«Kia» prezentē Rio, Picanto un Optima

 
10.marts 2011 10:22

Starptautiskajā Ženēvas autoizstādē, kas turpināsies līdz 13. martam, Kia Motors piedalās ar nepieredzēti bagātīgu pirmizrāžu kolekciju.

Autošova apmeklētāju uzmanībai tiek piedāvāti uzreiz trīs jauni modeļi, no kuriem divi - Rio un Picanto apskatāmi pirmo reizi, savukārt sedana Kia Optima versija ar hibrīddzinēju svin savu Eiropas debiju.

"Kia vienreizēji spēcīgā uzstāšanās Ženēvā ietver trīs pirmizrādes, kas ataino mūsu markas dizaina revolūciju, pasaules klases tehniku un pirmrindas hibrīdtehnoloģijas," izstādē atzīmēja Kia Motors Korporation viceprezidents Hyoung-Keun Lee.

Kia Rio – "zaļākais" auto Eiropā

Kia Rio modeļa ceturtā paaudze nav iepriekšējās evolūcija, bet gan īstena revolūcija. Šis modelis demonstrē pārliecinošu un izteiktu personību, kas apvieno Eiropas izsmalcinātību ar korejiešu asumu, apvienojot to visu ar Latīņamerikai raksturīgu emocionālu izskatu. Kia Rio nešaubīgi gaida piekrišana visā pasaulē.

Jaunais Kia Rio apvienos zemas ekspluatācijas izmakas un zemākos CO2 izmešus klasē. Kia mērķis ir sasniegt rādījumu tikai 85 g/km. Savienojumā ar 3,2 litru degvielas patēriņu uz 100 km Rio kļūs par tīrāko neelektrisko automašīnu Eiropā.

Kia Picanto kļūst seksīga un dinamiska

Jaunais Kia Picanto ir pieaudzis mazās klases auto. Tā dizains un konstrukcija tika pilnībā izmainīta, radot atšķirīgu izskatu, kas simbolizē izturību un briedumu.

3,6 metrus garā automobiļa vizuālais tēls no "jauka" un "draudzīga" pārtapis automašīnā, kas piesaista skatienus, – pateicoties seksīgām proporcijām un dinamiskai dizaina valodai. Jaunā modeļa riteņu bāze un kopējais garums ir lielāki nekā iepriekš, un Kia Picanto pirmo reizi būs pieejams kā ar 3, tā 5 durvju virsbūvi. Tas būs viens no konkurētspējīgākajiem auto mazajā klasē.

Kia Optima Hybrid aizsāk jaunu modeļu gammu

Pēc pasaules pirmizrādes Amerikas Savienotajās Valstīs, jaunā Optima Hybrid Ženēvā pirmo reizi tika nodota Eiropas publikas vērtējuma. Sedana ražošana sākies 2011. gada pirmajā pusē. Optima Hybrid kļūs par vesela Kia automobiļu atzara pionieri, kurā nākotnē parādīsies vairāk hibrīdmodeļu.

3 cilindru turbodzinējs ar 110 ZS

Līdzās trim automobiļu pirmizrādēm Kia izstādē demonstrē jaunā "Kappa" sērijas 1 litra benzīna dzinēja maketu. Inovatīvais 998 kubikcentimetru, trīs cilindru motors aprīkots ar turbokompresoru un nodrošina savam izmēram iespaidīgu jaudu – 110 zirgspēki.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 1

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti