Būs kā jauns - pamatīgi cietuša Range Rover atjaunošana (+ VIDEO) 15

 
iAuto | 20.februāris 2019 17:22

Pieredzējuši meistari atjauno pamatīgi cietušu Range Rover līdz stāvoklim, kas vairumam pircēju izliksies kā "nav sists, nav krāsots"

 
Visi komentāri
 
ezis71 20.februāris 2019 18:54
0 0 Atbildēt

viencexperc 20.februāris 2019 22:15
3 14 Atbildēt

Pēc tam tādi roveri pārsitas pa pusēm pirmajā bedrē, un īpašnieks - santīmpisis apbizotais - tiesājas par slikto ceļu stāvokli.

Freijers 21.februāris 2019 7:59
0 0 Atbildēt

Būs ar rokam salikts auto - lukss

Bet, ja nopietni, drusku jau jāiesmej par ļaužu uztraukšanos par to sišanu - sista ir liela daļa šeit pārdoto auto, sevišķi t.s. prēmiums, taja skaitā arī tāds range rovers, tad nu par savu naudu arī dabū - kas, ja nagrauž riepas un remonts ir kvalitātīvs ir lielā mērā vienalga (protams, ja negadās nopietns ČP), jo tas tāpat ātrāk sapūs uz sāls ceļiem.

Tāda apmēra darbiem - vai nu to lūzni par velti dabūja, vai arī kāds atjauno, jo peļņas iespējas tur ir limitētas.

Varēs kāds nokaifot par "tikko no DE, BE, NL, IT"

nomiks 21.februāris 2019 9:59
1 1 Atbildēt

Arī darba drošība "augstā" līmenī

msh 21.februāris 2019 22:32
1 1 Atbildēt

Ko tieši tu sagaidi - skafandrus?

darklight 21.februāris 2019 10:29
6 0 Atbildēt

Varam jau ņirgt vai šausmināties, bet šito meistarību gan es apbrīnoju. Pašam rokas no pakaļas neaug, bet ko tādu dabūt gatavu pat sapņos nerādās.

Walacc 21.februāris 2019 11:19
0 1 Atbildēt

Neredzu neko pārāk sliktu tajā visa - diezgan sakarīgi tiek dalīt un metināts, tā ka vienīgais ja sūdīgu pretkoroziju uztaisa - tad tāš vietas atri sapus, be ja to uztaisa labi, tad īsti piesieties nav kur. Tiesa vai es priktu RR- diez vai, tas jau no rupnīcas ir relatīvi dranķīgas kvalitātes lūznis, tikai tas ka jaudīgs un labi izskatās. bet ilglaicīgai braukšanai ( > 200t.km) labak ņemt BMW X5 vai ko līdzīgu - problēmu daudz mazāk, un praktiksi nekas netiek zaudēts caurgājamības ziņā.

s 21.februāris 2019 13:59
3 1 Atbildēt

Nu un Tu pats maksātu 20, 30, vai vairāk tūkstošus par šādu auto? Kur garantija, ka airbagi ir vietā? (lielākoties tie netiek nomainīti), kur garantija, ka metinājuma šuves ir pareizas? Nemaz nerunājot par elektronikas problēmām, kuras var būt/nebūt. Tad pati ģeometrija un citas lietas, nedod dievs šis viss vēl tiek slēpts no potencionālā īpašnieka.

Freijers 21.februāris 2019 14:51
0 0 Atbildēt

Kas ir "pareizas" metinājuma šuves ?

Par ģeometriju varētu piekrist, lai gan izskatās, ka nopietni lietai pieiet.

Elektronikas problēmas rodas visiem auto aiz vecuma.

Par airbagiem varētu piekrist.

Šaubos, ka kāds par šādu lietotu auto maksās 20,30 un vairāk tūkstošus, ja vien nebūs mazlietots un, ja arī maksās, ļoti liels iespējamības %, ka pasūtīs kādu autoDNA vai ko tamlīdzīgu kas vēsturē rokas.

s 21.februāris 2019 17:40
1 1 Atbildēt

Tu pat nevari iedomāties, kādas lietas pasaulē notiek dēļ nekvalitātīvām metinājuma šuvēm. Gāzes/udens vadi, dažādas nesošās konstrukcijas utt. Savukārt nekvalitatīvu šuve var rasties dažādu iemeslu dēļ. Neattirīta metinājuma virsma, bojāti instrumenti, nekvalitatīvi izmantotie materiāli, tehnoloģija, meistars vienkārši nepraša, vai iesācējs. (atkarīgs protams ko, un ar ko metina), bet variāciju ļoti daudz. Man Z-torniem vajadzēja metinātājus un vairākus, meklēju pa visu Latviju un tici man, cilvēku kuri prot sametināt kaut ko vairāk par vienkāršu metāla konstrukciju ir maz, un viņi visi ir noslogoti ar darbiem.

Elektriskas problēmas ir ļoti bieža parādība šādiem auto, jo kaut, ko nepamana, kaut kas nav kārtīgi savienots utt, un tici man šiem auto elektronikas ir vairāk nekā "iespējams" vajadzētu. Un tas - "Elektronikas problēmas rodas visiem auto aiz vecuma" - kāds sakars? Tas ir pajauns rangrovers, kāds vecums? Tu auto pērc ar domu - "ai, vins jau tāpat kādreiz nopūs, pofig ka tur kaut kas nestrādā", un nomet uz galda 30k?

Airbagi - tā vienkāŗsi ir, ja priekšējos vēl nomaina, tad sānu airbagus domāju 90% gadījumu vienkārši sabāž atpakaļ.

Jā, šis video esošais rangs ir pavecs, bet šādi taisa arī 2-3 gadīgus vecas automašīnas, kuru cena var arī pārsniegt tos 30k. Turklāt auto DNA ne vienmēr viss ir redzams.

msh 21.februāris 2019 18:01
0 0 Atbildēt

Tu pareizi uzskaitīji tur tās problemātiskās vietas - bet mašīna nebūs gluži starp tām, ja tev liekas ka ir iespējams daudzmaz smuki, bet "nepareizi" sametināt mašīnas bleķus, tad tu vienkārši neesi nekad mašīnu metinājis... Mašīna ir sametināta no milimetru bieza, vai plānāka, bleķa - pa lielam vai nu tu sametini, vai arī izdedzini caurumu, kuru pēc tam nākas aizmetināt - ir jābūt šausmīgi sūdīgam pusautomātam vai pilnīgam iesācējam lai tik plānu bleķi sametinātu pārāk švaki.

Cita lieta ka šitā remonta metode - izgriež sasisto gabalu, nu tā vienkārši ņem un izgriež, un iemetina citu tāda izmēra gabalu vietā - nav sevišķi pareiza. Es esmu redzējis bildes kā mk5 golfam pēc rūpnīcas instrukcijām maina jumtu - tur neviens ar zobenzāģi statnes pušu negrieza, bet ar fleksi izgrieza atvērumus un nourba ar urbi iekšpusē esošos punktveida metinājumus.

Walacc 21.februāris 2019 16:35
2 0 Atbildēt

es neņemtu RR - tās ir galvassāpes, bet ja līdzīgā situācijā būtu Porsche - es pats ņemtu tādu sev uz labošanu (zinu kur un kā), visticamāk no amerikāņu izsolēm. Lielākā man zināma problēma ar šādiem auto tiešam ir elketronikas daļas vai vadi kas iet pa sasito pusi, ļoti bieži kaut kas tiek aizliets un drošāk tad tos devejus ir visus nomainīt kaut uz citiem lietotiem, par video gadījumu neņemšos spriest ...

Walacc 21.februāris 2019 16:48
2 0 Atbildēt

Un vel ja skatamies no RU perspektīvas - pat tas "roku darba" BMW būs 10x izturīgaks par VAZ brīnumiem, pat ja runa ir par pavisam jauno no konvejera !

Guzis 22.februāris 2019 10:54
0 0 Atbildēt

NO RU perspektīvas tāds remonts ir pilnīgi normāls un pamatots. Jo visādas ievedmuitas saceļ importētā auto cenu tik ļoti, ka reiz ievesto un apmaksāto ir vērts pamatīgi remontēt. LV brīžiem ir iespaids ka nākamo vācu lūzni ņem kad nodilst bremžu uzlikas.

he 22.februāris 2019 17:40
0 0 Atbildēt

nu šādi metinātu auto es noteikti nepirktu.

Pirmkārt un galvenokārt tādēļ ka es neuzticos nevienam šādam meistaram, jo avārijas gadījumā visas šīs metinājumu vietas var atnākt vaļā un nenostrādāt ražotāja noteiktās amortizāciajs zonas.

Tas ir pat nepieminot, ka es kā pircējs, nevarētu zināt, cik kvalitatīvi vai nekvalitātivi tur kaut kas ir izdarīts un ai kādas problēmas nelīdīs ārā drīz.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti