Veids kā ātri atjaunot ceļa segumu (+ VIDEO) 11

 
iAuto | 24.augusts 2022 13:52

Šādā veidā var ātri un efektīvi atjaunot ceļa segumu ar līdzenu pamatu.

 
Visi komentāri
 
didzisk 24.augusts 2022 14:07
3 0 Atbildēt

Vienīgais priekšnoteikums, lai pamats stabils un iepriekš sagatavots, pilnīgi plakans.

Opis 24.augusts 2022 14:19
2 0 Atbildēt

Izskatās vairāk pēc grants ceļa pretputekļošanas pasākuma, nevis asfalta klājuma tā klasiskajā izpratnē!

Kanibaals 24.augusts 2022 23:30
0 0 Atbildēt

To sauc par Tarmac.

Opis 25.augusts 2022 8:12
0 0 Atbildēt

LVC to sauc vienkārši par virsmas apstrādi, kas nodrošina dzīvi bez putekļiem.

lvceli.lv/aktualitates/...bez-putekliem/

Sipo 25.augusts 2022 8:25
0 0 Atbildēt

Diezgan pamatīgi šaubos - bez putekļiem ir tad, kad grants ceļa virsma izskatās kā ar ūdeni aplieta - parasti var redzēt kāda ciema teritorijā, kur bieži cauri brauc lauksaimieku tehnika (arī gar viņu mājām). Šis ir kaut kāds "lētais-ātrais" risinājums, mums, manuprāt pielieto vēl kādu, kura sliktāko izpildījumu var apskatīt Vidzemē, ceļa posmā no Galgauskas līdz Tirzai - acīmredzot tur pienācīgi nenoblietēja ceļa virsmu un jau ziemā parādījās bedres 15-20 cm dziļumā. Vasarā tās bišku pierāvā, bet asās malas palika, braukt tur tagad var maksimāli 20-50 km/h, bet kas "jauki" - defektus neviens labot negrasās.

Opis 25.augusts 2022 9:13
1 0 Atbildēt

Tas ir vēl viens variants, kad izkaisa Kalcija hlorīdu, kurš piesaista mitrumu un neļauj putekļiem celties gaisā.

kvatra 25.augusts 2022 8:30
2 0 Atbildēt

Labrīt, LV ar to nodarbojas jau gadus 30

Hmm 25.augusts 2022 8:40
0 0 Atbildēt

Tas bija tas bēdīgi slavenais gadījums, kad 2020.gada rudenī uzklātā kārta pavasarī nokusa vai visā LV?

Kanibaals 25.augusts 2022 11:00
0 0 Atbildēt

Tikai 50% ceļu izkusa. Tagad steidz labot, vismaz laikapstākļi ir piemēroti.

Krišs 25.augusts 2022 13:34
1 0 Atbildēt

Ja ir smuki taisns, tikko pieblietēts šķembu pamats, ta jau darbojas, bet šaubos ka kas labs tur izdosies pa mūsu šķembu trepi vai sabrukušajiem vairaku centimetru rises ceļiem....

650 25.augusts 2022 19:46
1 0 Atbildēt

Visus šos 30.00desmit LV Ceļu Varoņ Gadus šis te "pretputekļu" uzklājums ir ticis klāts tikai atsevišķos fragmentāros (no konteksta izrautos) zemesceļu fragmentos.

Tagad gan to ir drusku vairāk nekā agrāk,un bieži sastopams arī mežainos fragmentos un krustojumos ārpus apdz vietām.Taču dažādie varoņ reporti top joprojām vienu kopēju iezīmi visos laikos- ka uzreiz/pēc tiek sparīgi un plaši kladzināts/par. Drošvien ar gudru domu,kamēr tas uzklājums nav uzspējis izkust.

Cēsu/Raunas apkārtnē,citur Vidzemē un itin jo īpaši Kurzemes piekrastē tie parastie zemesceļi gadiem ilgi ir vienkārši Kriminālā stāvoklī un īsti nav pat līdzekļu tos pārreiz sezonā lieki nogreiderēt.Kur nu vēl papildus "apstrādāt".

Kā arī- putekļainajos fragmentos paši braucēji joprojām turpina izrādīt dalbaēbiZmu attiecībā cits pret citu.Īpaši grēko dažādi lohi ar smagsvara transportu- līdzīgi, kā to darīja mežavedēji pagājušajā gadsimtā.Tu viņam vari kaut tīšām/purnā maukt, taču viņš no saviem tiem 80+ savu smago tupeli nenoņems.Pofigu,vai tur reljefs,līkums vai krusts, vai ja gadās vairāki pretimbraucēji.Nee.

Tāpat kā beidzamajos gados plaši izplatītais paņēmiens- uzliet Piķi un nobērt ar tiem granulētajiem suudiem.Lai pēc tam uzkakarinātu zīmi 30 un veselu mēnesi atļautu braucējiem to suudu pašplūsmā "blietēt" un šķaidīt pa virsbūvēm un stikliem.Kā sanāks, tā arī būs.

Šis gads nav izņēmums arī gludā assfalta (pār)klāšanas jomā- piem,reku,tepat uz Bauskas autostrādes.Ne pie Ķekavas, bet drusku tālāk,aiz Iecavas.Un cik jau reižu tāds līdzīgs Fufelis tur ir jau noticis teju katra daudzmaz "ļaunatminīga" autobraucēja biogrāfijā.Nekas nav līdzējis- klāj cik un ko vien gribi,bet suuds ir un paliek suuuds..

Žēl, ka mūsu tas muldošais/vadošais driverdrošības X-Perts tur nava aizbraucis- laikam vēl nebūs atguvies kopš nesenās ekskursijas pa 3joslu nāvesceļu Saulkrastu vizienā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 7

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 9

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti