Šofera dienasgrāmata. - Forums - iAuto

Šofera dienasgrāmata.

gunbox Reģ.: 23.12.2016

Uzmeikošu vēl vienu spama vietu, kur padalīties par šofera dienu. Būtu forši, ja šeit nediskutētu bet vienkārši iemetam stāstu, cik "patīkama" Latvijā ir braukšanas kultūra.

1.. 56 57 58 59 60 61
eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Motorolers rakstīja:

Krotow rakstīja:

Motorolers rakstīja:

Manas šofera gaitas LV nu ir galā Gan jau kādreiz atbraukšu ciemos un paripināšos pa Latvijas "lielceļiem", bet emigrēju prom uz silto galu Turpmāk Iauto varēšu pastāstīt, kā lietas notiekas uz Itālijas ceļiem un neceļiem, kuri starp citu, galīgi nav tie gludākie un sakartotākie. 

Paldies par iespējām patestēt jaunākos auto un paripināt bumbas (kas gan bija baigi sen), kā saka turās tad te tie, kas palikuši

Kad lielāko daļu vasaras uz ielas būs 41+, vēl prasīsies atpakaļ 😀

Itālijas dienvidos ir tādas temperatūras, bet augšdaļā pie kalniem nav tik traki, var uznākt karstuma viļņi, (šovasar jūnijā bija), bet tā caurmērā no rītiem ir ap +25, diena +32/33, kas tur ir pilnīgi mierīgi panesami, man labāk silts nekā mūsu mūžīgais rudens.

Ziemeļu reģions pie Vidusjūras (ap Sanremo, no Dženovas) skaitās viens no labākajiem klimatiem Eiropā un iespējams arī pasaulē. Tāpēc, ka vasarā kalni dzesē, ziemā jūra silda. Rezulātā superīgs, maigs klimats

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
1 0 Atbildēt

cik silts ūdens vidusjūrā tagad? peldēties var?

Krampitis Reģ.: 02.11.2024
1 0 Atbildēt

nu ledus jau droši vien tur nav

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Nu, izdzīvojušie pēc sestdienas atkalas ir? iA aizdomīgs klusums.

Lasām, ka uz Baikāla ezera dienvidu krasta šosejas izveidojies 85km garš sastrēgums (kas atkārtojas katru gadu) - smagie stājas malā dēļ atkalas/slapja sniega, vietām atstājot brīvu joslu pa vidu, vietām stāv divās rindās un brīvā mala ir sānā, tādā veidā braucošajiem ir uzmanīgi jāmanevrē un nekāda ātruma nav. Cilvēki nakšņo auto pie -18C, tiem sāk trūkt ūdens, pārtikas un degvielas.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Ko tur baigi komentēt? Nu bija atkala. No braukšanas viedokļa vismaz Rīgā viss bija ok. Gājējiem laikam bija grūtāk.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Es, izkāpjot Graudu ielas Kaplītī pēc kafijas, nolikos uz mutes tik izcili, kā sen nebija gadījies. Ar auto nemaz nemanīju, ka baigi slīdētu. 

3 0 Atbildēt

Amērikā tavs jurists jau būtu sazinājies ar DUS biroju par kompensācijas apjomu.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Jā, no mašīnas ārā vietām bija jākāpj ļoti uzmanīgi un turoties.

msh Reģ.: 16.04.2007
2 0 Atbildēt

Mani sestdien atkala paņēma uz izbrīnu Jelgavas apkaimē. Ielas un asfaltētie ceļi bija nokaisīti un labi, bet man sanāca aizbraukt uz mazpisāniem uz dienvidiem no Jelgavas, un tur nobraucot no asfalta, miza ar kuru es braucu vēlējās iet krustām. Par laimi tur bija kāds kilometrs grants kas vēl ietilpst apdzīvotās vietas teritorijā, pa kuru braucot man radās sajēga ka ātrāk nu nevajadzētu braukt - tā nu kopā kāds 30 kilometrus pa granti uz 40-50-60 sanāca noļurināt, jo nebija vēlmes svešā vietā svešu mašīnu iestādīt grāvī.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Es, izkāpjot Graudu ielas Kaplītī pēc kafijas, nolikos uz mutes tik izcili, kā sen nebija gadījies. Ar auto nemaz nemanīju, ka baigi slīdētu. 

Es uz mutes nolikos sperot pirmo soli ārpus mājas, zināju, ka slidens, bet negaidīju, ka TIK slidens. Tālāk jau normāli, ja zini, ka slīd. Ar mašīnu tiešām nemaz nejuta, ka būtu kāds ledus.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Baložos slīdēja, Rīga bija OK… 8.30 no rīta.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Baložos slīdēja, Rīga bija OK… 8.30 no rīta.

Man ar Sailun nekas neslīdēja no Lapeniekiem caur Baložiem. Tev sūdīgas riepas.  

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 1 Atbildēt

Sveiki kungi.Nomainīju tuvām gaismām spuldzes no halogēnām uz led,redzamības pieaugums ap 50%,esmu apmierināts.Ja kas viņām ir eiropas standarts.Tas prieks izmaksāja 130 eur.

2 0 Atbildēt

Pretīmbraucēji arī apmierināti?

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 1 Atbildēt

0pis rakstīja:

Pretīmbraucēji arī apmierināti?

Domāju ka jā,nekas jau nav mainījies kā tikai vairāk gaismas.

1.. 56 57 58 59 60 61

Lasītākie raksti

Jaunie raksti