uupis rakstīja:
Bucefals rakstīja: Man arī ir pašsaglabāšanās tieksmes un es, ejot pa dzīvojamo zonu, cenšos nepakļūt zem riteņiem ne tiem, kas ievēro, ne tiem, kas neievēro to zīmi pareizi.
Pašsaglabāšanās instinkts neliek pibremzēt uz zaļo (ja nu kāds pārkāpējs nesas pa sarkano)? Instinkts neliek piebremzēt pie katra otršķirīga ceļa?
Paziņu lokā ir precedents, kura dēļ, pārvietojoties ar auto Jāņu naktī vai Jaungada naktī pa Latvijas ceļiem, tiešām piebremzēju gandrīz pie katra nepārredzamāka krustojuma.
Citās dienās gan man tāda paranoja nav, tomēr es paturu prātā, ka jebkurā a/m var sēdēt piedzēries vadītājs, pārguris vadītājs, sirdstriekas vai insulta skartais, vadītājs, kurs ir psihiski vai psiholoģiski nestabils (kaut vai tāpēc, ka viņš šobrīd laupa banku). Utt.
Ja ir noteikumi tad ir. Ja nav tad nav.
Tieši visu augstākminēto iespēju dēļ šo izteikumu ieteiktu pārdomāt no sirds Tevis paša un Tavu tuvāko drošības labad.
Trakie tramvaji! :D
Katru dienu braucot pie stūres esmu redzējis daudz un dažādus satiksmes negadījumus,bet šī rīta cirks uz Maskavas ielas kad divi tramvaji nesadala ,nevis ceļu,bet sliedes...INDIJA