiņos vai šķērsojot brauktuves, piepeši izripojot nemanāmi kā te tos dēvēja šef-redaktors, vells no tabakduozes.

uupis 9.maijs 2023 19:39
0 0 Atbildēt

Savus sētas noteikumus paturi pie sevis!

srt 6.maijs 2023 20:25
2 0 Atbildēt

Te būtu iespēja mūsu slavenajam dirsējam Vernonam kur izpildīties! Pieļauju, ka tie sīkie viņam ātri pa muti sametīs...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.2 būs dažādas modifikācijas; starts 2025.gadā 3

Cenu ziņā pievilcīgajam Volkswagen plānotas vairākas modifikācijas, tajā skaitā arī krosovera modelis. Lasīt vairāk

 

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākumu karjerā augstākajā līmenī. Lasīt vairāk

 

Rekordists? - brauciens ar “Audi” Liepājā rezultējas ar 2000 eiro naudas sodu un tiesību atņemšanu (+ VIDEO) 13

Aizvakar, 1.maijā Valsts policijas amatpersonas Liepājā fiksēja automašīnu “Audi”, kuras vadītājs pārvietojās ātri un agresīvi. Likumsargi uzsāka pakaļdzīšanos, kā rezultātā automašīna apturēta. Šāds brauciens vīrietim rezultējies septiņos administratīvajos pārkāpumos un vienā kriminālprocesā. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 4

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti