Feislifts arī Opel Movano (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 20.maijs 2019 7:33

Līdzīgi kā bāzes modelis Renault Master, arī Opel Movano piedzīvojis modernizāciju un ieguvis svaigāku izskatu un jaunas palīgsistēmas.

Modernizēto Movano viegli atpazīt pēc jaunās radiatora restes ar melno lameļu pildījumu, Opel logotipu un hromēto Winglets dekoru, kura stari veido vienot kompozīciju ar priekšējos lukturos integrētajām dienasgaismām.

Jaunajam Movano var būt līdz pat 22 lielāku un mazāku priekšmetu novietnes ar kopējo tilpumu 104 litri, ieskaitot segmentā unikālo FlexTray – izvelkamo cimdu nodalījumu, kas atrodas priekšā blakussēdētājam. Movano ieguvis jaunu mērinstrumentu paneli ar labāk saskatāmiem un nolasāmiem rādītājiem, jaunu multimediju iekārtu Navi 50 Intelli-Link Pro ar septiņu collu ekrānu, Apple Carplay un Android Auto atbalstu, viedtālruņa bezvadu uzlādes nišu un jaunas palīgsistēmas, ieskaitot sānvēja stabilizācijas sistēmu, aklā leņķa uzraugu, joslas uzturētāju un sistēmu, kas brīdina par šķēršļiem braucot atpakaļgaitā.

 

 
Visi komentāri
 
ayo2 21.maijs 2019 8:50
0 0 Atbildēt

Ironiski, ka PSA tirgo mašīnu, kuru ražo viņu lielākais konkurents- Renault.

Dīvaina tā mūsdienu auto industrija.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti