MAN kravas automobiļu tirgus daļa Latvijā turpina augt 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Avar Auto | 30.janvāris 2019 10:28

Visstraujāko kravas automobiļu tirdzniecības apjomu 2018. gadā ir piedzīvojis MAN Truck and Bus AG oficiālais pārstāvis Latvijā – SIA “Avar Auto”.

Jaunu MAN kravas automobiļu tirdzniecības rādītāji pagājušajā gadā pieauguši par 4%, sasniedzot 11% tirgus daļu un gadā realizējot 190 jaunus MAN kravas automobiļus. Visaugstākais rezultāts tika sasniegts pagājušā gada decembrī, kad Latvijā tika reģistrēti 47 jauni MAN kravas automobiļi un iegūta 37% tirgus daļa.

Kopumā aizvadītajā gadā tika pārdoti par 74 kravas automobiļiem vairāk nekā 2017. gadā. Lielāko kravas automobiļu tirgus spēlētāju vidū tirdzniecības apjomi pērn ir bijuši bez būtiskām izmaiņām, tas ir vidēji +/-1% robežās. Turpretī pārējie kravas automobiļu pārstāvji piedzīvojuši nelielu tirgus daļas kritumu no 3 līdz 5 %.

 “Lai arī kravas automobiļu tirgus Latvijā jau vairāku gadu garumā ir vērtējams kā stabils, tomēr būtisks faktors tieši MAN kravas automobiļu tirdzniecības apjoma pieaugumam ir mūsu piedāvātā produkta cenas un kvalitātes attiecība, specializētās tehnikas iespējas un servisa pakalpojumu pieejamība septiņas dienas nedēļā. Domājot par klientu ērtībām, pirms gada atvērām jaunu MAN klienta un servisa centru Jaunmārupē - ar pēdējās paaudzes servisa iekārtām, paaugstinātu kapacitāti kravas automobiļu apkalpošanā un pat nelielu viesnīcu šoferiem.“, norāda SIA “Avar Auto” valdes locekle Ilvija Veite.

 
Visi komentāri
 
AINARS 31.janvāris 2019 20:22
0 1 Atbildēt

MAN automašīnu daudzums palielinās.... bet MAN srvisu nav vienīgais ir AVAR AUTO kur cenas ir kosmiskas !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti