Skandi Motors aicina piedalīties Nissan 4x4 testa dienās

 
18.februāris 2011 9:28

No 18. līdz 22. februārim (izņemot 20.02.) ikviens ir aicināts piedalīties Skandi Motors rīkotajās Nissan pilnpiedziņas automašīnu testa dienās.

Šajās dienās drošas braukšanas skolas instruktori pastāstīs, kā ekonomiski un droši braukt ziemā ar Nissan pilnpiedziņas automašīnām.

Skandi Motors autocentrā, Lielirbes ielā 32, apmeklētājiem būs iespēja gan apskatīt plašo Nissan 4x4 modeļu klāstu, gan arī izbraukt un iepazīt tādus Nissan 4x4 modeļu jaunumus kā Navara, Patfinder, X-trail, Murano, Qashqai, kas salīdzinoši nesen piedzīvojuši uzlabojumus savā eksterjerā un interjerā. Tāpat testa dienās vienaldzīgu neatstās jaunais Nissan Juke ar savu netradicionālo dizainu un konkurētspējīgo cenu piedāvājumu.

Tā kā šīs ziemas labākais draugs ir sniega lāpsta, tad pasākuma laikā drošas braukšanas skolas instruktori stāstīs, kā apmānīt sniegu un turpināt ceļu uz izvēlēto galamērķi, īpaši nedomājot par rīta rosmi kopā ar sniega lāpstu.

Apmeklētāji, kas būs devušies testa braucienā, varēs piedalīties izlozē, kuras balva būs nedēļas nogale ar ģimeni Dikļu pilī, dodoties turp ar jauno Nissan Juke! Iesakām paņemt līdzi autovadītāja apliecību!

“Skandi Motors kā Nissan oficiālais pārstāvis vēlas iepriecināt arī tos Nissan automašīnu īpašniekus, kas vēl nav paspējuši iepazīties ar Skandi Motors autocentru! Tikai šo četru dienu laikā Nissan auto īpašnieki, apmeklējot Skandi Motors autocentru, iegūs Skandi Motors īpašo karti, ar kuru varēs saņemt 50% atlaidi nākamajai apkopei vai eļļas maiņai jebkuras markas un izlaiduma gada Nissan automašīnai! Aicinām izmantot šo lielisko iespēju un ieekonomēt savus līdzekļus” informē Skandi Motors pēcpārdošanas departamenta vadītājs Aldis Lediņš.

Pasākuma laikā Jūs gaida uzkodas, kafija un tēja!

Plašāka informācija par Skandi Motors Nissan 4x4 testa dienām meklē www.skandimotors.lv
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti