Jau miljons «Renault» aprīkots ar «TomTom» 3

 
28.jūnijs 2011 10:30

Renault nesen saražoja miljono automašīnu, kas aprīkota ar Carminat TomTom navigācijas sistēmu.

Mūsdienās gandrīz katrs otrais Renault, kas pasaulē tiek pārdots, ir aprīkots ar Carminat TomTom navigācijas sistēmu.

LIVE pakalpojumi piedāvā saviem klientiem inteliģentu navigācijas sistēmu, kas savienota ar inovatīviem reālā laika informācijas nodošanas risinājumiem.

Carminat TomTom navigācijas sistēma, kuras cena ir 490 eiro, ir lētākā un labākā integrētā navigācijas sistēma, kas pieejama tirgū.

Renault pavisam nesen saražoja miljono automašīnu, kas aprīkota ar Carminat TomTom navigācijas sistēmu, un paziņoja, ka šī sistēma uzstādīta 38% Clio, 77% Scénic un 25% Trafic.

Carminat TomTom sistēma šodien pieejama visas Renault pasažieru automašīnās (izņemot Modus, Twingo und Wind) un kopš 2010.gada sākuma arī visos vieglajos komerctransportos.

Pateicoties tradīcijai piedāvāt inovācijas, kas būtu pieejamas ikvienam, Renault uzsāka darbu pie integrētās navigācijas sistēmas jau 1982.gadā. Pirmoreiz integrētā navigācijas sistēma Carminat tika izmēģināta 1994.gadā, tādējādi kļūstot par pirmo autoražotāju, kas piedāvā pilnībā iebūvētas navigācijas sistēmas. 2002.gadā šīs sistēmas tika uzlabotas, papildinot ar ceļu plānotāju un ceļojuma laika aprēķinu, ņemot vērā momentāno automašīnas braukšanas ātrumu.

Sadarbībā ar personālo navigācijas sistēmu izstrādātāju Renault iegulda gan laiku, gan enerģiju, lai klientiem nodrošinātu labāko automašīnās integrēto navigācijas sistēmas risinājumu.

Ieviesta 2009.gada pavasarī, Carminat TomTom navigacijas sistēma aizvien tiek pilnveidota. 2010.gada sākumā Carminat TomTom tika aprīkota ar divām jaunām funkcijām: IQ Routes™, kas piedāvā labāko maršrutu, balstoties uz automašīnas braukšanas ātrumu un ceļojumu laikiem, kas tiek aprēķināti konkrētā brīdī katrā nedēļas dienā, un Advanced Lane Guidance, kas ļauj vizualizēt ceļu apzīmējuma līnijas.

Navigācijas sistēmas pēdējos gados ir ļoti strauji attīstījušās. Kā viens no lielākajiem pavērsieniem ir Carminat TomTom LIVE ieviešana 2010.gadā. Jau šobrīd visi Renault modeļi ir pieejami ar četriem papildus inovatīviem pakalpojumiem kā izvēles iespējām:

- HD Traffic: uzlabota informācija par reāla laika satiksmi;
- Ceļu došības brīdinājumi: reālā laika brīdinājumi par satiksmes negadījumiem, bīstamām zonām;
- Google vietējā meklēšana: ļauj atrasta interesējošos objektus, piedāvājot vairāk kā 20 miljonus avotu;
- 5-dienu laika prognoze.

Džils Šrimptons (Giles Shrimpton), TomTom Automotive valdes priekšsēdētājs, sacīja: “Mēs esam patiesi priecīgi paziņot, ka miljonā Carminat TomTom sistēma ir uzstādīta kādam no Renault modeļiem. Ta sir pierādījums mūsu produkta panākumiem un lieliskai sadarbībai ar Renault. Sadarbību ar Renault mēs plānojam turpināt ilgtermiņā, piedāvājot klientiem labākos risinājumus.”

Stefens Normans (Stephen Norman), Renault Starptautiskās Mārketinga nodaļas vecākais viceprezidents, sacīja: “Viens miljons Renault īpašnieku kopš 2009.gada ir izvēlējušies iebūvēto Carminat TomTom navigācijas sistēmu. Mūsdienās vien par 490 eiro šī inteliģentā sistēma klientiem piedāvā pakalpojumus, kas tiek augsti novērtēti un bez kuriem nav iespējams iztikt, ja vien tie ir izmēģināti.”

Par TomTom
TomTom, pasaules vadošais navigācijas sistēmu un citu inovatīvu risinājumu iztrādātājs, ražotājs un piegādātājs, dibināts 1991.gadā. Uzņēmuma galvenā mītne atrodas Amsterdamā, un kopumā tajā strādā vairāk kā 3 500 darbinieku. TomTom produktus iespējams iegādāties vairāk kā 40 valstīs.
TomTom piedāvā pārvietojamas navigācijas ierīces, iebūvētas sistēmas, uzņēmuma transporta vadības risinājumus, kartes un reālā laika pakalpojumus, ieskaitot jau balvu ieguvušo HD TrafficTM.
Lai apskatītu pasaules vadošo maršrutu plānotāju, kas sevī ietver reālā laika informāciju par ceļu satiksmi, apmeklējiet www.routes.tomtom.com.
Papildu informācijai, lūdzu, apmeklējiet www.tomtom.com.

Par Renault
Renault pārstāvēts visos kontinentos, tam ir vairāk kā 30 rūpnīcu un 18 000 biznesa centru 118 valstīs. Renault nodarbojas ar automašīnu dizaina izstrādi, ražošanu un pārdošanu, piedāvājot plašu klāstu inovatīvu modeļu visām mērķauditorijām. Liela nozīme ir arī vides aizsardzības politikai. Renault pārstāv arī tādus zīmolus kā Dacia un Renault Samsung Motors. Renault nodarbina vairāk kā 121 000 cilvēku visa pasaulē. 2010.gadā renautl ienākumi bija 38 971 miljoni eiro, un kopumā tika pārdotas vairāk kā 2,6 miljoni automašīnas.

 
Visi komentāri
 
283252. viesis 30.jūnijs 2011 13:05
0 0 Atbildēt

šodienas laikmetā, būtībā, tās navigacijas iekārtas jau visām autorūpnīcām būtu stacionari jāiebūvē katrā jaunā auto, neatkarīgi no klases. Līdzīgi kā ABS, airbagi, drošibas siksnas u.c. svarīgi autoelementi. Gan jau pēc 10 gadiem tā arī būs.

283404. viesis 15.jūlijs 2011 11:59
0 0 Atbildēt

Carminat TomTom LIVE pakalpojumi Latvijā nedarbojas.

283405. viesis 15.jūlijs 2011 12:04
0 0 Atbildēt

TomTom karte Latvijā ir tikai 63%

Latvijā TomTom ir galīgi garām

Renault jādomā priekš Latvijas ko citu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti