Sixt iznomās velosipēdus

 
Sixt Latvija | 22.jūlijs 2013 11:35

Viena no Eiropas vadošajiem mobilitātes pakalpojumu sniedzējiem Sixt pārstāvis Baltijā SIA "Transporent" iegādājies tiesības nomāt deviņus Rīgas pašvaldības zemes gabalus velosipēdu nomas punktu ierīkošanai.

Šobrīd uzsākts darbs pie jauno nomas punktu iekārtošanas, un velo nomas pakalpojumi pie Rīgas iedzīvotājiem un viesiem varētu atgriezties jau augustā.

"Velosipēds ir daļa no ikvienas mūsdienīgas pilsētas dzīves ritma. Tas ir kļuvis par iecienītu pārvietošanās līdzekli gan rīdzinieku, gan pilsētas viesu vidū, un to izmanto gan ikdienā, dodoties uz darbu, gan brīvdienās. Cilvēki bija pieraduši, ka velosipēdu noma ir ērti pieejama dažādās Rīgas vietās, un izjuta tās trūkumu. Balstoties uz mūsu plašo pieredzi mobilitātes pakalpojumu sniegšanā, mēs gribam atgriezt Rīgā velosipēdu nomu un nodrošināt, lai ikviens, kurš to vēlas, pa Rīgu var pārvietoties arī ar velosipēdu," skaidro Sixt vadītājs Baltijas valstīs Arnis Jaudzems.

Tiesības nomāt zemes gabalus no Rīgas pašvaldības uzņēmums ieguva izsoles veidā, kas norisinājās š. g. jūlijā. Pašlaik uzsākts darbs pie velosipēdu nomas punktu iekārtošanas, pieteikšanās un reģistrācijas sistēmas izstrādes, velosipēdu parka izveides un citiem darbiem, lai jau drīzumā mūsdienīga un ērta velosipēdu noma būtu pieejama ikvienam braukt gribētājam. Jauno velosipēdu nomas punktu oficiālā atklāšana tiek plānota jau augusta pirmajā pusē.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Elektrisko BMW Ix3 vairs nevar pasūtīt

BMW izņēmis no piedāvājuma elektrisko krosoveru iX3 – modelis vairs nav atrodams konfiguratorā, bet konveijers strādās vien tik ilgi, kamēr saražos pasūtīto eksemplāru skaitu. Lasīt vairāk

 

Gājējs- slalomists steidz uz tramvaju (+ VIDEO) 13

Labs viss, kas labi beidzas - dzīvs palika un arī mērķi sasniedza. Lasīt vairāk

 

Pilna servisa nomas privātklienti biežāk sāk pieprasīt plug-in hibrīdus (+VIDEO) 3

Mobire pilna servisa noma ir piemērota biznesa klientiem, taču pēdējā laikā šo pakalpojumu arvien biežāk izvēlas arī privātpersonas. Pēdējā laikā aug interese par lādējamiem hibrīdiem. Lasīt vairāk

 

Kārtējā tukšā "runāšana" no Satiksmes ministra Briškena (+ VIDEO) 19

Satiksmes ministrs Kaspars Briškens uzstāj, ka “Rail Baltica” Latvijā trasei jābūt gan Rīgā, gan lidostā, pagaidām – ar vienām sliedēm. Parlamentārās izmeklēšanas komisijas vadītājs Saeimas deputāts Andris Kulbergs ("Apvienotais saraksts") viņam kategoriski nepiekrīt, norādot, ka tas sadārdzinās projektu ilgtermiņā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti