uupis rakstīja:
Palaidniex rakstīja: Nu tu toč esi auns...
Var jau būt…
Bet diezin vai par gudriem var nosaukt tādus, kuri ved ārā kāpostu un nedod darbu vietējiem cerot ka nauda pati te saradīsies…
Aistāvi vien ārzemniekus – kamēr pats nenonāksi to 250 tūkstošu rindās kuriem nav darba tikmēr nesapratīsi kā valsts politika ietekmē tevi personīgi.
Es neaizstāvu ārzemniekus!
Uzbūvēt TRAMVAJU, ŠEIT UN TAGAD ir tas pats, kas mācīt ķīnas ābeci 250 000 bezdarbniekiem!
Es esmu PAR nodarbinātību, PAR darbavietām, PAR to lai netiktu eksportētā nauda uz ārvalstīm, bet būsim reālisti, ko mēs varam un ko nevaram.
Mums ir lieliski attīštīta mežrūpniecība, bet tālākā apstrāde, līz gatavajai produkcijai tālu no vēlamā...
Kas mums ir viens Latvijas finieris, Viena skaidenes rūpnīca, daži mēbeļnieki, kas izgatavo mēbelītes no pārsvarā IMPORTA, nevis vietējām skaidu, mdf utt loksnēm...
Mums ir gana normāls gana ekotīras pārtikas ražošanas potenciāls, kuru patiešām smacē debīlās kvotas, līdzfinansējums un vēl citi murgi.
Kāpēc neattīstīt to, kas jau ir, ko jau protam, ta vietā, lai mēģinātu mācīies darīt to, ko neprotam???
Manā skatījumā labāk ar eksportētu koksnes, mēbeļu ražošanas un pārtiku samaksāt par importētiem tramvajiem.