2400 izmaiņas - Mitsubishi iepazīstina ar modernizēto L200 (+ FOTO) 9

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 9.novembris 2018 13:19

Speciāli sarīkotā pasākumā Taizemē Japānas autobūves kompānija Mitsubishi iepazīstinājusi ar modernizēto L200 pikapu, kas pēc ražotāja apgalvojuma, ieguvis 2400 izmaiņas.

Pikapa priekšpuse tagad veidota markas jaunajā dizaina stilā – Dynamic Shield un līdzinās jaunās paaudzes Pajero Sport. Raksturīgākā iezīme – divstāvu optika ar šauriem priekšējiem un dienas gaitas lukturiem augšpusē un vertikāli iebūvētiem miglas lukturiem, kas apvienoti ar līkumu izgaismotājiem. Skatu pievelk arī stūrainās riteņu arkas, masīvais bamperis un lielais daudzums hromēto detaļu.    

Salonā jauni sēdekļi un cits mērinstrumentu panelis. Vadītājam palīdzēs aklās zonas uzraugs, parkošanās palīgs, no kalna nobraukšanas palīgsistēma un sistēma, kas palīdz izvairīties no sadursmes, bet ar Multi Around Monitor sistēmas palīdzību varēs palūkoties uz automobili un tuvāko apkārtni no putna lidojuma.

Modernizēto L200 komplektē ar uzlabotu pilnpiedziņas sistēmu Super Select un transmisiju, kurai būs pieci braukšanas režīmi: grants, dubļi/sniegs, smiltis, klinšains apvidus. Kad off-road režīms ieslēgts, elektronika regulē motora, transmisijas un bremžu darbību, cenšoties izvairīties no riteņu izbuksēšanas.

L200 saņēmis jaunu sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas stājas iepriekšējās piecu pakāpju transmisijas vietā, modernizētu bremžu sistēmu ar lielākiem diskiem un spēcīgākiem bremžu mehānismiem, jaunus amortizatorus, kas uzlabos gaitas īpašības.  

Modernizētā pikapa motoru klāstu veido jau zināmais 2,4 litru 128 Zs benzīna agregāts, kā arī jaunais 2,4 litru turbo dīzelis, kas attīsta 181 Zs. Taizemē un citās Āzijas valstīs pikapa tirdzniecība sāksies tuvākajā laikā, bet Eiropā tas nonāks 2019.gadā.

 
Visi komentāri
 
LMT 9.novembris 2018 15:57
5 5 Atbildēt

Nu i kroplis

viencexperc 10.novembris 2018 1:39
4 7 Atbildēt

Šis? Kropļus viņi ražoja līdz šim modelim. Tie iepriekšējās paaudzes L - tie bija kroplīgāki pat par ISUZU un MARUTI. Top šausmīgākais pikaps un top 20 nieka šausmīgākais auto. Mazi riteņi, šķībi lukturi, debila aizmugure... Šis, ar 2400 izmaiņam, vismaz, sāka līdzināties auto.

msh 10.novembris 2018 19:20
3 0 Atbildēt

Jā, nu te jau nu ir šausmīgi taisni priekšas lukturi - un kur ir tie lielie riteņi? Ak jā - tu par papildaprīkojuma ļitakiem runā...

Patisons 9.novembris 2018 16:47
5 1 Atbildēt

Kad japāņu dizains uzvar Kāmītis ar resniem vaigiem.

msh 9.novembris 2018 16:52
5 2 Atbildēt

Re kā manam darba devējam nepaveicās - kādu pusgadu brauc ar kosmosa kuģi; būtu vēl pagaidījis, brauktu ar kropli...

ezis71 9.novembris 2018 19:49
2 6 Atbildēt

Japāņi jau tā sapisušies ar saviem kosmiskiem dizainiem un te vel kropļi uzrodas,vāks visam,ASV būs šokā.

viencexperc 10.novembris 2018 1:48
1 6 Atbildēt

amerikāņi šito pat neredzēs.

šitie mazie sūdi (pikapi) tirgojas trešajās valstīs un protams, arī Eiropā.

Spuldze 11.novembris 2018 0:35
2 0 Atbildēt

Tagad jo kriutaks auto dizains jo lielaku jenotu var notriekt un parvadat priekseja kastee aiz kuras ir lampa, ziemas slapdranjkii labi var sanakt, ka braucienaa uztver sniega putras kravu un no rita pieasalusu ar visu bloklampu izlauz araa

saf 12.novembris 2018 9:37
0 2 Atbildēt

Superīgs dizains. Mitsu kā parasti prot radīt ko skaistu un oriģinālu. VAG zombiji spaļaudās un nervozi pīpē stūrī... kā parasti.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti