Klientu ērtībai CSDD pilnveido savus e-pakalpojumus 2

 
12.decembris 2011 15:04

Rūpējoties par savu esošo un topošo klientu ērtībām un savā darbībā arvien vairāk izmantojot modernās tehnoloģijas, 2011.gadā CSDD būtiski pilnveidojusi savus e-pakalpojumus e.csdd.lv.

Tie ir pieejami jebkurā laikā, nodrošinot klientiem iespējas internetā veikt virkni darbību, saņemt informāciju un atgādinājumus. Turklāt tiem lietotājiem, kuri e-pakalpojumos piesakās transportlīdzekļa tehniskajai apskatei, ir īpaša rinda, kas ievērojami samazina laika patēriņu. Savukārt, lai radītu svētkus saviem esošajiem un topošajiem klientiem, CSDD piedāvā izmantot e-pakalpojumus, veikt maksājumus, piedalīties izlozē un pretendēt uz vienu no sešiem ekskluzīviem Rīgas Motormuzeja kalendāriem 2012.gadam.

E-pakalpojumi ir dialogs ar autovadītāju, šos pakalpojumus CSDD piedāvā kopš 2009.gada, savukārt šogad to lietotāju skaits palielinājies par 52 689 klientiem, sasniedzot 218 453 lietotājus.

Viens no būtiskākajiem jauninājumiem 2011.gadā ir korporatīvo klientu e-servisa sistēmas izveide. Tā nodrošina lietotājiem iespēju operatīvi un nepastarpināti veikt izmaiņas un atzīmes tiešsaistes režīmā CSDD Transportlīdzekļu un to vadītāju reģistrā. Uzņēmumi, bankas, līzinga kompānijas, transportlīdzekļu tirgotāji, ārstniecības iestādes, tiesu izpildītāji – jau vairāk nekā divi tūkstoši CSDD korporatīvo klientu nodarbojas nevis ar papīra iesniegumu drukāšanu un to nogādāšanu CSDD, bet izmanto e-servisa sistēmu. Šīs sistēmas ietvaros katrai klienta kopai pielāgoti e-servisi sniedz nepieciešamo informāciju un ļauj veikt vajadzīgās atzīmes CSDD reģistrā. Rezultātā notiek tūlītēja informācijas apmaiņa starp dažādām struktūrām, tiek ietaupīts laiks un uzlabota pakalpoju drošība. Šis ir arī videi draudzīgs pakalpojums, jo netiek izmantots papīrs.

Strādājot pie pakalpojumu attīstības, CSDD ir radījis jaunu pakalpojumu sniegšanas platformu, kura paplašinās, aptverot arvien jaunas klientu grupas – auto pārstrādes uzņēmumi un autoskolas. Piemēram, ja iepriekš, beidzoties līzinga līgumam, cilvēkam bija jādodas uz finanšu iestādi, kura sagatavoja virkni dokumentu, kurus iesniegt CSDD un tikai tad varēja veikt transportlīdzekļa īpašnieku maiņu. Tagad šī procedūra ir vienkāršota, finanšu iestāde izdara drošu atzīmi reģistrā, bet auto ieguvējs dodas uz CSDD un veic transportlīdzekļa pārreģistrāciju.

Savukārt pērn CSDD izstrādātie un īstenotie e-pakalpojumi saņēma informācijas un komunikāciju tehnoloģiju gada balvu „Platīna pele 2010” – augstāko novērtējumu e-pakalpojumu jomā, kategorijā „E-pārvalde un e-pakalpojumi”.

Interneta vietnē http://e.csdd.lv ikvienam ir iespēja reģistrēties un kļūt par CSDD e-pakalpojumu lietotāju. Reģistrētajiem klientiem, ir iespēja bez maksas un jebkurā laikā uzzināt informāciju par sevi, savu transportlīdzekli, par nodokļu atlaidēm, par OCTA polises derīguma termiņu; saņemt vienas dienas atļauju; reģistrēt velosipēdu; pieteikties autovadītāja eksāmenam; veikt maksājumus, kā arī saņemt virkni pakalpojumu ērtākai un mierīgākai dzīvei.

Nākamā gada sākumā pēc nejaušības principa tiks izvēlēti seši CSDD e-pakalpojumu klienti, kuri saņems ekskluzīvos kalendārus:

• trīs klientus, kuri decembrī reģistrējušies CSDD e-pakalpojumiem un veikuši maksājumus;
• trīs klientus, kuri maksājumus CSDD e-pakalpojumos veikuši visa 2011.gada laikā.
 

 
Visi komentāri
 
284593. viesis 13.decembris 2011 14:50
0 1 Atbildēt

Kamēr nevarēs virtuāli iziet apskati, tikmēr šis pasākums ir izklaide internetā…

284604. viesis 14.decembris 2011 14:48
0 0 Atbildēt

CSDD varēja piedāvāt maksas opciju - mobilās TA stacijas pakalpojumus. Uz fūres garās piekabes bāzes mierīgi varētu uzbūvēt mobilu TA staciju vieglajiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti