Pār četru joslu šoseju – privātīpašums (+ VIDEO) 13

 
LTV Ziņu dienests | 21.novembris 2021 9:57

Autovadītāji, kuri brauc pa šoseju Rīga-Jelgava, ievērojuši dzelzceļa pārbrauktuvi, izbraucot no Rīgas. Tā nav numurēta, neparādās kartēs, nav arī izvietots numurs, uz kuru zvanīt, ja uz pārbrauktuves, piemēram, apstājusies mašīna.

Vēl viena problēma – ap pārbrauktuvi veidojas bedres un arī te atbildīgais jāmeklē ilgi. Kam jārūpējas, lai viens no augstākās kategorijas Latvijas autoceļiem tiktu uzturēts visā tā garumā.

 
Visi komentāri
 
Phh 21.novembris 2021 10:37
11 4 Atbildēt

Vecie saimnieki savulaik izvesti un nošauti, palika kalpi un stukači, kas pat bērnus nespēja radīt tādus, kas saprastu ka pāri valsts līmeņa šosejai nevar iet pāri nemarķēts, neapsaimniekots sliežu ceļš.

iJuris 21.novembris 2021 11:44
6 1 Atbildēt

un kurš maksās tiem autovadītājiem kuri pārsita riepas, salauza diskus un piekari tajās bedrēs.

Vēl pirms neilga laika ceļa otrā pusē bija liela dziļa bedre un kādas 10 mašīnas ceļa malā...

RDSAT deps mācēja tikai divus stabus un lentu uzlikt...

šoreiz kaut kā bezzobaina tā mūsu pārvaldes sistēma, kā tad šoreiz nav ko sodīt?

WALA 21.novembris 2021 19:57
0 1 Atbildēt

Adrošināt riepas, un tad apdrošinatājs regresa kārtībā var "palūgt" kompensēt zaudējumus ..., nočekojat ar savu apdrošinātàju ...

msh 22.novembris 2021 18:36
0 0 Atbildēt

Ja nav prāta izvēlēties Latvijas apstākļiem piemērotas mašīnas, tad par to pašiem arī jāmaksā. Diemžēl mūsdienās šādas lietas mēdz segt kasko kas smadzeņu darbību neveicina, tāpēc arī ir visas malas pilnas ar piebremzētājiem un rāpotājiem.

iJuris 21.novembris 2021 20:43
3 1 Atbildēt

man nebūtu nekas jādrošina, īpašniekam ir pienākums, tāpat ka man. Es uzturu auto tehniskā kārtībā, ceļu īpašnieki ceļus.

WALA 21.novembris 2021 22:42
2 0 Atbildēt

Kamēr tu esi viens, vai kaut vai tādi "pa vienam" ir desmit, nevienu tavs "sīkās" problēmas nesipj ... apdrošinātājam ar juristu "padusē" drusku lielāks spēks ...

Ber nu vienmēr jau var cerēt uz kāda godaprātu ... moš paveicas ...

iJuris 22.novembris 2021 9:58
1 0 Atbildēt

Es drusku no citas puses skatos, mēs maksājam nodokļus, lai kāds saņemtu naudu par to ka pieskata kas uz ielām notiek un rūpējas, lai būtu kārtība. Man nebūtu divreiz jāmaksā, lai justos droši.

Pimērs uzskatam, vai tava veselības apdrošināšana segs sliktas pārtikas lietošanu uzturā? Vai tev vispār par to būtu jāuztraucas?

msh 22.novembris 2021 18:41
0 0 Atbildēt

Nu tad nemaksā divreiz, maksā vienreiz - par ripuļiem un gumijām kas nav zemprofila. Mēs dzīvojam Latvijā, šeit lielākie sastopamie ātrumi ir 110 kmph un tie paši reti, toties bedres un citas līdzīgas problēmas ir sastopami bieži, tāpēc zemprofils šeit ir ne tikai nevajadzīgs bet pat kaitīgs.

iJuris 22.novembris 2021 10:01
1 0 Atbildēt

Vai tu biji tas, kurš strādā apdrošināšanā? Ja jā, es saprotu, sava biznesa niša jāuztur.

Bet es šo pienākumu esmu deliģējis valsts iestādēm. Kurām ir juristi, kuriem būtu tad privātais jāizģērbj kaut vai pliks kamēr sataisīs savas sliedes.

Protams, kamēr gudri spriedīs, bedre tur joporjām būs.

650 21.novembris 2021 23:08
0 1 Atbildēt

Tak vajaga aizslēgt cieti ciet to posmu.Tur līdz pašam pavedceļa pārvadam pa abām pusēm ir klajš lauks un purvs.Lai tie daži brauc pa uļmanna mannāgatvi gar puņ, sorrī, Piņķiem.Jā.Mēs nevaram atļauties tagd katram šita te jelgavs un/vai olaimes pagassta bezddarbiniekam uzturēt liekas 5 joslas.

Īpašnieks 22.novembris 2021 5:29
0 2 Atbildēt

Uzturēšu, taču 1 lats pārbraucot. Gribi?

Ūpis 22.novembris 2021 10:02
0 1 Atbildēt

Drīzāk otrādi, pār privātīpašumu iet 4 joslu šoseja. Saprotams, ka privāti uzņēmumi dara ko citu, nevis apkalpo 15 t. auto noslodzi ikdiena. LV ceļiem tas ir jādara un jāliek miers privātuzņēmumam.

anonimikis 22.novembris 2021 12:49
1 0 Atbildēt

Privātīpašums ir tikai pati pārbrauktuve, nevis zeme zem tās! Tehniski varētu palūrēt, vai tur ir uz kurieni braukt un kam braukt. Pirms gadiem 5 pēdējo reizi tur redzēju kaut kādu drezīnu.

Ja tur braukt nav uz kurieni, tad nahren nost sliedes, sakrauj turpat čupā un ja īpašnieks ko prasa - reku stāv.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti