Arī šoruden Rīgā lidos motocikli 3

 
3.septembris 2010 9:21

Visi ekstrēmo sporta veidu cienītāji šoruden 23. oktobrī Rīgā kārtējo reizi varēs sekot līdzi Pasaules čempionāta motofrīstailā Latvijas Grand Prix izcīņai.

Tajā, demonstrējot neiedomājamus trikus ar gaisā lidojošiem motocikliem, par Pasaules čempiona titulu sacentīsies pasaules stiprākie motofrīstaila speciālisti, kuri ir iemīlējuši Rīgu un Latvijas skatītājus.

Pasaules čempionāta motofrīstaila Latvijas Grand Prix Rīgā notiks jau ceturto reizi, un iepriekšējo trīs gadu laikā Rīga ir iemantojusi nedz tikai sportistu uzticību, bet arī mīlestību. Neviens vien motofrīstaila sportists dažādās intervijās Rīgu ir nosaucis par savu mīļāko čempionāta pieturvietu, kā arī izteicis īpašu atzinību Latvijas skatītājiem, nosaucot to par visatsaucīgāko auditoriju.

Sportistu mīlestību pret Latvijas Grand Prix pierāda arī fakts, ka dalībnieki tam atšķirībā no citiem posmiem piesakās priekšlaicīgi. Tādējādi jau šobrīd ir skaidrs, ka Rīgā vēlas ierasties sportisti ne tikai no Eiropas valstīm un Krievijas, bet arī Āfrikas, Austrālijas un Amerikas. Vienu no lielākajiem pārsteigumiem ir sagādājis 2009. gada pasaules čempions francūzis Remī Bizārs, kurš, vēl ārstējot savas traumas, kuras liedza tam piedalīties sacensībās jau kopš pavasara, paziņoja, ka motofrīstaila sacensībās atgriezīsies tieši Rīgā.

Šobrīd Pasaules čempionāta motofrīstailā kopvērtējuma līderis ir čehs Libors Podmols, kurš nenoliedzami ir saucams par Latvijas publikas mīluli, jo tieši viņš visos iepriekšējos gados ir izpelnījies vislielākās ovācijas no skatītājiem Arēnā Rīga. Viņam kopvērtējumā seko francūzis Braiss Īzo un spānis Hose Mirales. Visi trīs čempionāta līderi gatavojas cīnīties arī Rīgā, un iespējams, ka tieši mūsu valstī šie sportisti atkal sacensībās demonstrēs vēl neredzētus trikus.

Latvijas Grand Prix skatītājus sagaida arī citi pārsteigumi, par kuriem čempionāta un Rīgas posma organizatori sola informēt jau tuvākajā laikā. Biļetes iepriekšpārdošanā ir pieejamas Biļešu Serviss kasēs visā Latvijā, taču tikai līdz 10. septembrim līdzjutēji tās var iegādāties par atlaižu akcijas cenu. Pēc 10. septembra biļetes kļūs 20 – 30% dārgākas.

Latvijas Grand Prix 23. oktobrī Arēnā Rīgā notiks pateicoties Rīgas domes, Latvijas Krājbankas, Kurt Koenig, Arčers, Binders, Nākotne, Latvijas Dzelzceļs, Cēsu Alus un Santeko atbalstam, kā arī informatīvajiem sponsoriem LNT, TV5, Novo News, Radio SWH, SWH+, SWH Rock, DELFI, SportaCentrs, Kurzemes Radio, Adrenalin un Moto-X informatīvajam atbalstam.

Plašāku informāciju par Latvijas Grand Prix iespējams atrast www.fmxlatvia.lv, kā arī www.ifmxf.com
 

 
Visi komentāri
 
278584. viesis 3.septembris 2010 10:03
0 0 Atbildēt

Prastrada būs?

278585. viesis 3.septembris 2010 10:06
0 0 Atbildēt

Atvainojiet, Pastrana, tas kas Travis?

278589. viesis 5.septembris 2010 10:36
0 0 Atbildēt

Biļešu cenas bija grūti ieraxtīt?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti