Domenikss plāno atvērt jaunu auto tirdzniecības un servisa centru Ventspilī 2

 
4.septembris 2008 13:47

Jau 9 gadus Ventspilī darbojas Domenikss Ventspils servisa centrs, un turpinot mērķtiecīgu attīstību, līdz šā gada beigām plānots atvērt jaunu autocentru, kurā tiks apvienots gan automobiļu pārdošanas salons, gan servisa centrs.

Jaunajās Domenikss Ventspils telpās varēs apskatīt un iegādāties gan Mercedes-Benz, Kia un Citroën vieglos automobiļus, gan Mercedes-Benz mikroautobusus.

„Attiecībā uz Ventspili un Kurzemi Domenikss ir tālejoši plāni,” stāsta SIA Domenikss direktors Viktors Troicins. “Esošā SIA Domenikss pārstāvniecība Ventspilī līdz šā gada beigām plāno pilsētā atvērt jaunu automobiļu tirdzniecības un servisa centru, kurā varēs ne tikai izmantot dažādus servisa centra pakalpojumus, bet arī apskatīt un iegādāties gan vieglos automobiļus, gan komerctransportu,” norāda V.Troicins.

Taču jau šonedēļ – 5. un 6. septembrī, no plkst. 11:00 līdz 18:00, Ventspils Lielajā laukumā jau otro gadu notiks Domenikss dienas, kuru laikā ikviens interesents varēs veikt testa braucienus un izmēģināt kādu no Domenikss pārstāvēto zīmolu automobiļiem, kā arī saņemt konsultācijas no Domenikss pārstāvjiem.

Domenikss dienas Ventspilī plānots kā vērienīgs pasākums visai ģimenei. Bērnus priecēs dažādi pasaku tēli, kuri aicinās kopīgi izspēlēt interesantas spēlēs, zīmēt uz asfalta, dejot un lieliski pavadīt laiku. Savukārt vecākiem būs iespēja klātienē apskatīt Mercedes-Benz vieglos un apvidus automobiļus, mikroautobusus un kravas automobiļus, KIA vieglos un apvidus automobiļus, Mitsubishi Fuso Canter un Citroën automobiļus, izmēģinot to priekšrocības īsā braucienā cauri visai Ventspilij.

Ar Domenikss piedāvātiem automobiļiem profesionāla konsultanta vadībā varēs izbraukt ikviens interesents, iepriekš uzrādot autovadītāju apliecību un aizpildot anketu, tajā norādot savu vecumu, auto vadīšanas prasmes, kā arī apņemoties ievērot blakus sēdošā tirdzniecības konsultanta instrukcijas.
 
Visi komentāri
 
261326. viesis 5.septembris 2008 9:17
0 0 Atbildēt

Kas būs ar to Domeniks centru, kuru sāka celt Salaspilī, bet tagad nekas nenotiek ?

261329. viesis 5.septembris 2008 10:26
0 0 Atbildēt

ventspili? tam nav nekada finansiala pamatojuma, ja nu vienigi to vietu izmanto ka velasmasinu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 4

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti