reku vēl infa
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
reku vēl infa
Reku Kaut kādi Ukraiņi nepaslinkoja, uztaisīja trolli Bogdanu Un tādu zaļi baldu iepesteļoja testam pa Rīgu.
Viss uzreiz skaidrs - ir reāls paraugs, tātad reāli uzbūvēts un uzbējams. Var iedot apčamdīt un noņemt skaidu. Izgāzt pa pilsētu
Saprast, kas labi un kas slikti.
Tā teikt ir pamats sākt sarunu un pakaulēties...
HIPPY rakstīja: Uf – beidzot kautkādu infu uzraku par RVR tramvaju.
rigatransport.sitecity.ru/...
ja protams links ies
Tas ir tas, par ko rakstīju. RVR sadarbībā ar Bombardier.
Tur praktiski viss ir viņu, izņemot, cik atceros, RVR gribēja savu ritošo (jo Bombardierim nav vēl pagaidām savas ritošās uz krievu platuma sliedēm) un kaut ko vēl taisījās uz vietas skrūvēt.
Bams rakstīja:
HIPPY rakstīja: Uf – beidzot kautkādu infu uzraku par RVR tramvaju.
rigatransport.sitecity.ru/...
ja protams links ies
Tas ir tas, par ko rakstīju. RVR sadarbībā ar Bombardier.
Tur praktiski viss ir viņu, izņemot, cik atceros, RVR gribēja savu ritošo (jo Bombardierim nav vēl pagaidām savas ritošās uz krievu platuma sliedēm) un kaut ko vēl taisījās uz vietas skrūvēt.
Viekārši gribējās līdz galam tikt skaidrībā. labi vien ir ka tas projekts neattīstījās. LV nebūtu nekāda liela ieguvuma no tā.
Pisec kādi speciālisti!!!
dekster, tu vispār zini, kas ir sērijveida ražošana?
Lai tu labāk izprastu par ko ir runa, iedošu piemēru.
Amerikānis pasūta ķīnietim skrūves pēc savas specifikācijas, ķīnietis noteiktu laiku tās izgatavo (piemēram, nedēļu). Pēc nedēļas atnācis pasūtījums uz tāda paša izmēra skrūvēm no Eiropas reģionālā dīlera, tikai specifikācija cita. Jo baltieši pirks jebko, par jebkādu cenu. Nu tad attiecīgi tajā pašā zavodā, tajā pašā līnijā tiek ražotas skrūves baltiešiem, tikai no sliktāka izejmateriāla un ar sliktākiem instrumentiem.
Tas pats ir ar jebkuru preci, arī auto. Un arī pie mums daudzos uzņēmumos ražo vienā un tajā pašā līnijā vienu un to pašu preci, bet ar atšķirīgu kvalitāti.
Bet nu ar nederīgas btr vadītāja apliecības vicināšanu izpratnei par ražošanu vien ir par maz...
p.s. tev taču tajā purvā kūdra nav viscaur viendabīga, eksportam sūtīsi sliktāko?
Esmu bijis vairāk rūpnīcās nekā tev zobu mutē.
Bet nu kā jau rakstīju, ar nederīgas btr apliecības vicināšanu ir par maz, tevi pa tuvumā rūpnīcām nelaidīs. Turpini vien malt savu...
vari uzcepties....
Un ja ir tā kā tu saki, ka zavods nonstopā štancē vienu un to pašu produkciju vienlaicīgi visai pasaulei, tad kāpēc pie mūsu dīleriem nevar nopirkt audi vai fofāgenus ar tādām pat šasijas numuru sērijām kā Vācijā?
Kas ir, kulē ierāvi? Nav ko tēmā atbildēt, tāpēc sāc izlocīties
Ej pie sava dibendrauga švillija un saštukojiet normālu atbildi. Paprasiet padomi pirmajam, jo ar mīksto prātiņiem cauri netiksiet...
Sretsked rakstīja:
Gauss rakstīja: Un ja ir tā kā tu saki, ka zavods nonstopā štancē vienu un to pašu produkciju vienlaicīgi visai pasaulei, tad kāpēc pie mūsu dīleriem nevar nopirkt audi vai fofāgenus ar tādām pat šasijas numuru sērijām kā Vācijā?
Visus neražo vienā rūpnīcā,pajoliņ. Savukārt zīme VW uz mašīnas garantē vienotu kvalitāti
Bet tādas lietas tev nesaprast, ej ,kurbulē skāni, tūliņ atnāks šefs un sados mizā.
Zīme neko negarantē, to var nopirkt par pāris Ls.
Zini kāpēc dolāri kā valūta ir ar daudz lielāku rūpnīcas brāķa procentu nekā rubļi?
droši jau ka nezini....
Kaut kā esam izkrituši no konkrētās pamattēmas...par VW tramvajiem vēl nekas gan nav dzirdēts.
IkdienasViesis rakstīja: Kaut kā esam izkrituši no konkrētās pamattēmas...par VW tramvajiem vēl nekas gan nav dzirdēts.
Kā nu ne
en.wikipedia.org/... :VW-Cargotram-Dresden.jpg
IkdienasViesis rakstīja: Kaut kā esam izkrituši no konkrētās pamattēmas...par VW tramvajiem vēl nekas gan nav dzirdēts.
Nē
bet ir tādas diezgan daudziem zināmas firmas kā Boeing transphoto.ru/...
kura ražo tramvajus San-Francisko,
Hitachi, kura arī kautko tramvajveidīgu skrūvē - transphoto.ru/...
Fiat, ar savu Cityway Roma transphoto.ru/...
Kawasaki City LRV Filadelfijai transphoto.ru/...
Nu un mežiniekiem labi zināmais Valmet ar tramvajiem Helsinkiem
Nu un vēl Siemens. Droši, ka vēl ir.
Paķerot vēl trolejbusus, tad ir arī Alfa Romeo transphoto.ru/...
Šo muduli par savu prototipu paķēra čehi, sākot ražot Škodas, kādas bija arī pie mums.
Aizmirsu pielikt pie tramvajiem vēl MAN transphoto.ru/...
Tiešām, jāsaka, ka ļoti interesanta informācija. Itin efektīvi izklausās : Boeing tramvaji ...!! Nu, ja Latvijai RVR izdotos tas līgums ar "bombardieriem", reali elektroniku tiem tramvajiem varētu ražot VEFs, kuru šeit daudzi sāk pieminēt. . Un kāpēc gan ne ? Vefiņš arī man joprojām vēl labā atmiņā - tā bija mana pirmā darba vieta 70-to beigās. Šancēju 15/16 korpusā par dežurelektriķi. Bija forši - labas atmiņas no tiem laikiem. Jau tolaik vefisti bija vieni no pirmajiem eiropā, kas sāka ražot elektroniskās telefonu centrāles. Diemžēl godmaņpapa teorijas 90-to sākumā visu to nozari aizlaida...pienā.
jā
vefam tur ritīgi būtu ko noņemties... kamēr saražotu visiem trijiem dzimbuļiem to kruto elktroniku - kādi gadi septiņi varētu pašīt trijās maiņās
IkdienasViesis rakstīja: Tiešām, jāsaka, ka ļoti interesanta informācija. Itin efektīvi izklausās : Boeing tramvaji ...!! Nu, ja Latvijai RVR izdotos tas līgums ar \"bombardieriem\", reali elektroniku tiem tramvajiem varētu ražot VEFs, kuru šeit daudzi sāk pieminēt. . Un kāpēc gan ne ? Vefiņš arī man joprojām vēl labā atmiņā - tā bija mana pirmā darba vieta 70-to beigās. Šancēju 15/16 korpusā par dežurelektriķi. Bija forši - labas atmiņas no tiem laikiem. Jau tolaik vefisti bija vieni no pirmajiem eiropā, kas sāka ražot elektroniskās telefonu centrāles. Diemžēl godmaņpapa teorijas 90-to sākumā visu to nozari aizlaida...pienā.
vefs var sākt ražot kaut rītdien..
nav problēma kaut ko saražot, ir problēma pārdot.
Re kur es pēc kārtējās urlu nopizģītās magnetollas, man apnika čakarēties, atvēru ebay un nopirku pa $11.99 (apmēram 5.60Ls) šadu te autopastiprinātāju
Tie 11.99ir ar visupiegādi līdz mājām. Iedomājies tagad lūdzu, ka no šiem 11.99 ir jātņem kādi3$ pasta izdevumi, jāatņem polsterētās aploknses izmaksa, komisijas nodeva ebay, tirgotāja peļņa un darbs (ielikt sludinājumu, rakstīt vēstuli, skriet uz pastu u.t.t.). Pats izstrādājums maksā ne vairāk kā 5 dolāri.
Vai VEF pa 2.60Ls var uzražot auto pastirpinātāju?
ValdisM rakstīja:
IkdienasViesis rakstīja: Tiešām, jāsaka, ka ļoti interesanta informācija. Itin efektīvi izklausās : Boeing tramvaji ...!! Nu, ja Latvijai RVR izdotos tas līgums ar "bombardieriem", reali elektroniku tiem tramvajiem varētu ražot VEFs, kuru šeit daudzi sāk pieminēt. . Un kāpēc gan ne ? Vefiņš arī man joprojām vēl labā atmiņā - tā bija mana pirmā darba vieta 70-to beigās. Šancēju 15/16 korpusā par dežurelektriķi. Bija forši - labas atmiņas no tiem laikiem. Jau tolaik vefisti bija vieni no pirmajiem eiropā, kas sāka ražot elektroniskās telefonu centrāles. Diemžēl godmaņpapa teorijas 90-to sākumā visu to nozari aizlaida...pienā.
vefs var sākt ražot kaut rītdien..
nav problēma kaut ko saražot, ir problēma pārdot.
Re kur es pēc kārtējās urlu nopizģītās magnetollas, man apnika čakarēties, atvēru ebay un nopirku pa $11.99 (apmēram 5.60Ls) šadu te autopastiprinātāju
cgi.ebay.com/...
Tie 11.99ir ar visupiegādi līdz mājām. Iedomājies tagad lūdzu, ka no šiem 11.99 ir jātņem kādi3$ pasta izdevumi, jāatņem polsterētās aploknses izmaksa, komisijas nodeva ebay, tirgotāja peļņa un darbs (ielikt sludinājumu, rakstīt vēstuli, skriet uz pastu u.t.t.). Pats izstrādājums maksā ne vairāk kā 5 dolāri.
Vai VEF pa 2.60Ls var uzražot auto pastirpinātāju?
Apstāstīšu sīkāk par pašu pastirpinātāju.
Pie tā es piesledzu iekš auto esošos 2 Sony Xployd šķiet ka 30W skaļruņus, pie pastirpinātāja attiecīgi slēdzu vai nu mobilā mp3 atskaņotāju vai vienkārši mp3 pleijeri (kā sanāk).
Skan labi, vismaz mani skaņa apmierina pilnībā.
Protams izstrdājumam ir 3 mīnusi , ko es varu nodiagnosticēt klausoties to pie neiedarbināta auto (neliels fona troksnis, skaļuma regulators nedarbojas lineāri, ir neliels signāla kropļojuma līmenis pie max skaļuma), taču pie iedarbināta auto šie 3 trūkumi vairs nav ne dzirdami ne jūtami, kur nu l braucot uz šosejas uz 100km/h.
P.S.Ar mūziku un skaņu esmu uz Tu.
Tramvaji uzbrūk:
ValdisM rakstīja:
Protams izstrdājumam ir 3 mīnusi , ko es varu nodiagnosticēt klausoties to pie neiedarbināta auto (neliels fona troksnis, skaļuma regulators nedarbojas lineāri, ir neliels signāla kropļojuma līmenis pie max skaļuma), taču pie iedarbināta auto šie 3 trūkumi vairs nav ne dzirdami ne jūtami, kur nu l braucot uz šosejas uz 100km/h.
Labāk būtu atbalstījis pasmāju speciālistus:
Vispār, tev vajag arī filtru:
brmbrmm rakstīja:
ValdisM rakstīja:
Labāk būtu atbalstījis pasmāju speciālistus:
www.ltn.lv/...
Vispār, tev vajag arī filtru:
www.ltn.lv/...
Paldies par interesanto saiti.
malači ka ražo.
Bet ir vien problēma - nemāk pārdot.
Būtu ielikuši tajā lapā vismaz e-pastu, cenas, būtu vismaz sludinājumus ar saviem izstrādājumiem ielikluši ss.lv reklama.lv zip.lv un attiecīgi tālāk norādījuši saiti uz savu lapu.
Bet filtru man nevajag, tam ķīnas brīnumam nav elektroiekārtu un dzinēju blakustrokšņu. Kā jau teicu -ir statisks neliels fona troksnis, bet tas ir arī pie neieslegta dzinēja.
Nav gan jautājums īsti par tēmu - bet pie viena, ja nu saruna te ir aizgājusi par radio/audio lietām : VAI(un kur) ir arī nopērkami TV digitālie dekoderi speciali priekš auto TV ?
IkdienasViesis rakstīja: Nav gan jautājums īsti par tēmu - bet pie viena, ja nu saruna te ir aizgājusi par radio/audio lietām : VAI(un kur) ir arī nopērkami TV digitālie dekoderi speciali priekš auto TV ?
Tākā ir zināmas šādu risinājumu aizkulises - pagaifdām labākais risinājums ir
12/220V pārveidotājs, lattelecom kaste (ar izvilktu IR actiņu) vai konkurentu ražojums ar ārējo IR actiņu pultij un video signāls iekš mašīnas monitora audio maģonā, vai visu AV/galvas aparātā.
Ja pietiek arī ar bezmaksas kanāliem, tad ārējais dekoders pa 33 - shēma iepriekšējā un miers mājā...
Uz jautājumu - kāpēc tā - atbilde vienkāršā - 90% auto magnetolu tirgus ražo MPEG2 DVB-T ķūnerus vai arī ja ir MPEG-4 ķūneris, tad Conex smartkarti tāpat nav kur iebāzt un maksā pietiekami kosmisku cenu...
ValdisM rakstīja:
Būtu ielikuši tajā lapā vismaz e-pastu
Email adrese ir lejā norādīta - aa@latnet.lv
Vispār, domāju, ka konkrētais radio amatnieks īpaši nav orientējies uz masveida ražošanu, bet var izgatavot minētās ierīces intereses gadījumā. Var arī negatavot.
Cik man zināms, lielākos ienākumus viņam deva dažādo metāldetektoru izstrāde, audio tā starp citu.
Trakie tramvaji! :D
Katru dienu braucot pie stūres esmu redzējis daudz un dažādus satiksmes negadījumus,bet šī rīta cirks uz Maskavas ielas kad divi tramvaji nesadala ,nevis ceļu,bet sliedes...INDIJA