MINI United 2012. Patiesi fan-tastisks pasākums.

 
24.maijs 2012 12:26

Uz uzaicinājumu ballēties līdz šim lielākajā MINI kopienas salidojumā Francijā atsaucas 30 000 entuziastu.

Minhene/Lekasteljē. Ir tikai viena vieta, kur no 11. līdz 13. maijam varētu atrasties ikviens vispasaules MINI kopienas pārstāvis: MINI United 2012 festivālā Francijas pilsētā Lekasteljē. Tās nedēļas nogales notikums jau atkal pulcēja MINI fanus no visas pasaules, un MINI automobilim uzticīgie autovadītāji no aptuveni 50 valstīm Pola Rikāra trasē (Circuit Paul Ricard) pieredzēja unikālu dzīvās mūzikas un automobiļu izklaides kombināciju. Agrākā Pirmās formulas lielo balvu izcīņas trase sevi pierādīja kā lieliska pasākuma norises vieta MINI Trophy (Trofejas) un MINI Rushour (Sastrēgumstundas) sacīkšu sērijai, un apmeklētājus priecēja augstas klases muzikālie priekšnesumi un virkne interesantu sporta aktivitāšu. MINI zīmolu varēja izbaudīt visā tā godībā, pateicoties festivāla programmai, kurā ietilpa gan kaskadieru šovi, gan testa braucieni ar visjaunākajiem MINI modeļiem, gan braucieni pa trasi, kas ļāva MINI braucējiem pārbaudīt savu automobiļu spējas leģendārajā trasē, sekojot pa pēdām profesionālam sacīkšu braucējam. Nedēļas nogales īpašais notikums bija iepazīstināšana ar ekskluzīvo, jauno MINI John Cooper Works GP modeli.

Autosporta faniem un dizaina entuziastiem lielākajā MINI kopienas salidojumā pievienojās starptautiskās mūzikas arēnas kaislīgie sekotāji. Un tas nebūt nebija pārsteigums, jo pasākuma piedāvājumā ietilpa pasaules mūzikas superzvaigznes. Piemēram, piektdien rokmūzikas leģenda Igijs Pops kopā ar savu grupu Iggy and the Stooges priecēja klausītāju pūļus ar izcilu priekšnesumu, pirms skatuvi pārņēma Parīzes hausmūzikas zvaigzne dīdžejs Martins Solveigs (DJ Martin Solveig) un aizrāva klausītājus ar savu satriecošo klubu mūzikas repertuāru. Sestdien viņu pēdās sekoja virkne aizraujošu mūzikas mākslinieku, tostarp Gremija balvas ieguvēju dueta The Ting Tings enerģiskais poppanks. Un sensacionālais Gossip sniegums vēlreiz apliecināja, kāpēc grupas soliste un modes ikona Beta Dito (Beth Ditto) ir atzīta par pasaules visstilīgāko sievieti.

Lekasteljē tika pārspēti iepriekšējie rekordi, jo entuziastu skaits, kas festivālā bija ieradušies no visas pasaules, šogad kārtējo reizi pārsniedza iepriekšējo Lielbritānijas pilsētā Silverstonā notikušā MINI United apmeklētāju skaitu, kas sasniedza 25 000. Pola Rikāra trasi trīs dienu garumā bija okupējuši 30 000 fanu. Vairākums pasākumā ieradās kā pienākas, braucot ar saviem MINI; daži pat mēroja 6490 km (4032 jūdzes) lielu attālumu no Krievijas ārēm līdz Francijai. Galamērķī tie saplūda kopīgā pūlī ar MINI faniem no ASV, Japānas un Kanādas, kuru kalendārā arī bija ieskrāpēts šis notikums. Unikālais MINI modeļu salidojums panāca, ka MINI Club Area, kurā tika pārstāvēti 24 MINI klubi no visas pasaules un kas jau bija leģendāro īpaši iespaidīgā stilā veidoto automobiļu, tā saukto Beauty Parking sanākšanas vieta, līdz ar visas MINI modeļu dinastijas parādi kļuva pat par vēl aizraujošāku intereses objektu MINI faniem.

Minimania.lv panākumi festivālā

Turpinot tradīcijas, šogad minimania.lv komanda ar MINI pārstāvja Latvijā Inchcape BM Auto atbalstu festivālā pārstāvēja savu valsti. Komandas stends tika iekārtots tā, lai katrs klātesošais varētu iepazīt latviešu tautas dejas un pat pamēģināt dejot tās pats kopā ar TDA Dardedze. 4 pāri, tērpušies skaistākajos latviešu tautas tērpos - sniedza koncertus vairākas reizes dienā un katrs, kurš vēlējās, dažus latviešu tautas deju soļus varēja iemācīties pats.

Citā laikā kluba telts, kuras priekšā notiks mini koncerti, kalpoja kā fotosalons, kurā klātesošie varēja piedalīties foto sesijās un iegūt fotogrāfijas kopā ar tautas dejotājiem uz īstas latviešu pļavas fona. Kluba teltī viesus cienāja ar īstajiem latviešu saldumiem – „Laimas” šokolādi un „Skrīveru gotiņām”. Mērķis un latviešu MINI fanu aktivitātes tika realizētas tik veiksmīgi, ka visu klubu konkursā tika iegūta godpilnā pirmā vieta!

Plašāka informācija par festivālu un fotogalerija: http://www.facebook.com/MINI.Latvija
http://www.facebook.com/MINIunited

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti