Atklāts jaunā Opel dīlera „AutoBlitz” autosalons Rīgā

 
2.decembris 2011 8:05

Šā gada 30.novembrī ir atklāts jauns Opel tirdzniecības un servisa centrs Rīgā, Skanstes ielā 33.

Ir pagājuši nepilni 2 mēneši kopš šī gada oktobra, kad starp Opel SouthEast Europe un AutoBlitz tika parakstīta vienošanās par jauna Opel dīlera izveidi Latvijā, un jaunais Opel tirdzniecības un servisa centrs ir jau aklāts. Māris Varkalis, AutoBlitz padomes priekšsēdētājs, saka: „Tas ir lielisks pierādījums AutoBlitz komandas mērķtiecībai un profesionālajai varēšanai.”

AutoBlitz mērķis ir kļūt par labāko Opel dīleri Baltijā klientu apkalpošanas kvalitātes un sniedzamo pakalpojumu jomā. Auto Blitz autocentrs nodrošina pilnu pakalpojumu klāstu: klienti šeit var iegādāties Opel vieglās un komercautomašīnas, kā arī mazlietotas automašīnas. Tāpat tie var izmantot ātro servisu, virsbūves darbu servisu, pasūtīt un iegādāties rezerves daļas un aksesuārus. Auto Blitz klientiem ir pieejami tādi papildus pakalpojumi, kā līzings, apdrošināšana un auto noma.

Māris Varkalis papildina: „Mēs esam jauns uzņēmums, taču mūsu komandā ir pieredzējuši un zinoši speciālisti, kas ar spēcīgu zīmolu dos jaunu izaicinājumu Latvijas autotirgū.”

Patlaban AutoBlitz piedāvā vēl nebijušus nosacījumus Opel automašīnu iegādei. Rūpējoties par klientu, automašīnu cenā ir iekļauta 5 gadu garantija un 5 gadu regulāro apkopju izmaksas (nobraukumam līdz 100000km). Papildus tam AutoBlitz apdrošina klientu līzinga maksātnespējas gadījumos un nodrošina bezierunu Opel automašīnu atpirkumu sākot ar 13. mēnesi kopš iegādes brīža.

Auto Blitz ir dibinājuši Mūsa Motors Grupa un vairākas privātpersonas. Auto Blitz ir lielākais Opel zīmola autocentrs Latvijā, kurā 650m2 atvēlēti salona ekspozīcijai, 560m2 servisa apkalpošanas zonai un 320m3 rezerves daļu noliktavai. Kopējās investīcijas šajā projektā sasniedz 1 miljonu EUR robežu. Jaunajā uzņēmumā plānots nodarbināt 15-20 darbiniekus.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Divi džigiti ar ZILiem nesadala ceļu; liktenis žēlo (+ VIDEO) 1

Divi kirgīzu džigiti ar padomjlaiku ZIL kraviniekiem nesadala ceļu un viens no kraviniekiem ietriecas brauktuves atdalošajās barjerās. No šī ZIL priekšpuses maz kas paliek pāri, taču trieciens šoferi izmet uz ielas un viņš paliek šķietami neskarts. Lasīt vairāk

 

80 500 eiro - elektriskais Cadillac jau Eiropā (+ FOTO) 6

Pilnībā elektriskais Cadillac Lyriq sper pirmos soļus Eiropā. Automašīna jau pieejama dažos tirgos, tostarp Vācijā, kur tās cena būs vismaz 80 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 12

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 7

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti