Katru dienu braucot pie stūres esmu redzējis daudz un dažādus satiksmes negadījumus,bet šī rīta cirks uz Maskavas ielas kad divi tramvaji nesadala ,nevis ceļu,bet sliedes...INDIJA
Šo svētdien vēlu vakarā ar prāmi no Travemindes mums paredzētais tautas kaitnieks, un Rīgas maka izlaupītājs ienāk Ventpilē
Droši, ka naktī uz pirmdienu vai pirmdien to gāzīs ar treili uz Rīgu. Kurš brauks pa to trasi varēs nobildēt vai arī uztaisīt tam hari-kiri , lai netraucē dzīvot
Bams rakstīja: Šo svētdien vēlu vakarā ar prāmi no Travemindes mums paredzētais tautas kaitnieks, un Rīgas maka izlaupītājs ienāk Ventpilē
Droši, ka naktī uz pirmdienu vai pirmdien to gāzīs ar treili uz Rīgu. Kurš brauks pa to trasi varēs nobildēt vai arī uztaisīt tam hari-kiri , lai netraucē dzīvot
Bams rakstīja: Šo svētdien vēlu vakarā ar prāmi no Travemindes mums paredzētais tautas kaitnieks, un Rīgas maka izlaupītājs ienāk Ventpilē
Kad metinās rīgā klāt riteņus iesūti fotosesiju…
Nu, ja man kāds atsūtīs, jo PaC nebūšu Rīgā tais' dienās.
Labas ziņas par jauno tramvaju ! Kad viņu Rīgā varēs kārtīgi apskatīt - kā ar pirmajiem izmēģinājuma reisiem ? Šķiet, ka vēl nesen Bams minēja, ka Juglas pusē vadu tīkls vēl neesot attiecīgi pārveidots. Liekas, ka vairākās vietās vadu pārmijas un "krusti" ar trolli arī vēl visi vecie.
IkdienasViesis rakstīja: Labas ziņas par jauno tramvaju ! Kad viņu Rīgā varēs kārtīgi apskatīt - kā ar pirmajiem izmēģinājuma reisiem ? Šķiet, ka vēl nesen Bams minēja, ka Juglas pusē vadu tīkls vēl neesot attiecīgi pārveidots. Liekas, ka vairākās vietās vadu pārmijas un "krusti" ar trolli arī vēl visi vecie.
Né, páris naktis atpakaļ ar macībnieku (kuram ir puspants uz jumta) tika veiks pilns aplis pa 6.maršrutu. Viss ir ok.
Ja paspēs pirmdien, tad pēc tam, kad viss rīta izlaidums būs izgājis maršrutos, jauno vagonu depo teritorijā liks uz sliedēm. Pirms tam tas, kaut kur tur depo apkārtnē mētāsies uz treiļa.
Kad varēs apskatīt? Hvz. Droši vien pa naktīm taisīs izmēginājuma tūres pa pilsētu. Atturēšos prognozēt, kad tas notiks. Lai vispirms atved, vietējā tauta lai apčamda, lai vietēji mehāniķi nostaigā ar monķirovku un solidolu tad jau redzēs, kad, kas un ko.
Bamam - interesnti, cik liela drošiba un izturība ir tiem jaunās konstrukcijas vadu krusteņiem ? Vizuali izskatās jau ļoti sarežģīti . Ja nu kādam troļukam nokrīt krustenī štanga, iepinās štangas virve - vai nevar kaut ko arī salauzt ? Savulaik bieži redzēts, ka troļļa štangas virves gabals karājas pārmijās vai krusteņos. Pēc tam rullē trambulis ar jauno puspantu un aizķeras...?
IkdienasViesis rakstīja: Bamam - interesnti, cik liela drošiba un izturība ir tiem jaunās konstrukcijas vadu krusteņiem ? Vizuali izskatās jau ļoti sarežģīti . Ja nu kādam troļukam nokrīt krustenī štanga, iepinās štangas virve - vai nevar kaut ko arī salauzt ? Savulaik bieži redzēts, ka troļļa štangas virves gabals karājas pārmijās vai krusteņos. Pēc tam rullē trambulis ar jauno puspantu un aizķeras...?
Tie ir Ungāru/Čehu izstrādājumi. Eiropā loti sen, kopš 60.gadiem tādas konstrukcijas izmanto. Psrs bija savi standarti. Izskatās gan tie tiešām sarežģīti. Hvz, kur ir kas labāks.
Bams rakstīja: Nu ja Atvedīs jau tikai maketu(tas arī naudu maksā), skrūvēs paši darbnīcās, klonēs, metinās un skrūvēs.
Kas tad mums virpu nav un elektriķu trūkst
Pirms kaada laika teica te kaads ka ieksh muusu faaterlandes visiem liikas rokas un neviens neko neprot...
Atnāks uz prezentāciju Ūšakovs/Šlessers, aptaustīs un dos vadošos norādijumus vietējiem - saskrūvēt tādu pašiem. Nebūtu jau slikti. Es tikai Par vietējo preci, ar piezīmi gan, ka lai tā nav jāremontē katru ceturtdienu.
Bams rakstīja: Nu ja Atvedīs jau tikai maketu(tas arī naudu maksā), skrūvēs paši darbnīcās, klonēs, metinās un skrūvēs.
Pirms kaada laika teica te kaads ka ieksh muusu faaterlandes visiem liikas rokas un neviens neko neprot...
Atnāks uz prezentāciju Ūšakovs/Šlessers, aptaustīs un dos vadošos norādijumus vietējiem - saskrūvēt tādu pašiem. Nebūtu jau slikti. Es tikai Par vietējo preci, ar piezīmi gan, ka lai tā nav jāremontē katru ceturtdienu.
Ja skrūvē uz vietas, da kaut vai Ušakovs, es par tramvaju, metro un visu pārējo.
Un Nokia VEF vieta būtu radusies, tikai tad, ja kāds to patiešām vēlētos, kaut neticu...
Somiem esot Nokia... Nu forši...
-----------------------------------
Vispaar vislielaakie VEF gribeetaaji bija SAMSUNG, bet VISU lielo ruupniicu vadiiba bija pret to nodoshanu Rietumu / Austrumu investoriem. 3 reizes vari mineet, kaapeec Godmanis bija par, ruupnieciibas "milzhi" pret, kaapeec gan? Un aizmuguree visam Kreitusa draudiigaa eena ... Starp citu, Kreituss "nobremzeeja" bij. "Sarkanaas zvaigznes" vecaas daljas atdoshanu Erenpreisa gjimenei, kuri veeleejaas reaali razhot ...
Aiko Nokia ... nu tad vajag atmineet, kaa Nokia vispaar saaka - ar gumijas zaabakiem un elektriibas vadiem. Veel 1960. gados uz mana teeva apakshstaciju naaca kabelju spoles ar uzrakstiem "Nokia Hakaapeliitta"
Taa pamazaam raapaas Nokia, mazpamaziiteem... Bet sheit Latvijaa vinjiem bija cita interese, ne tik milziiga razhotne , kaa VEF, un nebuut ne telefoni
Palaidniex rakstīja: un kāpēc nav protesta pret busiem?
tur, cik noprotams ir +/- toč iešņaukuši un ne maz...
Jūs tāpat neko nesaprotat… Ja Jūs vēlataies sākšu aizstāvēt tramvaju uzmetināšanu uz visiem Rīgas tiltiem VISIEM… Varēsiet pēc tam slaucīt puņķus un īdēt par sastrēgumiem…
Trakie tramvaji! :D
Katru dienu braucot pie stūres esmu redzējis daudz un dažādus satiksmes negadījumus,bet šī rīta cirks uz Maskavas ielas kad divi tramvaji nesadala ,nevis ceļu,bet sliedes...INDIJA