- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Uggga rakstīja:
ezis71 rakstīja: 2021.gada jūnijs goo.gl/maps/TfdBRcMwKVYyuQX29 ir zīmes 90 2022.gada oktobris goo.gl/maps/FoMWd1JC7hoco21P8 zīmes 90 2023.gada maijs goo.gl/maps/bdGyc6odvypZ2YZNA zīmes 90 pazūd bet 16.jūnijā braucu uz laukiem un zīmes 90 atkal vietā. Kādi būs secinājumu?
Kad iepriekšējā posmā ir 110 sezona, tur uzliek 90, lai zinātu, kur 110 beidzās.
Tur jau tas stāsts,bija 110 bet 90 tanī vietā nebija.Bet tad rodas jautājums,kāpēc to 90 vispār ir jāņem nost,viņš kādam traucē?

WALA rakstīja: izrādas ka ASV ir arī šāda nosaukuma "ielas/ceļi": en.wikipedia.org/wiki/Zzyzx,_California
Norvēģijā - Lofotu salās sanāca būt ciemā, kura nosaukums ir "A" ar aplīti virs burta. Tas skaitās norvēģu alfabēta pēdējais burts... Nu, apmēram tā, it kā Latvijā kādu miestu nosauktu par "Ž".
darklight rakstīja: A nahera? Viens no vērtīgākajiem foruma dalībniekiem. Ok, garos anāllītiskos rakstus daudzi nespēja pārvārīt, bet arī par tēmu un konkrētiem jautājumiem no viņa puses tika sniegts daudz derīgas informācijas. Es domāju, ka pašam pagurums iestājies, a nopietni? Bans?!
Tā sanāk, komentē tikai rakstus zem nika LOHS dažādās variācijās
raimondsm rakstīja: Šorīt TV3. Kaisīs lignosulfonātu (celulozes ražošanas blakusprodukts) labsoflatvia.com/aktuali/jauna-tehnologija-celu-atputeklosanai Pamanījās nosaukt arī kalcija hlorīdu par sāli. Parasto. Kontekstā.
Tehniski kalcija hlorīds arī ir sāls. Tikai kālija ![]()
Krotow rakstīja: Staķis šorīt esot aizbēdzis no posteņa
www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/03.07.2023-stakis-pazino-par-atkapsanos-no-rigas-mera-amata.a515143/
Redzēs kas nāks viņa vietā. Ja progresīvie, tad būs dildo stabiņu vietā.
Ja jau spārdam Staķi un RDSD, tad man piemēram patīk remontdarbu pārtraukums Deglava tilta galā. Nu vienkārši kruti, remontu sāka vēl sniegā, RDSD rakšanas atļauja tika vairākas reizes pagarināta (ar pēdējo izpildes datumu 30.06), līdz beidzot šorīt konstatēju, ka sastrēgums kā vienmēr, bedres stāv vaļā un aktīvas rakšanas atļaujas arī vairs nav. Kaut kā stipri nenopietni ka vienu krustojumu izvaro jau kuro mēnesi. Es protams saprotu, ka piķis jāapgūst, konkursi maksimāli daudz jāizmet lai kruķijās otkati, bet nu džeki, zb vienkārši. Mācaties no Maskavas, katru gadu pārliekat bruģi pie domes visas vasaras garumā, bet nejau šādi čakarējam satiksmi. Vai vismaz uzprasiet saviem būvnieku čomiem vai viņiem cilvēku pietiek lai termiņos ieķļautos, es vēl saprotu ka budžetā nemāk iekļauties, bet neiekļauties ne budžetā ne termiņos momentā prasās uz skandālu. Tiešām neviens vairs muhļīt nemāk?
msh rakstīja: Šovakar braucot uz Palangu, ieraudzīju ka leiši gatavojas robežkontroles atjaunošanai - asfaltētajā laukumā robežas viņu pusē, kuram satiksme apvadīta apkārt, nolikts Cramo konteinera tipa vagoniņš, sazīmētas līnijas joslām un mētājas pāris zīmes "STOP KONTROLE", karoč sagatavots pagaidu robežkontroles punkts. Kādam ir kāda nojausma, kāpēc?
NATO samits Viļņā.
msh rakstīja: Šovakar braucot uz Palangu, ieraudzīju ka leiši gatavojas robežkontroles atjaunošanai - asfaltētajā laukumā robežas viņu pusē, kuram satiksme apvadīta apkārt, nolikts Cramo konteinera tipa vagoniņš, sazīmētas līnijas joslām un mētājas pāris zīmes "STOP KONTROLE", karoč sagatavots pagaidu robežkontroles punkts. Kādam ir kāda nojausma, kāpēc?
twitter.com/realNepareizais/status/1676539051007000576?t=ZNBtaz_4muI7esZKt_92bQ&s=19
650 rakstīja: Kurš diez lohs Uļmana g-vē nupat klāja tos assfalta ielāpus, ka vairākas reāli bīstamas ieplakas tur (izskatās ka tīri tīšuprāt) nav aizmālētas? Tajā skaitā, tieši vienības un lielirbes krustos? Kādi izskatās aku vāki uz tās pašas g-ves? Kad tie pirdarītāju assi salabos to suudagatvi no skaja līdz robežai? Cik gadus tas suuds jau tiek zelēts? Kuŗš diez tas adbildīgais liellohs ir kaut reizi izbraucis pa "skaistkalnes" ielu tuvējājājā zē-kalnā? Kur miljoniem lohu/regulāro katru dienu jau nezcik gadu garumā lauž savu tehniku?
Tie jau labu laiku, kā ieklāti, " guļošo" vietā.
650 rakstīja: Lieliski: www.delfi.lv/auto/42826678/celu-reportieris/55756662/video-uz-jurmalas-sosejas-viens-otram-bremze-prieksa-un-stajas-izplukties
Lidošanu uz 180, straujo bremzēšanu, midžināšanu un taurēšanu video autors smalkjūtīgi izgriezis. Nesaprotu, kāpēc nevar uz jūrmalenes uzlikt kameras +AI risinājumu, kas pieskatītu joslu izvēli. T.sk tiem, kas no rīgas līdz jūrmalai brauc pa vidējo joslu. Ja vajag steigties, labējā josla ir visātrākkā
ezis71 rakstīja: Vakar pa pastu saņēmu ielūgumu ierasties 11.04.2023 Gaujas ielā 15 par satiksmes noteikuma pārkāpumu iepretīm namam Dzirnavu ielā 149a. Tur retu reizi mēdzu braukt pa velo joslu lai nestāvētu garā rindā ar tiem kuriem vajag uz pilsētas centru,mans taisa labo pagriezienu uz Abrenes ielu lai nogādātu meitu Oskara Kalpaka skolu.Es tik domāju kurš mani nostučīja,ja būtu policija tad uzreiz paņemtu pie pakaļas,atceros kad viens busiņš taurēja kā traks kad viņam pabraucu garām pa velo joslu.
Man par šo gājienu Valsts kasē jāieskaita 70 eur.
ezis71 rakstīja:
ezis71 rakstīja: Vakar pa pastu saņēmu ielūgumu ierasties 11.04.2023 Gaujas ielā 15 par satiksmes noteikuma pārkāpumu iepretīm namam Dzirnavu ielā 149a. Tur retu reizi mēdzu braukt pa velo joslu lai nestāvētu garā rindā ar tiem kuriem vajag uz pilsētas centru,mans taisa labo pagriezienu uz Abrenes ielu lai nogādātu meitu Oskara Kalpaka skolu.Es tik domāju kurš mani nostučīja,ja būtu policija tad uzreiz paņemtu pie pakaļas,atceros kad viens busiņš taurēja kā traks kad viņam pabraucu garām pa velo joslu.
Man par šo gājienu Valsts kasē jāieskaita 70 eur.
Sveiki.Plus vel 6 soda punkti.
anoagask rakstīja: Atkal agresīva braukšana? Visticamāk busiņš bija slavenais policijas 360grādu busiņš, liecinieku video parasti neņem pierē
Diemžēl aculiecinieka video,man viņš tika parādīts.Manas lietas inspektore pastāstīja kad tanī dienā bija kādi 30 šādi video.
650 rakstīja: Lieliski: www.delfi.lv/auto/42826678/celu-reportieris/55756662/video-uz-jurmalas-sosejas-viens-otram-bremze-prieksa-un-stajas-izplukties
Protams, tas priekšā mudaks, par to domu nav, bet midžinātājs nav jau neko citu pelnījis par savu darbību.
ezis71 rakstīja:
anoagask rakstīja: Atkal agresīva braukšana? Visticamāk busiņš bija slavenais policijas 360grādu busiņš, liecinieku video parasti neņem pierē
Diemžēl aculiecinieka video,man viņš tika parādīts.Manas lietas inspektore pastāstīja kad tanī dienā bija kādi 30 šādi video.
Ļoti labas ziņas aculieciniekiem. Ir vērts deģīšus filmēt un iesūtīt.
ezis71 rakstīja: Sveiki!Pagāšajā piekdienā aizbraucu uz pāķiem,vajadzēja dzinējam mainīt eļļu,kā nekā radiniekam(sievas brālis)darbā pacēlājs.Pienāca sestdiena,padomāju kad uz Grosu nebraukšu,jo iepriekšējā gadā viņiem nebija 4 litru kanna.Atcerējos kad Cēsīs pie vecās alus darītas ir auto veicis,ieeju googlē,atsauksmes pozitīvas,es uz turieni.Es tur,nosaucu auto,ir tikai viena tāda eļļa kas paradzēta manam auto,nav dārga,5 litru kanna,50 eur,8000 km paradzēta.Es saku kad ņemu,biežāk būs svaiga,atnes kannu,mans uz dirsas,tā pati eļļa ko es pagāšgad pirku GROSā,tur man neviens neteica par 8000 km.
Kad?