Winkler Rīgā atver vēl vienu filiāli 1

 
14.jūnijs 2010 7:03

Winkler, speciālists komerctransporta jomā, Latvijas galvaspilsētā Rīgā atver jau otro uzņēmumu, kura veikalā un plašajā noliktavā tiek piedāvāts bagātīgs preču klāsts.

Tādējādi uzņēmums paplašina savu filiāļu tīklu Eiropā un vairāk nekā 20 uzņēmumos piedāvā intensīvu apkalpošanu visā, kas saistīts ar kravas automašīnām un darbnīcām. Klientiem no attālākiem reģioniem tiek nodrošināti īsāki piegādes laiki un intensīvāka apkalpošana uz vietas.

Komerctransporta, darbnīcu un autobusu uzņēmumu īpašnieki Rīgā un visā Latvijā turpmāk varēs iegādāties rezerves daļas vēl ātrāk. Winkler uzņēmuma komanda, kurā ietilpst 12 speciālisti komerctransporta jomā, nodrošina visaptverošu un kompetentu apkalpošanu. Mums ir svarīgi, lai problēmas tiktu risinātas individuāli un pēc iespējas izdevīgāk Jums. Nepieciešamās rezerves daļas tiek piegādātas ātri un droši, atbilstoši klientu vēlmēm.



Tā kā uzņēmums tagad atrodas ne tikai Viskaļu ielā 22, Rīgā, bet arī Tīraines ielā 9, piedāvājums ir ievērojami plašāks, tādējādi nodrošinot Winkler Baltija turpmāku attīstību. Pie jaunās uzņēmuma ēkas ir noliktava ar milzīgu preču klāstu, kurā pieejamas visas Jums nepieciešamās komerctransporta un autopiekabju rezerves daļas. Jaunums Latvijā piedāvātajā preču klāstā ir lauksaimniecības tehnikas un mašīnu rezerves daļas. Uzņēmuma  veikalos tiek piedāvātas aktuālās akcijas preces, kā arī produkti, ko iespējams iegādāties uzreiz, piemēram, tīrīšanas un kopšanas līdzekļi, eļļas un smērvielas, lukturi, kvēlspuldzes, kravas nostiprināšanas detaļas, auto apkopēm nepieciešamie šķidrumi un materiāli.

Arī smago kravas automašīnu vadītāji vienkārši varēs nokļūt uzņēmumā, jo tas atrodas izdevīgā vietā. Tā kā tiek nodrošināta ērta iekraušanas zona un ātra preču nodošana, preces iespējams transportēt, nezaudējot laiku. Abas filiāles ir atvērtas no pirmdienas līdz piektdienai no plkst. 9:00 līdz plkst. 18:00. Rezerves daļas iespējams saņemt veikalā, turklāt minētajā darba laikā Jūs pie mūsu speciālistiem varat pasūtīt tās pa tālruni.

Winkler turpina veiksmīgi attīstīties
Winkler, speciālists komerctransporta jomā, jau vairākus gadus veiksmīgi darbojas starptautiskajā tirgū un optimāli izpilda klientu prasības attiecībā uz komerctransporta rezerves daļām visā pasaulē. Winkler uzņēmumi atrodas vairāk nekā 20 dažādās vietās visā Eiropā – ne tikai Rīgā, bet arī Vācijā, Austrijā, Šveicē, Polijā un Krievijā. Divās no lielākajām komerctransporta rezerves daļu noliktavām, kas atrodas Vācijas pilsētās Kaselē un Ulmē, pieejamas vairāk nekā 100,000 rezerves daļas, kuras iespējams piegādāt nekavējoties. Winkler ātrās piegādes pakalpojuma ietvaros tiek garantēts, ka klientam ātri tiks piegādāta attiecīgā rezerves daļa. 350 speciālisti visā Eiropā sniegs Jums kompetentas konsultācijas, lai pēc iespējas ātrāk rastu jebkuras problēmas risinājumu.

Winkler Baltija kontaktinformācija

SIA „Winkler Baltija“
Centrālā noliktava un veikals
Tīraines iela 9
Rīga, LV-1058
Tālrunis: +371 / 67788444
Fakss: +371 / 67788448

Veikals
Viskaļu iela 22, korp. 1-1
Rīga, LV-1026
Tālrunis: +371 / 67723445
Fakss: +371 / 67723448

e-pasts: riga@winkler.lv

Vairāk informācijas par Winkler Jūs varat atrast tīmekļa vietnē www.winkler.lv.

 
Visi komentāri
 
277533. viesis 14.jūnijs 2010 10:36
0 0 Atbildēt

Malači! Tā turpināt!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 29

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti