VIRŠI-A atklāj jaunu degvielas uzpildes staciju Tukumā 4

 
10.novembris 2011 12:02

Lielākais pašmāju degvielas tirgotājs „Virši-A” 11.novembrī Tukumā atklāj jaunu, uz latviskumu vērstu pilna servisa degvielas uzpildes staciju (DUS).

Līdz ar uzpildes stacijas atklāšanu Tukumā „Virši-A” paplašina savu DUS tīklu Kurzemes pusē, šī ir jau trīsdesmit astotā „Virši-A” uzpildes stacija Latvijā. Jaunā DUS atrodas blakus Tukuma pilsētas centram Kurzemes ielā 55, pa kuru norit lielākā satiksmes plūsma. Jaunajā DUS klientiem būs iespēja gan uzpildīt degvielu, gan iepirkties. Jaunā stacija aprīkota ar 8 sūkņiem, kā arī atsevišķu dīzeļdegvielas sūkni, kas paredzēts smagajam kravas transportam. Būs pieejama arī Agro Dīzeļdegviela, kas paredzēta lauksaimniekiem un ir bez akcīzes nodokļa.

Andris Priedītis, "VIRŠI-A" valdes loceklis: „Mērķtiecīgi strādājam pie uzpildes staciju tīkla paplašināšanas Kurzemes pusē. Jaunatvērtā uzpildes stacija Tukumā būs ceturtā Kurzemes pusē, līdz šim koncentrējāmies uz Vidzemi, Latgali un Zemgali, kur „Virši-A” DUS tīkls ir ļoti attīstīts. Kā pašmāju degvielas tirgotājs lepojamies ar savu izcelsmi, tāpēc arī uzpildes stacijās akcentu liekam uz latviskām vērtībām. Par godu Lāčplēša dienai, 10. un 11.novembrī degvielas uzpildes stacijās bez maksas varēs saņemt  sarkanbaltsarkanās lentītes, lai, piespraužot to pie apģērba, ikviens Latvijas iedzīvotājs varētu izjust svētku sajūtu un būtu lepns par savu valsti.”

Līdz ar uzpildes stacijas svinīgo atklāšanu, darbu uzsāks arī pilnīgi jauns un pēc īpaša koncepta veidots veikals. Atšķirībā no jau rekonstruētajām degvielas uzpildes stacijām, kuras iekārtotas pēc jauna iekštelpu koncepta, DUS Tukumā tiks izmantots arī nebijis ēku fasādes noformējums. DUS fasādes un iekštelpu noformējuma galvenais izejmateriāls ir Latvijas vērtīgākais dabas resurss – koks.

Šobrīd iekštelpu rekonstrukcijas darbi norit arī DUS "Ragana". Ar laiku arī jaunais fasādes koncepts tiks ieviests visās “Virši-A” degvielas uzpildes stacijās Latvijā.

Par „Virši-A”

A/S “VIRŠI-A” ir lielākais pašmāju degvielas tirgotājs ar pilna servisa degvielas uzpildes staciju tīklu visā Latvijā. Kompānija darbojas kopš 1995.gada, un šo gadu laikā kļuvusi par vienu no pieredzes bagātākajiem uzņēmumiem nozarē. “VIRŠI-A” ir arī viens no vadošajiem apkures degvielas tirgotājiem Latvijā.
 

 
Visi komentāri
 
284342. viesis 15.novembris 2011 14:14
0 0 Atbildēt

Ir jau labi, ka degvielas tirgū darbību paplašina arī savējie. Citādi, statoilisti ar savām cenām reizēm kļust pārāk bezkaunīgi + vēl pārņem vietējās DUS.. Degvielas tirgū tikai nikna konkurence paver iespējas degvielas cenu kritumam.

284347. viesis 16.novembris 2011 9:00
0 0 Atbildēt

IkdienasViesis

Ir jau labi, ka degvielas tirgū darbību paplašina arī savējie. Citādi, statoilisti ar savām cenām reizēm kļust pārāk bezkaunīgi + vēl pārņem vietējās DUS.. Degvielas tirgū tikai nikna konkurence paver iespējas degvielas cenu kritumam.

=========================

Diemžēl "mazajiem" objektīvu iemeslu dēļ nav iespējams reāli turēties

pretī "lielajiem". Ir definēts tīkla izmērs, piemēram Latvijā, kuru sasniedzot

kantoris spēj atmaksāties un pelnīt. Citādi ceļš ir tikai viens - lielā paspārnē.

Spilgtākais pēdējā laika piemērs - "Kurši". Gods un slava "Viršiem", kas ir

ne tikai izdzīvojuši, bet spēj pat paplašināties. Un Riekstiņa kungam par pareizu stratēģiju - nelīst par katru cenu Rīgā, kur izmaksas ir vairāk, kā 2x

lielākas, nekā provincē, bet lēni un metodiski apgūt tos pašus Latvijas "laukus"... :-)

284369. viesis 17.novembris 2011 19:04
0 0 Atbildēt

ne pa tēmu - bet biju pārsteigts, kad pievalmieras Lukoilā redzēju degvielas vedēju ar somu numuriem.

viņš tur nepildījās, bet pieveda degvielu.

284371. viesis 20.novembris 2011 16:00
0 0 Atbildēt

Vispār Lukoilam, kā jebkurai lielai kompānijai, ir t.s. globālā flote :-) Būtībā ir vienalga, kur tie auto reģistrēti. Mūsu kantorim arī savulaik bija degvielas vedēji (2 gab.) ar Beļģijas numuriem, kaut "dzīvoja" abi Lietuvā. Toreiz acumirklī "paskrēja" baumas, ka degvielu vedam no Beļģijas :-)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 6

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti