Šofera dienasgrāmata.

gunbox Reģ.: 23.12.2016

Uzmeikošu vēl vienu spama vietu, kur padalīties par šofera dienu. Būtu forši, ja šeit nediskutētu bet vienkārši iemetam stāstu, cik "patīkama" Latvijā ir braukšanas kultūra.

 
Slinkais Reģ.: 20.03.2008
3 0 Atbildēt

Es i nesaprašanā. Kas liedz auto ieslēgšanu vai drl iemuhlīt. Slēgāt mūsdienās slēdzi ir šausmas

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Ainārs Kadišs... tas vatenis, kurš publiski slavē lielisko dzīvi padomju savienībā. Kāds brīnums, ka tieši uz viņu atsaucies...

Krietnās padomijas laikā es biju pietiekami mazs, lai brauktu ar auto, bet radiņi, kam nu tādi auto bija, tāpat baidījās no miličiem, kas varētu noturēt viņu auto. Nezin kāpēc gan?

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Tad bija sistēma vai arī 3 rubļi žēl bija 😀

core Reģ.: 03.01.2017
1 0 Atbildēt

topinamburs rakstīja:

msh rakstīja: Šodien gadījās atrauties sodiņu. Aizbraucu uz Liepāju, pārbraucu pāri Jaunajam tiltam, pie Depo nogriezos pa kreisi, pārbraucu pāri Zemnieku ielai un nometis golfu vienā kabatā, aizgāju uz gabaliņu tālāk esošo veikalu. Atnācu atpakaļ, iedarbināju, apgriezos lai brauktu uz Depo, ieskrienos, priekšā dzeltenais, nah, pie sarkanā nebraukšu pāri, apstājos, stāvu - pa zemnieķeni atbrauc musaru buss, nogriežas pa labi, iestumjas ar pakaļu pirmajā Depo stāvvietas iebrauktuvē - sāku braukt, griežos iekšā, hujaks, iedegas disene, attaisu logu, "apstājies tur tālāk" - apstājos, atnāk musars, paprasa dokumentus; "vai zināt kāpēc apstādināju?" - "nav ne jausmas" - "nebija ieslēgti lukturi" - atnāk pēc brīža, hujaks, paprasa uzrakstīt epastu; ieballēja 40 eiras - musars, jauns ambālis, pēc toņa spriežot jutās kaut ko labu izdarījis. Tā nu tas notiek muļķu, piedošanu, lohu zemē - kā Ainārs Kadišs ļoti precīzi uzrakstīja - solis pa labi, solis pa kreisi - sodīs - un vienīgais kas ikdienu padara ciešamu ir drāzēju ierobežotais skaits, un vienas daļas cilvēcība vai nevēlēšanās čakarēties dēļ sīkumiem.

Par ko pretenzijas? Par to, ka aizmirsi lukturus ieslēgt?

Par braukšanu bez gaismām gaišajā laikā brīdinājums vai 10 eiro.

Par braukšanu bez gaismām tumšajā laikā 40 eiro.

Kā nu bija, brauci bez gaismām tumšajā vai gaišajā laikā?

Ja gaišajā, tad policists lohs un vari sodu pārstrīdēt, ja tumšajā, tad jau kāds cits ir lohs un nav ko čīkstēt.

P.S. man vienreiz bija aizmirsies ieslēgt gaismas, pretī braucošā ekipāža vienkārši uzmirkšķināja ar tālajiem.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Pie tam tikai lohs maksā par neieslēgtām gaismām. Kas gudrāks pasaka, ka tās nedarbojas. Dienas gaišajā laikā par to sods nav un nav arī kārtība kā braukt ar auto ja dienā nedeg lukturi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Nu šis jau atgādināja pieredzi laukos (Rīgā CP iesaiste nav manīta vai dzirdēta) - skatē kretīniem ir paradums slēgt ārā automātiskās gaismas. Un tā nu lauku CP skaisti piepelnās - dežūrē pie skates izbrauktuves un raksta sodiņus visiem, kas no skates izbrauc bez gaismām. Garantēta plūsma, jo praktiski neviens, kas ir pieradis pie automātiskajām gaismām neattopas, ka tās ir izslēgtas, uzreiz. 

Un tavs padoms nekādi neder, jo tikko kā ir izieta skate ar degošam gaismām.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Jā tur mans padoms aplaužas. Bet izņēmumi apstiprina likumsakarību.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Padotie lohambāļji taču kopē savu pr-nieku.To, kurš te lohiem publiski muldēja/Par! soda neizbēgamību un "vajadzību ievērot +1km/h".Bet aizkadrā glumi gļēvi noteica "tolerējošo" lohutranci veselu 13km/h apmērā.

Tas ir viņš, kurš "ātri reaģēja" uz Cesvaines busšofera izvilkšanu no kabīnes un publisko piekaušanu uz UļmaņLoh gatves sasstrēguma pīķa stundā gaišā dienas laikā visas Sabiedrības (kautrīgi nodurto) nekaunīgo Acu priekšā (vai Pakakaļā).

Tas kāreiz ir Viņš, kura apakšpadotie (LOhi) aizturēja savu kolēģi (lohu) drifftējam pa tukšo stāvvietu gar valmieras pagassta apmiisztajiem krūmiem.To viņi tur sēdēja un visu vakaru "possīja" par mūsu (lohu) samesto loh naudiņju tā dēvētajai "kārtības nodrošināšanai".Jā. Tā (šhitā) mums veidojas cieņa,uzticība un pašcieņa.Trīs/vienā.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Un tu domā ka tu vienīgais bez gaismām brauc, poliči jau atklausījušiez visas iespējamās pasaciņas ...Un nekas tā neuzlabo atmiņu kā pārdesmit euro sods ...

Taču pirms pārmest ko kādam - pārliecinies, ka pārkāpumam vispār ir paredzēts cits soda veids ...

Tie nav pārdesmit eiro. Dažam labam tā ir visas dienas alga. Lai arī es pats esmu no tiem, kas lamājas par bezgaismu braucējiem, piekrītu, ka sods nav īsti adekvāts. Normāli būtu divas reizes mazāks.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Jajā, toties tie meeslagabali, kuri diennakts tumšajā laikā "uzrauga kārtību" no apstādījumiem uu krūmiem un/vai "brauc pretīm" pa ielu, nekad nevienu vienluktura braucēju nav publiski aizturējuši.Viņi tos Demonstratīvi izliekas neredzam- jebkuram braucējam būs šādi novērojumi.Likt 40 eur par cilvēcīgu aizmāršību apgaismotā pilsētā un tikko no vietas izbraukušam- tas ir nekaunības, demagoģijias un visu pārējo suudu apvienojums, šeši/vienā. 

Acīmredzot, tas treknaiss pr-nieks ir tīšām pieņēmis darbā šos te lohus, kuri šādi te degradē vispār visus sabiedrības pamatus.Tiem meesliem obligāti vajag Sodīt, vienkārši "tāpat" uzraudzīt un/vai brīdināt viņi vairs nemāk.

Toties par krievbandītu bmw izdarībām pašā Rīgass centrā aizpagājušajā tekošajā lohu mēnesī nav nekur itin nevienas atsauces.Visdrīzāk, tiem (reālajiem!)bandītiem neviens tas ārtelPiskais ātrās reākcijas lohs nav pat ne aizrādījis, ta kur nu vēl pa 40,- eur nozīmējis.Benzīntankā nezcik kameru, soctīklos ievietots- bet nee, tie mēērgļi TO nav ieraudzījuši.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Nespirinoties var iegūt 50% atlaidi. Bet kur tad pašpuika atzīs savu kļūdu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 5 Atbildēt

WALA rakstīja: Un tu domā ka tu vienīgais bez gaismām brauc, poliči jau atklausījušiez visas iespējamās pasaciņas ...Un nekas tā neuzlabo atmiņu kā pārdesmit euro sods ...

Taču pirms pārmest ko kādam - pārliecinies, ka pārkāpumam vispār ir paredzēts cits soda veids ...

Ha! Man patīk tavs verga domu gājiens. Jā, es apskatījos to likumu - un tagad, pieņemot ka tev vēl ir galvā saglabājušās smadzeņu rievas kas atbild par loģisko domāšanu, pastāsti - 40 eiras - par ko? Varētu vēl mēģināt saprast situācijā, kur aizmugures lukturi tikuši speciāli atslēgti, bet - nobraucot 80 metrus pa apgaismotu ielu - kur ir apdraudējums, kur ir pamatojums? Kā tev šķiet, cik tālu es būtu aizbraucis ar vecu golfu kam nav spoži diožu dienasgaitas lukturi un vienmēr apgaismots multeņu ekrāns, nepamanot ka kaut kā pietrūkst - 200 metrus? Ja paklausās tevi, rodas iespaids ka briesmīgs pārkāpums, tāpat kā apskatoties soda apmēru - bet man kaut kā nav gadījies piedzīvot ka braucot tumsā pa šoseju pretī brauktu, vai nāktos apdzīt, mašīnas ar neieslēgtiem lukturiem, interesanti, kāpēc... Brīdinājums vai piecītis izklausītos adekvāti - bet tad nebūtu iekāsiens...

Un par pasaciņām - es musaram neko neteicu, ne tikai tāpēc ka viņš mani paņēma uz izbrīnu [man ne prātā nenāca ne tas ka braucu bez lukturiem, gan tas ka par to ir tāds neadekvāts sods; pirmā doma bija - aizmirsu ieslēgt lukturus, tāpēc šis izdomāja mani pārbaudīt], bet arī tāpēc, ka ar viņiem, teroristiskas organizācijas reketieriem, argumentēt var tikai tādi kā bradypusis, kas zina likumus no galvas un var darīt to pašu ko viņi, piepisties tehniskiem sīkumiem.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 0 Atbildēt

Apstākļos, kad visiem jābrauc ar lukturiem tas ir pārkāpums, jo gājēji un autovadītāji ir atradinājušies atšķirt braucošu auto no stāvošā un atšķir tos pēc iedegtiem lukturiem. Tieši pāķu dēļ, kas spuldzītes taupīja arī ieviesa šo normu citādi miglas un lietus laikā mauca pa aklo.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Man vecīt pajāt tavs skatījums uz to kas un kāpēc es esmu, biji tik dumjš vai aizmāršīgs - saņēmi "atgādinājumu", kas man tagad ar būtu jāsāk čīkstēt par to ka savā stāvvietā biju nolicis auto bez caurlaides logā - dabūju sodu , ai , ai , ai kāda netaisnība. 

Ja būtu mana teikšana jebkurš šitāds kadrs dabūtu sodu x2, pārāk bieži ir sanācis padomāt - bļe labi ka negāju uz apdzīšanu ...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 8 Atbildēt

GB12 rakstīja: Ainārs Kadišs... tas vatenis, kurš publiski slavē lielisko dzīvi padomju savienībā. Kāds brīnums, ka tieši uz viņu atsaucies...

Žēl ka tu, nebūdams sevišķi gudrs, neesi spējīgs saprast viņa tekstu domu. Bet nu tādi kā tu ir diezgan daudz; tas arī tiek apzināti veicināts, un rezultāts ir redzams - ārpus īpaši apdāvināto loka vārds "vatenis" pakāpeniski sāk kļūt par pagodinājumu; viennozīmīgi jebkāda sliktā loma tam drīz būs pazudusi, jo īpaši apdāvinātie to dala uz visām pusēm par jebko, kas atrodas kaut nedaudz ārpus šaurā propagandas koridora. Nu jā, tas pats kas ar "antivakseris", "rasists" un citiem.

P.S. Kādu nedēļu atpakaļ gadījās ieklīst purnagrāmatā vienos lietuviskos komentāros; tur iestājās dejavu sajūta; pamuļķi tāpat kā pie mums citus saukā par "vatēm"... 😂

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 0 Atbildēt

Nevis citus, bet vates un krievu tanku bučotājus.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 6 Atbildēt

Nu bet par to jau tas stāsts - kā domā ar galvu un nevis brēkdami skrien kur propagandu liek, tā "vate" un "krievu tanku bučotāji" Tur, piemēram, tēma bija - ar jauno gadu leišiem iepisa brutālu akcīzi sadzīves propānam - Jozita par atbildi čekā tagad liek punktu "no 01.01.2024 Tēvzemes savienības - konservatīvo ieviests nodoklis - 8 eiro par 21 kg" - par to kaut kāds kreisais seima deputāts nopublicēja grafiku ja Jozita pēdējo divu gadu gaitā palielinājusi propāna importu no Krievijas septiņkārtīgi, un tad nu tur bija interesanti komentāri Tātad, tie kas ir par lētākas gāzes importu no Krievijas ir vate, bet kā tu sauc savējos, tos kas to pašu krievu gāzi vēlas pirkt par trubultu cenu caur rietumu starpniekiem? Mēs jūs saucam par idiotiem, jo galvas, vismaz augšējās, jums nedarbojas, ko pa zombo kasti pasaka, to kvankšķ un dara, bet līdzi nedomā... Tur tajā tēmā tavējo smadzeņu trūkums bija aizgājis līdz līmenim ka trūcīgi cilvēki ir atkarīgi no Krievijas...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 0 Atbildēt

Pērkam norvēģu gāzi, kādi vēl starpnieki. Un jā esmu ar mieru maksāt vairāk, jo sen jau saku lētā krievu gāze dārgi atspēlēsies.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Cik mīlīgi lasīt, kā cilvēciņš, kurš staigā pa RU propagandas koridoru, pārmet citam būšanu propagandas koridorā, turklāt vēl uzskata sevi par īpaši gudru un ar galvu domājošu.

msh Reģ.: 16.04.2007
2 5 Atbildēt

Tieši tā - jo jābūt īpaši apdāvinātam lai jebko, kas nav paniska brēkšana "krievi nāk!" sauktu par "krievijas propagandas koridoru" 😂 Reku tu te saukā Aināru Kadišu par "vateni" - bet princips ir tas pats, kas jaunu tačku tofikā - kur es mēdzu smērēt savu golfu muļķiem sejās, lai parādītu ka krutās, jaunās, megaērtās tačkas ir sliktākas par reku tur to veco sūdu - bet tādi cirvji kā tu tur saskata nevis jaunā kosmosa kuģa nopelšanu, bet vecā sūda slavināšanu, un tā vietā lai būtu "oi, tiešām, man likās ka tā jaunā mašīna ir tik laba, būs jāpadomā!" ir "bļe kā tu idiot uzdrīksties salīdzināt to sūdu ar to kruto jauno mašīnu, tu neesi neko labu, redzējis, neesi ne ar ko labu braucis!" utt. Un tur ir tieši tas pats - viņš neslavina padomju režīmu, tikai ar konkrētiem faktiem norāda ka šausmīgi nopeltajos padomju laikos bija punktos, kas nav spīguļi, jūtami labāka dzīve. Ja viņš būtu šos faktus, ar ko viņš pamato savu viedokli, izzīdis no pirksta, komentāros tavējie "propagandas neapmātie" tak viņu ņemtos izlabot, ko?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 2 Atbildēt

Ak, tad nav izzīdis no pirksta un neslavina padomju režīmu? Interesanti, kas tad ir šis - "Latvijas atrašanās PSRS sastāvā kopumā atnesa uzplaukumu un labklājību Latvijas tautas lielākajai daļai" Jābūt īpaši apdāvinātam vatņikam, lai nespētu izfiltrēt, ka minimums puse, bet reāli vairāk no Kadiša sarakstītajām slavas dziesmām padomijai ir vai nu pilnīgas muļķības, vai tendenciozi prātuļojumi ar kaudzi noklusētām lietām. Nerunāsim nemaz par to, cik nopietni var ticēt cilvēkam, kurš nemaksā alimentus un kuram tiesa ir uzlikusi liegumu tuvoties paša ģimenei. Bet, nu, jā, nemaz nepārsteidz, ka tu tādus aizstāvi. Kā jau tipisks Kremļa noderīgais idiots.

zekunde Reģ.: 02.01.2023
2 1 Atbildēt

Kā izprast šo ?

Stāvbremzes bremzēšanas efektivitāte pietiekoša - riteņi tiek nobloķēti bremžu stendā

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 1 Atbildēt

Kas tieši tur nav saprotams?

GK1968 Reģ.: 14.11.2018
3 0 Atbildēt

Labs jautājums.

Tāda dīvaina ir gan šī piezīme. It kā nepietiktu ar bremžu spēka cipariem. Ja tāda būtu vienmēr, kad laba rocene, tad būtu saprotams. Tomēr nav bieži.  Vai tā norāda, ka ir tuvu efektivitātes robežas vai balansa problēmai?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Nespirinoties var iegūt 50% atlaidi. Bet kur tad pašpuika atzīs savu kļūdu.

Saki? Tā atlaide nemaz nav automātiska, ka citās valstīs. Tikai, ja policists izlemj piedāvāt. Un tas, ka uzreiz sodīja un pēc pilnas programmas liek domāt vienīgi par plāna izpildi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 3 Atbildēt

Nezinu kā tas attiecas uz pašvaldības policiju. Bet ja autors sauc policiju par musoriem, tad apmēram skaidrs kā notika dialogs. Esmu ticis pie 50% atlaides un tā tika piedāvāta to izskaidrojot, es gan vainoju Waze nevis Kariņu 😂

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Un man mēneša pēdējā dienā tie "musori" ir dzinušies pakaļ ar bākugunīm, lai izrakstītu naudassodu par to, ka... pārgāju ar kājām krustojumā ielu pie sarkanās gaismas

msh Reģ.: 16.04.2007
0 4 Atbildēt

Man patīk tava skaidrība Nu, kā tu diskutē ar teroristiskas organizācijas pārstāvi, kam ir tiesības pret tevi pielietot gan fizisku, gan juridisku spēku, jo vairāk ja tu sagaidi ka viņš tikai pārbaudīs tavus dokumentus? Es diez vai vairāk par desmit vārdiem kopā pateicu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

Teroristiskas organizācijas pārstāvi šis labs...

msh Reģ.: 16.04.2007
1 2 Atbildēt

Iedeva jau - es te cepos par sodu kas nav adekvāts pārkāpumam. Pārprasīja vai vēlos to izmantot, jo reizi gadā...

zekunde Reģ.: 02.01.2023
0 0 Atbildēt

Ā kaimiņš

MrSmith Reģ.: 24.05.2017
1 0 Atbildēt

Par gaismām tumšajā laikā ir arī 1 soda punkts bonusā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tas gan būtu labi. Noderīgi. Varēs iemainīt.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Būsi to kaut kur nosapņojis. Cik minos iepriekšējo reizi, kad dabūju punktus, pirms pāris gadiem, man ecsdd operatīvi atsūtīja epastu par šo faktu - šoreiz nav bijis.

iciks Reģ.: 29.05.2013
3 0 Atbildēt

msh rakstīja: Man patīk tava skaidrība Nu, kā tu diskutē ar teroristiskas organizācijas pārstāvi, kam ir tiesības pret tevi pielietot gan fizisku, gan juridisku spēku, jo vairāk ja tu sagaidi ka viņš tikai pārbaudīs tavus dokumentus? Es diez vai vairāk par desmit vārdiem kopā pateicu.

Kad aptīrīs Tavu māju vai arī nozags golfu, cerams, nezvanīsi teroristiskas organizācijas pārstāvim?

Vai arī, ja tomēr kāja paslīdēs, pateiksi musoram, lai brauc šurp un bīda lietas, nevis medussaldā balsī lūgsi policista onkuli atbraukt, jo gadījusies liela nelaime.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 7 Atbildēt

Kad aptīrīs tavu māju vai nozags tavu braucamo un piezvanīsi tai teroristu organizācijai, tad arī uzzināsi, kādēļ tā ir teroristu organizācija un pēc savas pieredzes iemācīsies, ka labāk nebūtu zvanījis. Jo tā nelaime kļūs ja nu vienīgi lielāka ar visu skaidrošanos un birokrātiju - nez ko tev tie teroristi palīdzēs...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 3 Atbildēt

Kā likumpaklausīgs pilsonis to droši vien darīšu - bet kā jau tu zini, varbūtība ka tas dos kādu labumu nav sevišķi liela - nē nu labi, mašīnas nozagšanas gadījumā vēl zināma varbūtība ir, pārējajos gadījumos diezgan niecīga.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
8 0 Atbildēt

Viens iet pāri ielai pie sarkanā, otrs vālē tumsā bez lampām, bet vainīgi ir poliči. L. logika)))))

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 5 Atbildēt

Pārstāj tupi muldēt un nocitē, kur ir teikts, ka ""vainīgi ir poliči". Pie sarkanās gaismas cilvēki vazājas nepārtraukti. Tikai mēneša beigās CP to uzskata par pārkāpumu, pēc kura izdarīšanas (jo nevērst jau ir par vēlu), jādzenas pakaļ ar bākugunīm un jāraksta protokolu. 

Bet laikam jau prātiņš par īsu saprast, ka runa ir nevis par konkrēto pārkāpumu, bet tieši poliču attieksmes izmaiņu pret šo pārkāpumu tad, kad tuvojas mēneša beigas.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
5 0 Atbildēt

Es nez, moš uzvedies kā mulāps. Policijai esot redzeslokā maukt pāri sarkanam ir jābūt tērētam. Ja nefiltrē kas notiek un atrodas apkārt, vēl jo vairāk. Tumsā braucošus bez nekā, arī esmu redzējis, tās ir auzas)))   

Man nav tādas pieredzes ar policiju. Vienmēr pārsteidzu ar normālu attieksmi un jociņu. Tas pats stāsts ir ar VIDu. Kā tu pret kādu, tā pret tevīm.

core Reģ.: 03.01.2017
6 0 Atbildēt

Tāds novērojums... tie kuriem visur piekasās, gan apskatē, gan vidā, policijā... ir tie kuri nemāk normāli komunicēt arī šeit, nez tā ir sagadīšanās?

Msh jau ar labais, mēģina sabiezināt krāsas... nejauši aizmirsa pieminēt, ka tā braukšana bez gaismām notika tumsā, aizmirsa pieminēt, ka galarezultātā tomēr uzlika 20€ nevis 40€, bet nu jā..  tad nebūs tik dramatiski.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 5 Atbildēt

Nē, tā nav sagadīšanās. Mentiem nepatīk, ja viņiem neklanās. Un klanekļiem nepatīk cilvēki, kas nav tādi pat klanekļi, jo patiesībā ir kauns par savu noželojamo iztapību varai. "Nemāk normāli komunicēt" ir ārkārtīgi subjektīvs formulējums. Klanekļiem "normāli komunicēt" nozīmē tikai pazemīgi māt ar galvu un nerunāt pretī.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Tam visam pa virsu vēl "teroristiska organizācija"...

Man arī reiz izrakstīja protokolu par ielas šķērsošanu pie sarkanās - maucu pāri skanstenes 4 joslām. Toreiz izrakstīja brīdinājumu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 4 Atbildēt

Un tagad lēni, atbilstoši intelektuālajam līmenim - kādēļ par skanstenes 4 joslām brīdinājums, bet mazas ieliņas šķērsošana laikā, kad mašīnas nebrauc - dzīšanās pakaļ ar bākugunīm un soda izrakstīšana. Īpaši attapīgajiem atgādināšu - dzīšanās pakaļ ar bākugunīm notika pirms jebkādas komunikācijas.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Noteikti Plāns jāpilda bija, kā gan citādi. Nekāda sakara ar to, ka pārkāpējs pa dzīvi ir kašķīgs īblis, kurš stundām laika dienā pavada meklējot kašķi. Un noteikti stāsts par to, ka dikti jau nu "dzinās pakaļ", ir patiess un nemaz nav pārspīlēts.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 4 Atbildēt

Noteikti. Nostrādāja sejas atpazīšana pēc tava ziņojuma un bākugunis automātiski ieslēdzās. Un maukšana pret spalvu vienvirziena ielā, stumjot malā pārsteigtos braucējus, ir nešaubīgi pārspīlēta saukšana par dzīšanos pakaļ.

iciks Reģ.: 29.05.2013
4 0 Atbildēt

Varu piekrist pa komunikāciju. Kā labs piemērs citā forumā bija sūdzības par kādu veikalu, kur pārdevējs esot slikts un vienam otram nevedoties sarunas. Izrādās, ka tie, kam problēmu nav, ienāk nelielajā veikalā un sāk ar to, ka pasaka - sveicināti. Un izrādās, ar šiem klientiem pārdevējs visu spēj sarunāt. Nevajag pat klanīties.

Pašam īsti laikam bijis nav, bet atminos, ka čomam pirms laika arī gadījas samērā absurds sods, kas ļoti vilka uz mēneša plāna izpildi, bet nu no tāda viena gadījuma sistēmu gluži veidot negribētu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 6 Atbildēt

Tev tiešām liekas, ka cilvēki, kam mazvērtības kompleksu mocīti cilvēciņi, kas ir tikuši pie varas un ieroča, ir salīdzināmi ar veikala pārdevēju komunikācijā? Un jā - ja kaut kāda veikala pārdevējs sāktu man uzdot stulbus jautājumus par to no kurienes nāku un "ko tagad darīsim", tad komunikācija ātri vien kļūtu nepatīkama. Bet interesanti, ka veikalu pārdevēji tā nedara - neesmu vēl saticis nevienu, kas gribētu neformāli pakomunicēt par manu privāto dzīvi, nevis par konkrētajā veikalā pārdodamajām precēm.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 5 Atbildēt

Jā, tumsā - tādā tumsā ka nevarēja pamanīt ka nav ieslēgti lukturi - salīdzinājumam es uz savas ielas, kura priekš lauku ciema, ir labi apgaismota, uzreiz pamanītu neieslēgtus lukturus - nu pie noteikuma ka es savā tumšajā sētā tos nebūtu jau ieslēdzis... Un kā jau teicu, es cepos par sodu ko likums paģēr, nevis ko samaksāju.

P.N. Ironiski - ja es būtu pārbraucis pie sarkanā, tad nekādu sodu es noteikti nebūtu dabūjis - musars noteikti vēl bija 200-300m attālumā, un pat ja šis būtu ko ievērojis, numuru viņš nebūtu ievērojis un golfs jau sen būtu pazudis stāvlaukumā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Pa lielam jo mazāka sādža, jo lielāka vēlme katram sūdabrālim izcelties, tas nekas ka reizēm pat ārpus darba dzer kopā  .. Tā ka tam ar varu nav nekāda sakara, bet gan ar konkrētu indivīdu !!!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 4 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Pērkam norvēģu gāzi, kādi vēl starpnieki. Un jā esmu ar mieru maksāt vairāk, jo sen jau saku lētā krievu gāze dārgi atspēlēsies.

No šitās vietas lūdzu sīkāk - kā tieši tu pērkot pārbaudi, ka gāze patiešām ir norvēģu? 

Krievu tankeri pat Norfolkā tikai neatkarīgie pieķēra - ASV militāristiem nemaz nesagādā problēmu iepirkties Krievijā. Un tu naivi tici, ka tav gāze ir tik pārliecinoši norvēģu...

Vēl jau tā pasaciņa... Šķidrais mēslojums. Ibio. ASV militāristi tiešām nodarbojas ar mēslojuma apgādi? Vai tomēr versija par naftas produktiem varētu būt ticamāka?

Freijers Reģ.: 06.09.2018
2 0 Atbildēt

Šodien ceļi ir kādi tie ir, bet interesnatākais, kas dara bīstamību uz ceļa....ne jau ātrums, jo visi pa šosejām ~80, pilsētā uz 45-50 stūrē, bet no Ogres līdz Rīgai bija 3 (!) pipeles, kam vajag purna galā pārkārtoties, kādam vēl ielīst - jop tvaju maķ, ir netīrs un slidens ceļš - tā jau tie negadījumi rodas....noteikti līdēji, tāpat kā bazūnētāji šeit un ne tikai, svētā ātruma piekritēji un selektīvi CSN pantu striktie ievērotāji....

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 1 Atbildēt

Vai kādam ir izdevies sazvanīt šo CSDD drošas braukšanas nodarbības ziemas apstākļos tālr? Vairākas dienas pagaidām nesekmīgi 🔔 Kur nu vēl operatīvi...

Svarīga informācija dalībniekiem

Vienas nodarbības laiks – 1 stunda un 30 minūtes. Pasākums paredzēts fiziskām personām un iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta – viens zvans – viena rezervācija vienai personai.

Gadījumā, ja kāds autovadītājs netiek uz iepriekš pieteikto nodarbību, lūgums informēt par to, lai varētu operatīvi piedāvāt vietu citiem pretendentiem - zvanot pa tālruni 26553336.

Apmācības šogad plānots vēl aizvadīt Madonā, Jelgavā un Rīgā. Lūgums sekot līdzi informācijai par pieteikšanos uz šo reģionu ziemas braukšanas konsultācijām

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 1 Atbildēt

Otrdien sanāca paraut adrenalīnu visai ziemai. Tieši tajā trakajā puteņa dienā izdomāju vakarā braukt mājās ar vienu no uzņēmuma mašīnām, tīri izkustināšanai, jo auto nebija sen lietots, stāvēja kā ledus klucis stāvvietā, turklāt tas auto tiek tirgots šobrīd. Sāku braukt (netālu no IKEA), braucu pa Biķernieku un jūtu, ka auto ne tā uzvedas, it kā iet stabili, bremzē, bet tomēr spolē vairāk kā vajadzētu. Vēl pie sevis nolamājos, ka taupot sūdīgas riepas uzlikuši, bet kopumā norakstīju uz "stulbo Rīgas domi", kas atkal ceļus netīra normāli. Pāri Dominas tiltam vēl gāju ar 60 km/h pa kreiso garām visai rindai, kas ar apmēram 40 km/h čunčināja... Čaka/Pērnavas stūrī piestāju staķikā ūdeni nopirkt. Sāku braukt un auto nekust ne no vietas - spolē. Domāju, kas par nah... izkāpju ārā un konstatēju, ka esmu pusei Rīgas izbraucis cauri ar... vasaras riepām ziemas žļurā. Jopcik, bija pārliecība, ka visām mašīnām ir ziemenes, bet šo vienu kaut kā kolēģi bija palaiduši garām. Tad nu, cik droši vālēju centra virzienā, tikpat ar trīcošām kājām, kā opītis, čunčināju atpakaļ... bija pat doma likt uz evakuatora, bet pazīstams, kuram piezvanīju, pateica, ka var tikai pēc 2 stundām labākajā gadījumā... Paldies Visaugstākajam, viss beidzās labi un tiku cauri ar mācību rūpīgāk pārbaudīt auto pirms braukšanas.

GK1968 Reģ.: 14.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu ko lai saka - gluži tāpat kā tikt pieķertam 0,8 mm gadījumā - nav tātad nemaz vienmēr tik obligāti, ja reiz brauc ar pārliecību!

anoagask Reģ.: 18.06.2019
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Otrdien sanāca paraut adrenalīnu visai ziemai. Tieši tajā trakajā puteņa dienā izdomāju vakarā braukt mājās ar vienu no uzņēmuma mašīnām, tīri izkustināšanai, jo auto nebija sen lietots, stāvēja kā ledus klucis stāvvietā, turklāt tas auto tiek tirgots šobrīd. Sāku braukt (netālu no IKEA), braucu pa Biķernieku un jūtu, ka auto ne tā uzvedas, it kā iet stabili, bremzē, bet tomēr spolē vairāk kā vajadzētu. Vēl pie sevis nolamājos, ka taupot sūdīgas riepas uzlikuši, bet kopumā norakstīju uz "stulbo Rīgas domi", kas atkal ceļus netīra normāli. Pāri Dominas tiltam vēl gāju ar 60 km/h pa kreiso garām visai rindai, kas ar apmēram 40 km/h čunčināja... Čaka/Pērnavas stūrī piestāju staķikā ūdeni nopirkt. Sāku braukt un auto nekust ne no vietas - spolē. Domāju, kas par nah... izkāpju ārā un konstatēju, ka esmu pusei Rīgas izbraucis cauri ar... vasaras riepām ziemas žļurā. Jopcik, bija pārliecība, ka visām mašīnām ir ziemenes, bet šo vienu kaut kā kolēģi bija palaiduši garām. Tad nu, cik droši vālēju centra virzienā, tikpat ar trīcošām kājām, kā opītis, čunčināju atpakaļ... bija pat doma likt uz evakuatora, bet pazīstams, kuram piezvanīju, pateica, ka var tikai pēc 2 stundām labākajā gadījumā... Paldies Visaugstākajam, viss beidzās labi un tiku cauri ar mācību rūpīgāk pārbaudīt auto pirms braukšanas.

Riepas mietpilsoņu platuma, vai platās ūdensslēpes?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Mietpilsoņu - 205/55 laikam bija.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 2 Atbildēt

GB12 rakstīja: Ak, tad nav izzīdis no pirksta un neslavina padomju režīmu? Interesanti, kas tad ir šis - "Latvijas atrašanās PSRS sastāvā kopumā atnesa uzplaukumu un labklājību Latvijas tautas lielākajai daļai" Jābūt īpaši apdāvinātam vatņikam, lai nespētu izfiltrēt, ka minimums puse, bet reāli vairāk no Kadiša sarakstītajām slavas dziesmām padomijai ir vai nu pilnīgas muļķības, vai tendenciozi prātuļojumi ar kaudzi noklusētām lietām. Nerunāsim nemaz par to, cik nopietni var ticēt cilvēkam, kurš nemaksā alimentus un kuram tiesa ir uzlikusi liegumu tuvoties paša ģimenei. Bet, nu, jā, nemaz nepārsteidz, ka tu tādus aizstāvi. Kā jau tipisks Kremļa noderīgais idiots.

Iedod saiti uz postu, no kura nāk šis teikums Viņa prātuļojumi salīdzina šodienu ar padomju pagātni, un ļoti loģiska iemesla dēļ - jo viņš ir dzīvojis zem abām iekārtām. Zināmā mērā tev, protams, ir taisnība - salīdzinot mūsdienas ar septiņdesmitajiem vai astoņdesmitajiem, tiešām, sanāk padomju režīma slavināšana - tevis piesauktā frāze tiešām ir patiesība, salīdzinot ar to, kas tagad redzams apkārt...

Par pēdējo - klasisks ad hominem, nebrīnos ka tu uz to atkal izej, jo tas ir tavā dabā - vērtēt informāciju nevis pēc satura, bet pēc avota. Jūtos pārsteigts par kaut kādu alimentu pastāvēšanu, pie tā ka viņa sieva dabūja māju un saimniecību, ko notrallināja, kamēr viņš dabūja pigu - par nemaksāšanu nebrīnos - kādus nepamatotu alimentu maksājumus tu sagaidi no cilvēka kam ir problēmas nomaksāt NĪN par mazu mājiņu nekurienes vidū? Par tiesas liegumu zinu, un zinu arī iemeslu - bijusī sieva ar savām mahinācijām - bijušās sievas dzīvesstils, attieksme pret saviem dēliem, fakts ka divi no četriem dēliem vairs nav šaisaulē un tas ka atlikušie divi dēli no sava tēva nevairās, labi parāda kurš pie tās situācijas vainīgs. Jā, tādu varētu aizstāvēt - bet atkal, atšķirībā no tevis, kam galvenais ir avots, nevis informācija, man šitas nomināli ir kaut kā pie kājas, jo tas nekādīgi neietekmē mani interesējošo daļu.

P.S. Kā jau teicu - ja jau viņš raksta muļķības, kur tad ir tavējie ar saviem atmaskojošajiem faktiem viņa rakstu komentāros? Tavējie viņa rakstu komentāros mēdz atzīmēties, un pat nedaudz krustus nopelnīt, liecinot ka arī citi tavējie viņu lasa - diezgan zīmīgi ka tie posti pamatā gan satur to pašu, kur tu esi speciālists - prastu nodiršanu; kaut kā dīvainā kārtā pietrūkst muļķības atspēkojošu faktu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Interesanti palasīt izvērstu ad hominem diskusiju starp diviem ticīgajiem. Vienam vajag ticēt... Otrs saka, ka tas ir ad hominem, bet sāk turpat argumentēt, kapēc tomēr avots ir ticams... Vienīgais, kas neienāk prātā - 2+2=4, neatkarīgi no tā, vai to saka Kadišs vai kāds cits. Patiesība vai nepatiesība  nav atkarīga no tās paudēja. Bet ticīgajiem to ir grūti saprast.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

pietiek.com/raksti/toreiz_un_tagad_jeb_miti_un_patiesiba_par_dzivi_latvija_padomju_laika/

Lūdzu, otrā rindkopa no beigām. Un jā - informācijas avota izvērtēšana ir viens no kritiskās domāšanas pamatiem. Bet, nu jā, tā kā pats esi tāds, kam patīk pazemot sievietes, nav brīnums, ka vaino viņas un aizstāvi alimentu nemaksātājus. 

Bet ja gribi komentāru - kaut vai šis te "...šajā periodā, ja arī dievbijība netika atbalstīta, tad arī nekādu represiju nebija. Vismaz – Latvijā. Pat pretēji – nesen, apceļojot Latviju, pie kādas katoļu baznīcas lasīju informāciju, ka tās labiekārtošana notikusi gados, kuri attiecas uz padomju periodu..." Pirmkārt, tajā laikā "labiekārtoja" tikai tās baznīcas, kuru mācītāji piekrita stučīt čekai. Otrkārt, man rados ir tā laika kristieši - disidenti, kuri ticības dēļ zaudēja darbus un tika izlikti no dzīves vietām. Dažiem pat nācās emigrēt uz Vāciju, lai nenonāktu cietumā par pretvalstisku darbību. Treškārt, vari pajautāt savam mācītājam, kā padomju laikos bija ar svētdienas skolām un kristīgo literatūru.

Un tā kā tev smadzeņu vietā ir zāģu skaidas, tad jau pats nespēj aizdomāties, cik absurds vispār ir citāts, uz kuru tu man prasi postu, ņemot vērā to, ka, pirms šeit ienāca tavi mīļie komunisti, Latvija attīstības ziņā bija visai līdzīga Somijai.

Maza ironiska atkāpe - 1988. gadā, kad gāju otrajā klasē, mani vienu dienu skolā presēja, lamāja par dzimtenes nodevēju un pusgadā ielika neapmierinošu uzvedību par to, ka kaut kādas skolas līnijas, kas tika rīkota par godu kaut kam, kur Ļeņins kaut kad bija nopirdies, vietā es aizgāju uz mūzikas skolu, jo man tajā laikā bija klavierstunda. Pizģec, 7-gadīgs dzimtenes nodevējs!

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

Cilvēks, kurš slavē padomju iekārtu, ir dalbajobs un kretīns. Vai arī slims ar galvu. Tur nebija nekā, itin nekā laba pašos pamatos, atceros tos laikus pietiekami labi, lai varētu izteikties. Jā, kurš gribēja, varēja kruķīties, varēja zagt, viens otrs varēja tīri neslikti dzīvot. Jā, arī mana ģimene nebūt nedzīvoja tik sūdīgi, bija dāča, zapiņš. Mammas vecākiem arī bija dāča un Moskvič... Bet atpakaļ tajā greizo spoguļu karaļvalstī? Nemūžam!

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

vai idiots, vai 'noderīgais idiots'. Kadišs, manuprāt, pieder pie pēdējiem, msh - pie pirmajiem...

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Vai tad "dāču" nenodevāt atpakaļ Valstij, kad mainījās iekārta? Kur naudu dabūjāt zapiņam?

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Kāpēc būtu kādam jādod atpakaļ tas, kas godīgi nopelnīts/ iegūts? A to zapiņu brīnišķīgā valsts piešķīra manam vecvectēvam kā lielā tēvijas kara invalīdam. Tā kā visi locekļi viņam bija vietā, tad nebija pirmais sarakstos, bet nu 80-to vidū tas braucamais uzradās. Viņam to mašīnu galīgi nevajadzēja, tad nu atdeva mums. Braucām kādus gadus līdz kooperatīvu laikiem, kad jau varēja atļauties pirmo žiguli nopirkt.

Dāču tēvs vēlāk pakāsa, apvienojot visādus neveiksmīgus biznesus un pārmērīgu alkohola lietošanu. Vecvecāku dāča gan vēl joprojām ir, mamma tur saimnieko.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Tu redz kā.Izrādās,ko tik viskautko tajā ārprāta šausmu teror horror errora laikā varēja godīgi nopelnīt.Visapkārt bijis tāds trūkums un iztrūkums, bet tu paskatko.Tad jau esam 3šajā paaudzē bezmaz vai pretējās pusēs karojuši.Manējie gan nekādā frontē nepiedalījās,krievs viņus jau laicīgi nosita kā naidniekus un tāpēc arī nekāds ne zapors mums nebij.Ēdām gan samērā trekni, bet pamatā pa tumsu,lai kāds padla nenoskauž.Visu laiku pašam nācās domāt,kā lai tos pdarus labāk app/st.Tādējādi man tas žigulis uzreiz no nulles radās ;p

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 4 Atbildēt

Tava lielākā problēma ir tā, ka neesi aptvēris, ka nekur jau atpakaļ nevajag - esi no PSRS pārcelts uz EPSRS. Kas tajā ir "labs pašos pamatos"?!  Organizatori tie paši, ideoloģija tā pati, tikai uzlabots izpildījums, mācoties no pirmā eksperimenta kļūdām. 

Bet jā - cilvēks, kurš slavē "padoju iekārtu" IR dalbajobs un kretīns. To atceries vienmēr, kad izpildīsi kādu Eiropas padomes dierektīvu. lvportals.lv/skaidrojumi/230482-kas-ir-kas-eiropa-padomes-savieniba-direktivas-regulas-un-mes-eiropiesi-2011

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Es saprotu, ko tu domā, bet piekrītu tikai par kādiem 40%. Tas tomēr nav tas pats, un arī cilvēki nav tie paši, jo vecie komunisti kā reizi 90-tajos sajuta naudas garšu un pārslēdzās uz bagātību raušanu. Bet negribu turpināt šeit šādu diskusiju, īpaši jau ne šajā topikā. Pats jau vainīgs, ka pieslēdzos fleimam.

2x2=4 tur nu gan nevar iebilst! Un vislielākais mērglis šad un tad var pateikt arī ko gudru un pareizu.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 1 Atbildēt

Padomija bija tā iekārtota, lai 10 rubļi mēnesī ietaupīt, lai nākošajā varētu ar zapiņu aizbraukt ceļojumā uz Baltijas jūrju. Bet ja esi kādam soļarku nopizģijis, tad var arī tālāk. Ja eksistēšana kādam liekas ir laba dzīve, tad viņš joprojām nav redzējis neko labāku un būs vien savas būtības vergs. Lai vai kā, tad mēs bijām vilcienu sastāvu barotava fašistiskai krievijai, bet mēs dzīvojām 10x labāk, kā krievijā. Laikam jau fašistiem bija skaidrs, ja izsūks pārāk daudz no saražotā, tad tauta sāks iebilst. Nu un reti kuram ir skaidrs, ka sistēma, kura bija tikai ideiski pakārtota "visu tautai", pēc savas finansiālās  būtības ne ar ko neatšķīrās no šī brīža pizģīšanas, tikai nauda neaiziet kaut kādai rusņai un iedzīvotāji nesaņem tikai 1/6 no patiesā nopelnītā, jo kaut kā ir tak jāsedz 4 kapeiku trolejbusa biļetes patiesie izdevumi un zapiņi invalīdiem, bet tagad deputātu un to kuratoru kabatās. Pie tam, ja toreiz viss bija shematiski slēpts, tad šodien visi valsts iepirkumi ir atklāti un nevienam nez kāpēc nerodas jautājumi, kāpēc serveru darījums ir izmaksājis 2x vairāk, kā cena tirgū.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Īsti nav skaidrs.Tātad, padomju laikā visi bij lohi un izdzīvot varēja tikai zogot,vai kā? Nekāda labi apmaksāta DARBA tiešām nebij, nu tā ka pavisam nē? Vai gadījumā zagšana tomēr ar kaut/ko neatšķiras no tā dēvētās saimnieciskās darbības? Vienīgi ko savulaik būtu vajadzējis kārtīgi pakratīt- tas ir tālaika "inteliģentus" (kopā ar tiem, kuri paši sevi pieskaitīja pie tādiem).Skolotājus,passniedzējus,kuļt rabotņikus,pārt un koms orgus,uttt.Kurā tur īsti "pusē" viens otrs ar puttainiem vaigiem visu to laiku "karoja" un cik dedzīgi.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

650 rakstīja: Tu redz kā.Izrādās,ko tik viskautko tajā ārprāta šausmu teror horror errora laikā varēja godīgi nopelnīt.Visapkārt bijis tāds trūkums un iztrūkums, bet tu paskatko.Tad jau esam 3šajā paaudzē bezmaz vai pretējās pusēs karojuši.Manējie gan nekādā frontē nepiedalījās,krievs viņus jau laicīgi nosita kā naidniekus un tāpēc arī nekāds ne zapors mums nebij.Ēdām gan samērā trekni, bet pamatā pa tumsu,lai kāds padla nenoskauž.Visu laiku pašam nācās domāt,kā lai tos pdarus labāk app/st.Tādējādi man tas žigulis uzreiz no nulles radās ;p

Ar tām frontēm interesanti. Vecvectēvs, kā jau teicu, bija sarkanajā armijā, bet viņa meita (mana vecmāmiņa) apprecējās ar no Sibīrijas pārnākušu leģionāru, kas ienīda krievus ar visu savu būtību. Bet nekādi baigie politikas strīdi, cik atceros ģimenē nenotika.

anoagask Reģ.: 18.06.2019
1 0 Atbildēt

Kas nebija brūnajā armijā, bija sarkanajā, lielākā daļa nebija sarkanie partizāni vai tml ideoloģiskie.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Ta es tak vnk ironizēju.Man principā bij līdzīgi- cilvēks, kurš man aizstāja vectēvu, arī bij leģionā dienējis.Viņš tīšām nekur nevienā publiskā vietā ne vārda nerunāja krieviski.Kaut gan,savā darbā bija cienījams, labi pelnīja un abonēja kaudzi tālaika preses izdevumus un katru vakakaru klausījās komunistu ziņas.Tipa, lai zinātu, ko tie ppji tur perina.Vecāmamma atceros pastāvīgi bažījās- ka tik "mēs" te kaut/ko un utt.Pohkher kurš kur dienēja- paši sliktākie bij tie glumie "latvieši", kuri nedienēja nekur, bet daudzkur izrādīja "personisko" iniciatīvu.Vēl pretīgāki par vienu otru daudzmaz godīgu tālaika krievu militārpersonu- arī tādi bija starp tiem "krieviem".

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

Vakar mainiju apliecību csdd. Biju apstulbis no migrantu viļņiem. Jamie plēš iekšā milzīgos baros. Dažbrīd puse no rindas. Bailīgi palika)))

Freijers Reģ.: 06.09.2018
1 0 Atbildēt

Tur jau pamatdarbībai - picu vadāšanai vajag instrumentu - auto un apliecību....

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

tās picas taču nav bezgalīgas. šaubos ka trāpiju vienīgā dienā mēnesī kad jamie atnāk. kkur viņi masveidā sabāžas))

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti