«Opel» uzņem apgriezienus 1

 
16.maijs 2011 11:19

Opel/Vauxhall plāno ieviest papildus maiņas Glīvices (Polija) un Ellesmere Portas (Apvienotā Karaliste) rūpnīcās.

Tas tiek darīts, lai palielinātu ražošanas apjomu un spētu apmierināt lielo pieprasījumu pēc Astra Sports Tourer un piecdurvju Astra modeļiem.

Opel Astra ražošanai tiek iesaistīta arī trešā rūpnīca. Pašlaik notiek sagatavošanās darbi, lai sāktu Astras ražošanu Rīselsheimā. Augusta beigās Astra ripos pa to pašu ražošanas līniju kur Opel Insignia.

Aprīlī jau sesto mēnesi pēc kārtas, salīdzinot ar šo pašu periodu pagājušajā gadā, reģistrēts Opel tirgus daļas pieaugums visā Eiropā. Eiropas tirgus daļa pieauga no 5,8 procentiem 2010. gada aprīlī līdz aptuveni sešiem procentiem 2011. gada aprīlī. Gada pirmajos četros mēnešos pārdošanas apjomi pieauguši par 32 000 transportlīdzekļiem jeb 8,2 procentiem, salīdzinot ar to pašu periodu 2010. gadā. Kopumā šajā laika posmā pārdoti ap 420 000 transportlīdzekļu.

Modeļi Meriva un Astra Sports Tourer ir īpaši veiksmīgi, tie abi ir līderi savos segmentos. Vācijā Astra Sports Tourer pārdošanas apjomi dubultojušies 2011. gada pirmajos četros mēnešos, salīdzinot ar šo pašu periodu iepriekšējā gadā, un aprīlī tie gandrīz trīskāršojušies.

Pagājušajā nedēļā Opel mātes uzņēmums GM paziņoja pirmā ceturkšņa kopējos finanšu rezultātus. Eiropā, kur rezultātu lielā mērā ietekmēja Opel/Vauxhall, pirmo reizi kopš 2007. gada tika sasniegts bezzaudējuma punkts.

Adam Opel AG izpilddirektors Karls Frīdrihs Strake (Karl-Friedrich Stracke) teica: “Pateicoties mūsu atjaunotajiem modeļiem, Opel bauda ilgstošus panākumus. Īpaši Astra popularitāte tikai turpina augt, un ar palielinātu ražošanas jaudu mēs apmierināsim patērētāju pieprasījumu. Ieviešot Astra GTC nākamajā gadā, mēs pievienosim sportisko nodaļu šo modeļu panākumu stāstam.”
 

 
Visi komentāri
 
282879. viesis 25.maijs 2011 22:02
0 0 Atbildēt

vai tiešām opelis spēc izvilkt gāāemm no žopeļa?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti