«Opel Zafira» vēl pievilcīgāks ar sēdvietu koncepciju Flex7

 
30.augusts 2011 10:04

2011.gada rudenī Opel paplašina savu vienapjoma auto sortimentu ar Zafira Tourer, kas savu debiju piedzīvos Starptautiskajā auto izstādē Frankfurtē.

Jaunā ‘atpūtas vieta uz riteņiem’ vienapjoma automobiļu segmentā ienes premium līmeņa vērtības, inovatīvas tehnoloģijas un skulpturālu, dinamisku veidolu ar svaigu interjera dizaina konceptu.

Zafira pārbaudītās koncepcijas piekritējiem, pieejams paliks arī esošais modelis, taču ar zīmīgiem standarta komplektācijas uzlabojumiem un pievilcīgu bāzes cenu, kas būs sākot no 24, 566 latiem (iekļaujot PVN). Kopš 2005. gada pārdots ap miljons vienību populārā otrās paaudzes Zafira modeļa, un tas joprojām turpina baudīt pircēju atzinību ar Flex7 sēdvietu sistēmas koncepciju, kas ļauj izmantot dažādas konfigurācijas bez apgrūtinošās sēdvietu pārvietošanas. Tā visa pamatā ir elastības koncepcija, kas tika aizsākts jau 1999. gadā līdz ar pirmās paaudzes Opel Zafira parādīšanos.

Pievilcīgas papildus ekipējuma komplektācijas kopā ar cenu priekšrocībām ir pieejamas, lai bagātinātu un personalizētu Zafira pēc saviem ieskatiem:
• FlexOrganizer sistēma sakārtotam bagāžas nodalījumam
• Sight & Light sistēma optimālam apgaismojumam un redzamībai
• Ziemas pakete ar apsildāmiem priekšējiem sēdekļiem un apsildes kanāliem trešajā rindā
• Sēdvietu komforta pakete vadītājam un blakussēdētājam
• Ērtību pakete interjeram
• Sportiski elegantajam izskatam tiek piedāvātas Premium, Sportive un OPC līnijas paketes

Nākotnes ietaupījumiem tiek piedāvāta jaunā informācijas un izklaides sistēma TOUCH & CONNECT Europa Navi. Salīdzinājumam ar patreizējo Navi DVD 90, jaunā sistēma piedāvā daudz jaunu un uzlabotu funkciju, kā, piemēram, skārienjutīgā ekrāna funkciju, uz SD kartes balstītu navigācijas sistēmu ar 28 Eiropas valstu kartēm 2D vai 3D versijās un USB interfeisu.

Zafira tagad tiek piedāvāta ar pieciem dzinēju veidiem, kuru jauda svārstās no 81 kW/110 ZS līdz 110 kW/150 ZS. Ir pieejami divi benzīna dzinēji ar 1,6 ecoFLEX (85 kW/115 ZS) un 1,8 (103 kW/140 ZS) litru tilpumiem, divi 1,7 litru ecoFLEX CDTI dīzeļa dzinēja modeļi ar 81 kW/110 un 92 kW/125 ZS lielu jaudu, kā arī īpaši ekonomiskais dabasgāzes 1,6 CNG turbo ecoFLEX (110 kW/150 ZS) dzinējs.

Zafira un Zafira Tourer elastība dažādām pircēju vajadzībām

Opel Zafira uzrunā tos pircējus, kuriem ir svarīga ne tikai cena, bet arī funkcionalitāte, jo automašīna pieejama par pieņemamu cenu, vienlaikus nodrošinot multifunkcionāla un atzinību guvuša septiņvietīga auto elastību.

Zafira Tourer pilnībā pārveidotā sēdvietu koncepcija uzstāda jaunus standartus salona elastībai un atmosfērai, kas nodrošina relaksētu braucienu ar maksimālu komfortu un drošību. Otrās paaudzes Opel Eye priekšējā kamera sevī iemieso inovatīvas palīgsistēmas, tai skaitā arī adaptīvo, uz radara bāzēto, ātruma kontroli ar iespējamās sadursmes bremzēšanas funkciju. Modernām un ar aktīvu dzīvesveidu apveltītām ģimenēm, kurām tīk jaunas tehnoloģijas, Zafira Tourer būs kā radīts.

Zafira un Zafira Tourer ekskluzīvi tiks ražotas Opel fabrikā Bohumā.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti