Vivus.lv MTB maratona otrais posms Baldonē

 
Vivus.lv MTB Maratons | 5.maijs 2016 7:04

22. maijā Baldonē (Riekstukalnā) notiks kalnu divriteņu sacensību seriāla Vivus.lv MTB maratona otrais posms.

Ievērojot tradīcijas visi trīs pirmie posmi risināsies Latvijā labi zināmās kalnu trasēs. Šoreiz tikai 30km attālumā no Rīgas, Baldones pagastā “Riekstukalna” slēpošanas trasē.

Šī ir lieliska iespēja rīdziniekiem, kuri līdz šim nav piedalījušies Vivus.lv MTB maratona posmos, piedalīties, jo tuvāk mājām šīs sacensības šosezon vairs nebūs.

Pirmais posms aprīļa vidū Ventspilī “Piedzīvojuma Parkā” aizvadīts ļoti veiksmīgi. Dalībnieku skaits Latvijas valsts meži pusmaratona distancē sasniedza maksimāli pieļaujamo dalībnieku skaitu 500 dalībnieki vienā distancē, kas liek domāt, ka velo maratonistu un braukt gribētāju skaits pieaug! Pirmajā posmā trasēs kopā izbrauca 800 dalībnieki. Cik spraigi un aizraujoši Ventspilī gājis, sadarbībā ar LMT STRAUME straume.lmt.lv sacensību ierakstus var noskatīties tie, kuriem nebija iespēja piedalīties pirmajā posmā.

Šosezon Vivus.lv MTB maratona dalībnieki varēs izvēlēties vienu no četrām distancēm:

“LMT Straume” MARATONA distance (50-60km)
“Latvijas Valsts Meži” PUSMARATONA distance (25-30km)
“Labs Kino” PUSAUDŽU distance (10-15km)
“LIMPO” bērnu brauciens (0.4-2km).

Organizatori iedrošina, tos kuri vēl nav pieņēmuši lēmumu par piedalīšanos sacensībās, reģistrēties sacensībām nekavējoties, jo ir noteikts dalībnieku skaita vienā distancē limits 500 dalībnieku un tas netiks pārsniegts. Distanču trases ir īpaši veidotas pa meža takām un ceļiem, kuri lielām cilvēku masām nav piemēroti un organizatori uzsver, ka svarīgākais ir dalībnieku emocijas veicot distanci, tāpēc dalībnieku skaits ir ierobežots, lai izvairītos no sastregumiem.

Aicinam piedalīties interesentus kopīgā izbraucienā un izmēģināt “Riekstukalna” trasi 14.maijā plkst. 12.00, starts Riekstukalna slēpošanas kalna pakājē.

Reģistrēties Vivus.lv MTB maratona Baldones posmam iespējams elektroniski mājaslapā www.mtb-maratons.lv, vai sacensību dienā uz vietas sacensību centrā.

Vivus.lv MTB maratons 10. jubilejas sezonā nākamie posmi:

2. posms 22.05.2016. - Riekstukalns, Baldone
3. posms 12.06.2016. - Milzkalns, Tukums
4. posms 26.06.2016. - Kamparkalns, Talsi
5. posms 24.07.2016. - Smiltene
6. posms 07.08.2016. - Cēsis
7. posms 10.09.2016. - Ape / Vastse Roosa (Igaunija)

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti