Notiks labdarības akcija ar nosaukumu «Riepas ar sirdi»

 
11.aprīlis 2011 10:26

No 11.aprīļa līdz 31.jūlijam visos Pirelli Key Point riepu centros notiks labdarības akcija ar nosaukumu „Riepas ar sirdi”.

Šajā periodā Pirelli Key Point riepu centru tīkls no katra pārdotā vasaras riepu komplekta ziedo 1 Ls Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas 8.Jaundzimušo intensīvās terapijas nodaļai.

Akcija palīdzēs atbalstīt Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu – vienīgo bērnu slimnīcu Latvijā, kura kritiskās situācijās ir gatava nekavējoties sniegt palīdzību ikvienam bērnam, neatkarīgi no viņu dzīves vietas.

8.nodaļā ārstējas vistrauslākie un neaizsargātākie mazuļi – priekšlaikus dzimuši bērni. Kvalitatīva medicīniskā palīdzība nav iedomāja bez efektīvas, modernas un ātras aparatūras, zinošiem un mīļiem mediķiem, kā arī daudzām sadzīviskām lietām, kurām slimnīcai diemžēl trūkst līdzekļu.

„Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas” 8. nodaļā atrodas bērni no visas Latvijas, kuri piedzimuši ar ļoti mazu svaru un nopietnām veselības problēmām. Tā ir vienīgā vieta, kur tikko dzimušus mazuļus pat operē!

Tā ir īpaša māksla – kopt cilvēciņu, kuram vēl jābūt mammas vēderā, un kurš pilnībā nav gatavs ārējai pasaulei ne fiziski, ne emocionāli. Šeit atrodas bērni, kuri piedzimuši pat 4 mēnešus pirms noteiktā termiņa! No ļoti daudziem momentiem, kas pirmajā acumirklī šķiet nenozīmīgi, ir atkarīgs, kā mazulis attīstīsies, un tātad, kādi panākumi viņu gaida dzīvē, kā viņš mācīsies, strādās un cik laimīgi nodzīvos savu dzīvi!”, - situāciju komentē nodaļas virsmāsa Olita Lase.

Visiem, kuri vēlas personīgi no sevis papildus atbalstīt Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas 8.Jaundzimušo intensīvās terapijas, un sniegt savu artavu visas Latvijas bērnu drošībā un laimīgā nākotnē, būs iespējams ziedot pārdošanas vietās, kā arī pārskaitīt līdzekļus Bērnu slimnīcas fonda kontā:

Bērnu slimnīcas fonds
Vienības gatve 45, Rīga, LV1004
Reģ.nr. LV40008057120
AS SEB banka
Bankas kods: UNLALV2X
Konta nr. LV84UNLA0050012160326

„Palīdzēt kopā ar Pirelli Key Point ir viegli!”
www.pkp.lv
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 8

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti