NISSAN JUKE SHIRO - izsmalcināts un elegants

 
29.marts 2012 11:39

Iepazīstinot ar Nissan augstākās kvalitātes pilsētas krossovera speciālo versiju, Nissan piešķir jaunu dimensiju populārā Juke klāstam.


Nissan Juke Shiro Foto: Nissan

Ārkārtīgi veiksmīgā Nissan Juke jaunā, īpaši izstrādātā versija ir klāt, sniedzot lielākas izvēles iespējas klientiem, kas meklē patiesi atšķirīgu automobili.
 
Briseles automobiļu izstādē prezentētā Juke Shiro vārds ir trāpīgi izvēlēts. Vārds „Shiro" japāņu valodā nozīmē „balts", un Juke jaunās versijas salonā dominē virkne baltu apdares elementu. Viduskonsole, kas radīta, iedvesmojoties no motocikla dizaina, līdz šim ir bijusi pieejama sarkanā vai pelēkā krāsā; Shiro versijā tā ir baltā krāsā. Tāpat arī durvju roku balsti Shiro versijai ir ar baltu apdari.


 
Stūre ar ādas apdari, pārnesumu pārslēga svira un ādas sēdekļu malas ir nošūtas ar baltām vīlēm, bet pašiem sēdekļiem ir dubulta sēdekļa spilvenu un atzveltnes polsterējuma apdare, kur perforētajai ādai cauri redzams baltas krāsas fona materiāls.
 
Uz automobiļa salonā dominējošā melnā un tumši pelēkā fona baltie apdares elementi rada elegantu kontrastu un klientiem sniedz vēl vairāk iespēju personalizēt savu Juke.
 
No ārpuses Juke Shiro var atpazīt pēc stilīgajiem, tumši pelēkajiem 17 collu vieglmetāla diskiem, sudrabotajiem durvju rokturiem un spoguļu ietvariem, kā arī spīdīgā B statņa. Juke Shiro ir pieejams baltā un melnā krāsā, un tā krāsu paletē ir ietverts unikāls Nightshade automobiļa virsbūves krāsojums - izsmalcināts tumšas baklažānkrāsas tonis.
 
„Juke piedāvā pilnībā individualizētu izvēli. Tas atšķiras no citiem savas klases automobiļiem, un šī individualitāte šķiet pievilcīga pircējiem visā Eiropā. Juke Shiro atšķirīgais interjers ar baltajiem apdares elementiem sniedz pircējiem vēl vienu iespēju, kā padarīt Juke atbilstošu savam personīgajam stilam un gaumei," saka Garets Dansmors (Gareth Dunsmore), Juke produktu menedžeris Eiropā.
 
Juke Shiro ir izveidots uz Tekna aprīkojuma līmeņa bāzes un ir pieejams ar visām trim dzinēju izvēles iespējām - 81 kW (110 ZS) 1,5 litru dCi; 86 kW (117 ZS) atmosfērisko 1,6 litru benzīna un tiešās iesmidzināšanas benzīna 1,6 litru DIG-T turbodzinēju, kas attīsta 140 kW (190 ZS) lielu jaudu. Visiem ir priekšējo riteņu piedziņa un piecu vai sešu pārnesumu manuālā transmisija atkarībā no dzinēja.
 
Juke Shiro 1,6 litru DIG-T versija ir pieejama arī ar moderno NissanAll-Mode 4x4-i četru riteņu piedziņas sistēmu, kurā ietverta vilkmes sadales sistēma un uzstādīta jaunākās paaudzes CVT pārnesumkārba. Vilkmes sadales sistēma (Torque Vectoring System - TVS) ir unikāla sistēma šajā automobiļu klasē, un sistēma ir konstruēta, lai ierobežotu nepietiekamu stūres pagriešanas kustību, sniedzot Juke klasē labāko vadāmību, neskatoties uz tā augsto attālumu no zemes un saglabājot brauciena komfortu.
 
Plašais standarta tehnoloģiju klāsts ietver Nissan Connect - Nissan moderno mediju, komunikāciju un navigācijas sistēmu, krāsainu atpakaļskata kameru, inteliģento atslēgu ar dzinēja iedarbināšanas pogu, apsildāmus priekšējos sēdekļus, klimata kontroli, automātiskus logu tīrītājus un lukturus, pielokāmus sānu spoguļus un tonētus aizmugurējos logus.
 
Standarta aprīkojumā ir iekļauta arī Nissan dinamikas kontroles sistēma, kas autovadītājam sniedz iespēju optimizēt automobiļa dinamiskās funkcijas. Drošības aprīkojums ietver ESP, sešus gaisa drošības spilvenus, ABS ar EBD un bremzēšanas palīgsistēmu, kā arī trīs galvas balstus aizmugurējiem sēdekļiem.
 
Juke Shiro priekšrocība ir arī pieejamā, rūpīgi izvēlētā aksesuāru pakete, kas piedāvā noderīgu aksesuāru klāstu, kas izstrādāti, lai harmonizētu ar Shiro baltajiem salona apdares elementiem. Aksesuāru klāstā pieejams centrālais roku balsts ar baltu vīļu apdari, sniedzot papildus uzglabāšanas iespējas, hromētas sliekšņu aizsarguzlikas ar baltu apgaismojumu priekšējām durvīm un ar Juke emblēmu rotāti velūra automobiļu salona paklājiņi. Šīs paketes aksesuāri ir pieejami kā papildus aprīkojums.
 
Kopš Juke laišanas klajā 2010. gadā tas ir pilnībā mainījis konkurences piesātināto automobiļu B segmentu. Juke SUV izturības un sportiskā stila kombinācija atšķir to no konkurentiem savā klasē - tā unikālais dizains pievelk individuālistus, kas meklē ko atšķirīgu, un Juke Shiro ierašanās dāvā vēl vienu iespēju kļūt patiesi pamanāmiem.
 
Ražots Nissan rūpnīcā Lielbritānijā, Juke ir iedvesmojis pircējus visā Eiropā un palīdzējis Sanderlendas ražotnei 2011. gadā sasniegt visu laiku ražošanas rekordu - 480 485 automobiļus. Ejot sava krossoveru „lielā brāļa" - Qashqai nepārspējami veiksmīgajās pēdās, Juke ir pārspējis visas cerības ar vairāk nekā 136 282 pārdotām vienībām pagājušajā gadā - skaitu, ko 2012. gadā iecerēts pārspēt.
 
Saskaņā ar Nissan nemitīgas pilnveidošanās filosofiju 2011. gadā Juke tika īstenotas ievērojamas inženiertehniskas pārmaiņas. Izmaiņas atmosfērisko benzīna un dīzeļdzinēja modeļu pārnesumu attiecībā samazināja emisijas un palielināja lietderības koeficientu, samazinot trokšņa līmeni un neietekmējot neviena modeļa spēcīgo veiktspēju. 1,6 litru 117 ZS benzīna dzinēja Juke ar manuālo pārnesumkārbu versijas CO2 izmešu apjoms tagad ir 139 g/km, bet 1,5 litru dīzeļa dzinēja versijas modelis rada CO2 izmešu apjomu tikai 129 g/km apmērā, kas ļauj tam lepoties ar Nissan PURE DRIVE emblēmu, kura tiek piešķirta modeļiem, kas rada CO2 izmešu apjomu, kas mazāks par 130 g/km.

Nissan Juke Shiro tirdzniecībā būs pieejams no 2012. gada marta.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti