Purns purnā, vai ceļu policija pareizi organizē satiksmes plūsmu? (+ foto) 12

 
Māris Ozoliņš, iAuto | 24.aprīlis 2015 12:10

Latvija šobrīd ir Eiropas centrs un pats centrs ir ap Nacionālo bibliotēku. Īpašās dienās tiek mainīta pat satiskes organizēšana, kā tas ir šodien 24. aprīlī!

Tas, ka tiek mainīta satiksme īslaicīgi ir saprotams, bet jautājums ir par to, kā tiek brīdināti autovadītāji par šīm izmaiņām, lai novērstu iespējamos avārijas draudus.

Šodien ir izmaiņas pie viesnīcas "Radisson BLU". Braucot no Vanšu tilta puses uz Akmens tiltu viss ir kārtībā, bet pretējā virzienā portāla "iAuto.lv" skatījumā drošības sargi un organizētāji nav pietiekami parūpējušies, lai nenotiktu frontālā sadursme.

Ejam soli pa solim!

1 Foto: iAuto.lv

2 Foto: iAuto.lv

3 Foto: iAuto.lv

4 Foto: iAuto.lv

5 Šobrīd redzam šādas ceļa zīmes Foto: iAuto.lv

6 Skatamies pa kreisi kā parasti un palaižam braucošos auto Foto: iAuto.lv

7 Tad lūk, šeit arī ir tā bīstamā vieta, kur parasti visi automātiski brauc labajā joslā, kad nogriežas pa labi! Foto: iAuto.lv

8 Šodien šeit ir divvirzienu kustība - parasti vienvirziena Foto: iAuto.lv

9 Tas hgan sīkums, bet ielas galā jābrauc virsū arī nepārtrauktai līnijai, lai saglabātu savu joslu Foto: iAuto.lv

 
Visi komentāri
 
A 24.aprīlis 2015 12:22
3 4 Atbildēt

Policija dara, kā grib.

rt 24.aprīlis 2015 13:04
13 6 Atbildēt

Kāds tam vispār sakars ar policiju??? CP nav jāorganizē satiksmes izmaiņas, nav jāuzstāda/jānovāc ceļa zīmes vai horizontālie apzīmējumi.

69 24.aprīlis 2015 14:23
10 1 Atbildēt

Ja zīme nav uzlikta atbilstoša, tad ceļu policijai būtu atbilstošu jāreaģē, tas Tev kā policistam laikam nav saprotams...

rt 25.aprīlis 2015 13:59
0 0 Atbildēt

Kā jāreaģē? Uz savu galvu mainīt ceļazīmes, darīt to, kas nav uzdots darba uzdevumā (norīkojumā)? Tādā gadījumā vari uzreiz aiziet no darba... Tāda ir mūsu valsts SISTĒMA!

JanisGrinhofs 24.aprīlis 2015 16:56
2 0 Atbildēt

Tieši tā CP neatbild par zīmju izvietošanu. Ar to ņemas RD satiksmes departaments.

Es pats 24.aprīlis 2015 23:55
16 0 Atbildēt

Varbūt arī CP nav jānodarbojas ar zīmju izvietošanu, bet tieši šo posmu izbraucu abos virzienos, prombraucot kā bildēs redzams, zin ir diezgan nepatīkami kad ambāļi spīdīgās vestēs stāv zaļajā zonā tā vietā lai kaut nedaudz piekoriģētu satiksmi lai tiešām nesanāk kāda šaize, jo otrā galā tiem kas brauca otrā virzienā, it kā viss ir skaidrs, jo tur lenta novilkta priekšā un zālājā vestīte stāvēja, bet šajā galā prasījās kāds vīriņš lai stāv ceļa vidū vai vismaz saliek kaut ko līdzīgu konusiem kas norāda ka jābrauc tikai pa labo pusi. Atpakaļ ceļā tajā īsajā posmā neskatoties uz to ka braucu ap 20km/h vismaz 2 auto arī varēja iebraukt purnā ja vien nebūtu ar tālajiem uzmidžinājis.

Gatis 25.aprīlis 2015 8:45
10 1 Atbildēt

Tur vispār ir bardaks, poliču ka biezs, bet neviens pat necenšas pieregulēt satiksmi. Stāv CP auto uzreiz aiz sabtransa pieturas, bez gaismām, rinda veidojas, bet viņi tikai skatās. Pie Radisona arī rinda veidojas, bet nekādas darbības nav. Tik pat labi varēja tur tantiņas salikt kas visu dienu klačotos.

rt 25.aprīlis 2015 14:02
0 1 Atbildēt

Ierindas policists, diemžēl, ir tikai rīkojuma no augšas izpildītājs. Jebkura atkāpe tiek uztverta kā pašdarbība, tiešo pienākumu nepildīšana u.t.t.

vadītājs 25.aprīlis 2015 11:30
6 1 Atbildēt

Varbūt raksta autoram vajadzēja soli pa solim aprakstīt satiksmes organizāciju uz remontējamā salu tilta... tur manuprāt, braucot centra virzienā, krietni bīstamāka ir nobraukšana uz Krasta ielu! Bet, ja braucot gar Radisonu neskaitīt vārnas un stāvošos vai sēdošos miličus, tad izbraukt var ne sliktāk kā pa jebkuru Rīgas ielu.

iAuto 26.aprīlis 2015 9:34
0 0 Atbildēt

Jā, priekšlikums vietā. Es kā reiz mēģināju šo manevru veikt un labi, ka pirmajā joslā bija maza satiksme.

Gatis 25.aprīlis 2015 23:25
3 0 Atbildēt

takš neilgi pēc komantāra ierakstīšanas braucu tur, un ko es redzu, taxis nāk acīs :D

iAuto 26.aprīlis 2015 9:31
0 0 Atbildēt

Vakar (sestdien) vakarā viss atkal pa vecam, ierobežojumi noņemti. Bet interesanti, ka pa dienu Vanša tilta virzienā no manis kreisajā joslā (kas tad sanāca pretējos virziens) mierīgi brauca policijas Opel kabluks.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti