Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Trakie tramvaji! :D

joop Reģ.: 21.04.2006

Katru dienu braucot pie stūres esmu redzējis daudz un dažādus satiksmes negadījumus,bet šī rīta cirks uz Maskavas ielas kad divi tramvaji nesadala ,nevis ceļu,bet sliedes...INDIJA

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

IkdienasViesis rakstīja: Vispār, biju atvaļinājumā, neko par jaunā tramvaja "saklapēšanu" neesmu dzirdējis - tikai šeit kaut ko tml. izlasīju. Šķiet, ka presē un TV arī nekas netika ziņots. Vienīgi darba kolēģi, kuri dzīvo Juglā, zināja teikt, ka pāris nedēlu tas jaunais trambulis līnijā nav manīts... Bet, kas tad tur īsti bija noticis ? Cik liela tā skāde, kur foto ?

Droši jau ka nebija liela skāde. Nomainīja plastmasas gabalu un nopulēja švīkas.

Fakts tāds ka arī jaunais biedzot iesvētīts – un labi ka ar tik mazām sekām…

za to kā tā dāmīte centās viņu ieisvētīt, aš 2x trāpija...

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

Reku jau nākamais

www.apollo.lv/...

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Šitajā arī būs konstruktori e-talonu vietā?

0 0 Atbildēt

Tā kā iekš RS briest 175 darbinieku atlaišana – es ierosinu sākt ar kontrolieriem. Atlaist no sākuma viņus un ja nesavācas 175 cilvēki tad pieķert klāt kādu parkingautomātu pārbaudītāju…

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

HIPPY rakstīja: Reku jau nākamais

www.apollo.lv/...

Tās ir rezerves daļas sasistajam un nākotnei

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja: Tā kā iekš RS briest 175 darbinieku atlaišana – es ierosinu sākt ar kontrolieriem. Atlaist no sākuma viņus un ja nesavācas 175 cilvēki tad pieķert klāt kādu parkingautomātu pārbaudītāju…

Nevis kādu, bet visus! ZB jau tie klamburnieki...

0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja:

Kāds var man pateikt, kur Eiropā vēl ir trolejbusi? Poļos nav, čehos nav, fričos nav, dāņos nav, ja pareizi atceros, leišos un igauņos arī nebija...

Nu gan paspdēji, vācijā, čehiijā, polijā, dānijā nēesot..

Ņu ņu...

Saraksts kur ir ir sekojošs:

11 Use and preservation

* 11.1 Argentina

* 11.2 Armenia

* 11.3 Australia

* 11.4 Austria

* 11.5 Belarus

* 11.6 Belgium

* 11.7 Bosnia and Herzegovina

* 11.8 Brazil

* 11.9 Bulgaria

* 11.10 Canada

* 11.11 Chile

* 11.12 China

* 11.13 Colombia

* 11.14 Czech Republic

* 11.15 Denmark

* 11.16 Ecuador

* 11.17 Estonia

* 11.18 Finland

* 11.19 France

* 11.20 Germany

* 11.21 Greece

* 11.22 Hungary

* 11.23 India

* 11.24 Italy

* 11.25 Japan

* 11.26 Latvia

* 11.27 Lithuania

* 11.28 Mexico

* 11.29 Nepal

* 11.30 Netherlands

* 11.31 New Zealand

* 11.32 North Korea

* 11.33 Norway

* 11.34 Poland

* 11.35 Portugal

* 11.36 Romania

* 11.37 Russia

* 11.38 Serbia

* 11.39 Slovakia

* 11.40 Spain

* 11.41 Sweden

* 11.42 Switzerland

* 11.43 Ukraine

* 11.44 United Kingdom

* 11.45 United States

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Ņu ņu...

11 Use and preservation

* 11.1 Argentina

* 11.2 Armenia

* 11.3 Australia

....

* 11.43 Ukraine

* 11.44 United Kingdom

* 11.45 United States

Lielum lielā daļā valstu no šī saraksta trolejbuss ir tikai vienā vai divās pilsētās. Piem. ASV tas ir tikai 6 pilsētās, Kanādā tikai Vankūverā vairs, Vācijā tikai 3 miestos, Zviedrijā viena līnija pa visu valsti, Indijā un UK tas vispār ir muzejvariants. Kaut cik trolejbusu vēl ir bij. Padomju bloka valstīs, Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā, tai pat laikā Kaukāza reģionā, kur tas bija plaši izplatīts praktiski visur ir iznīdēts un palicis ir vairs tikai Armēnijā, Erevānā. Šogad trolejbusu likvidēja arī Taškentā. Padaudz trolejbusu ir Čehijā. Polijā tikai 3 sistēmas. Pasaules tendence ir tāda, ka pa pēdējiem 20 gadiem praktiski nekur no jauna kāda sistēma uzbūvēta netika. Jo pēc Rietumu parametriem trolejbuss ir tikai viens no autobusa paveidiem un tapēc bieži vien pa maršrutu ar vienādu maršruta numuru pamīšus brauc gan trolejbusi gan autobusi un neviens par to nebrīnās.

0 0 Atbildēt

Bams rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Ņu ņu...

11 Use and preservation

* 11.1 Argentina

* 11.2 Armenia

* 11.3 Australia

....

* 11.43 Ukraine

* 11.44 United Kingdom

* 11.45 United States

Lielum lielā daļā valstu no šī saraksta trolejbuss ir tikai vienā vai divās pilsētās. Piem. ASV tas ir tikai 6 pilsētās, Kanādā tikai Vankūverā vairs, Vācijā tikai 3 miestos, Zviedrijā viena līnija pa visu valsti, Indijā un UK tas vispār ir muzejvariants. Kaut cik trolejbusu vēl ir bij. Padomju bloka valstīs, Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā, tai pat laikā Kaukāza reģionā, kur tas bija plaši izplatīts praktiski visur ir iznīdēts un palicis ir vairs tikai Armēnijā, Erevānā. Šogad trolejbusu likvidēja arī Taškentā. Padaudz trolejbusu ir Čehijā. Polijā tikai 3 sistēmas. Pasaules tendence ir tāda, ka pa pēdējiem 20 gadiem praktiski nekur no jauna kāda sistēma uzbūvēta netika. Jo pēc Rietumu parametriem trolejbuss ir tikai viens no autobusa paveidiem un tapēc bieži vien pa maršrutu ar vienādu maršruta numuru pamīšus brauc gan trolejbusi gan autobusi un neviens par to nebrīnās.

Tas skadrs, ka tas nav tik iizplatīīs, ka autobuss, bet pa lelam to pašu varētu teikt par tramvajeim, ka daudzkur tramvajs ir braucošs muzejs tūristiiem un darbaļaužu transportēšanas funkcija ir ļoti nosacīta. Otrkārt ej nu daudzviet atsķir, kas vēl ir tramvajs, kas jau ir pilsētas vilciens vai metro...

Viengais nav skaidrs, kā elektrotransports kā tāds (piesetais un aumulatorizētais) attīstsies tuvākajos gados lielās ekobasņas karoga ēnā...

0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja: Ūpis savā elementā, ka tik nebūtu jāuzņemas atbildību par sastrādātiem sūdiem - šajā gadījumā nemaksāšanu par sabtransa vai stāvvietas izmantošanu.

Farsu no realitātes neatšķir?

Lai gan tālu no patiesības nav…

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja: Tā kā iekš RS briest 175 darbinieku atlaišana – es ierosinu sākt ar kontrolieriem. Atlaist no sākuma viņus un ja nesavācas 175 cilvēki tad pieķert klāt kādu parkingautomātu pārbaudītāju…

es ierosinu atlaist no darba tramvaju un trolejbusu vadītājus.... tie ir saradušies par daudz un traucē vadībai pacelt algas.

ursis Reģ.: 11.07.2002
0 0 Atbildēt

Pūpi skrien uz inbox.lv ledus halli un nopikitē jauno tramvaju

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

es ierosinu atlaist no darba tramvaju un trolejbusu vadītājus.... tie ir saradušies par daudz un traucē vadībai pacelt algas.

Atbalstīts.

Vienīgais kurus nedrīkst atlaist ir vārtu sargus un vārtu virinātājus. Citādāk kas ta nu būs – pašiem bosiem tak neklājas vārtus virināt…

0 0 Atbildēt

ursis rakstīja: Pūpi skrien uz inbox.lv ledus halli un nopikitē jauno tramvaju

Iecērt cirvi celmā…

Nevajaga man tos jaunos tramvajus ne bildēs ne dzīvē.

Maglevu vajaga…

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

Bamam: Re, ko raksta lasītāji DELFOS:

"Sūc! Un stāvēs tas parkā tāpat kā pirmais,jo braukt jau nav kur, esošās sliedes tādiem neder un vagons ir slikts tehniskā ziņā, jo lūzt katru dienu. Arī vadītāji sūdzas un negrib ar tādu braukt. Kārtējā naudas afēra"

Vai tiešām vadītāji negrib ar to braukt ? Kaut kā neticās.

0 0 Atbildēt

IkdienasViesis rakstīja: Bamam: Re, ko raksta lasītāji DELFOS:

"Sūc! Un stāvēs tas parkā tāpat kā pirmais,jo braukt jau nav kur, esošās sliedes tādiem neder un vagons ir slikts tehniskā ziņā, jo lūzt katru dienu. Arī vadītāji sūdzas un negrib ar tādu braukt. Kārtējā naudas afēra"

Vai tiešām vadītāji negrib ar to braukt ? Kaut kā neticās.

izklausās pēc kārtējā kliedzēja - kņigu ņe čital, no mņeņije imeju...

Tipa vecie tramvaji nelūzt un nemitīgi pašsaremontējas un nekad neiebrauc depo...

Un pa dienu uz maršruta tā ir vai nu fatamorgāna vai vecais trmvajs zem mulāžas...

0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja: Kādas realitātes vai farsa? Pērc biļeti, kā es to daru, un, tāpat kā man, ar kontrolieriem problēmu nebūs. Maksā par stāvvietu, kā es, un ar klamburiem, tieši tāpat kā man, problēmu nebūs. Tāda ir realitāte. Nesaprotu, kur problēma.

A ķipa tu zini vai ES pērku vai nepērku biļeti un ķipa tu zini vai es maksāju vai nemaksāju par stāvvietām.

Pēc tavām domām sanāk ka maksa par stāvvietām Rīgā nesadārdzina pakalpojumu un produktu cenu. Biļēšu konduktoru esamība RS štatā nepalielina RS izmaksas?

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

Mani pirmdien izbrīna jaaunais trolejbus škoda – kurš vientuļš stāvēja MAZ tehniskajā centrā čiekurkalnā

Ko škodas trolejbus dara pie MAZ???

0 0 Atbildēt

HIPPY rakstīja:

Vai tā tiešām bija Škoda un nevis šis, baltkrievu brīnums?

-transphoto.ru/...

Jo baltkrievi gatavo tādu iedot RS izmēģinājuma braucieniem.

0 0 Atbildēt

IkdienasViesis rakstīja: Bamam: Re, ko raksta lasītāji DELFOS:

Nu, tie tak Delfi, kur mīt krutākie "speciālisti" visās jomās

0 0 Atbildēt

Bams rakstīja:

HIPPY rakstīja:

-transphoto.ru/...

Nu gan daiļums bezgalīgs...

interesanti vai azdegsies uzreiz un pats, vai kādu gabaliņu noripos, kā ieprekšējais modeļis?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

interesanti vai azdegsies uzreiz un pats, vai kādu gabaliņu noripos, kā ieprekšējais modeļis?

Īstenībā dizains ir nospiests no Nīderlandiešu Phileas bus. Viņi jau 90. gados tādu radija. Plašu atsauksmi un pielietojumu pasaulē gan nav guvis.

en.wikipedia.org/... :APTS_Phileas_1203.jpg

Pavisam nesen Viļņā baltkrievi izmēģināja savu zaļo trolejbusa brīnumu. Atsauksmes ir vairāk negatīvas kā pozitīvas.

0 0 Atbildēt

Bams rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Īstenībā dizains ir nospiests no Nīderlandiešu Phileas bus. Viņi jau 90. gados tādu radija. Plašu atsauksmi un pielietojumu pasaulē gan nav guvis.

en.wikipedia.org/... :APTS_Phileas_1203.jpg

Pavisam nesen Viļņā baltkrievi izmēģināja savu zaļo trolejbusa brīnumu. Atsauksmes ir vairāk negatīvas kā pozitīvas.

A tie bjalorusi cer, ka 300 km uz ziemeļiem atsauksmes būs pozitvākas

Va ar nav izvēles - Baķka lika uzmākties, ii šie uzmācās, jo kamēr nav ofiiciiāls Nē - jāmēģina kādam iesučīt par katru cenu...

0 0 Atbildēt

Bams rakstīja:

HIPPY rakstīja:

-transphoto.ru/...

Labais.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: A tie bjalorusi cer, ka 300 km uz ziemeļiem atsauksmes būs pozitvākas

Va ar nav izvēles - Baķka lika uzmākties, ii šie uzmācās, jo kamēr nav ofiiciiāls Nē - jāmēģina kādam iesučīt par katru cenu...

Dizains īpaši labs – bet nu labi, ja ar šamo tehniski viss OK, servisa izmaksas gada laikā mazākas kā Čehu brīnumiem, energo patēriņš arī tajās pašās robežās tad to dizainu arī varētu norīt. Galvenais lai labi kalpo un španu mazāk rij kā arī nelūst un nesvilst.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti