Iespēja saņemt bezmaksas ieteikumus auto tuningam 11

 
28.aprīlis 2011 11:47

Rīgas Starptautiskā autošova laikā “RJ car design” auto tuninga ekspertu komanda piedāvā interesentiem saņemt bezmaksas konsultācijas.

Konsultacijas un ieteikumus varēs saņemt par sava auto uzlabošanas iespējām dizaina, veiktspējas un performaces jomā. Ikviens, kas vēlas uzzināt, kādi tuninga pakalpojumi pieejami un ir atbilstoši tieši viņa auto, var sūtīt savas automašīnas attēlu “RJ car design” ekspertiem un saņemt profesionāļu viedokli un ieteikumus.

Rīgas Starptautiskais auto šovs ir tuninga svētki ne tikai nozares profesionāļiem un fanātiķiem, bet ikvienam, kam pieder automašīna, kas grib to uzturēt kartībā, padarīt patīkamu braukšanai tehniski un arī vizuāli. Lai iepriecinātu un sniegtu īpašas iespējas šajā svētku reizē, “RJ car design” piedāvā saņemt bezmaksas konsultācijas. Iesūtītās automašīnu fotogrāfijas izvērtēs profesionāli auto tuninga eksperti, kas izteiks savu viedokli un sniegs ieteikumus, kādi uzlabojumi konkrētai automašīnai varētu noderēt, piestāvēt. Atsevišķiem mašīnu modeļiem pieejami gatavi risinājumu modeļi, kas auto padara efektīvu un neatkārtojamu. Starptautiskā autošova norises laikā tuninga komplektiem “RJ car design” piedāvā īpašas cenas.

Interesenti tiks iepazīstināti ar jaunākajiem piedāvājumiem automašīnas dizaina uzlabošanā, veiktspējas – motora jaudas – uzlabošanā, kā arī tiks sniegti ieteikumi auto performances – skaņas, paātrinājuma u.c. - modernizācijā.

“Auto tuninga joma visā pasaulē un arī Latvijā nemitīgi attīstās, patērētājiem piedāvājot arvien jaunus un modernus risinājumus automašīnas vizuālā izskata, kā arī tehnisko parametru uzlabošanas nodrošināšanā. Lai realizētu labākos risinājumus, ir ļoti vērtīgi izvērtēt visus piedāvājumus, tādēļ vēlamies cilvēkiem piedāvāt šīs bezmaksas konsultācijas, kuru laikā iespējams noskaidrot, kādas iespējas pieejamas tieši viņu automašīnai. Bieži vien pietiek ar nelielām izmaiņām, lai padarītu automašīnu interesantāku, pamanāmāku vai jaudīgāku,” norāda “RJ car design” valdes locekle Evita Jansone.

Ja vēlaties saņemt konsultāciju par tuninga iespējām Jūsu auto, fotogrāfijas ar automašīnu, kā arī aptuvenu vajadzību un vēlmju aprakstu sūtiet uz e-pastu info@rjcardesign.lv ar norādi “Autošova akcijai” laika posmā no 28. aprīļa līdz 1. maijam, norādot arī savu kontaktinformāciju. “RJ car design” speciālisti ar Jums sazināsies, lai uzzinātu specifiskāku informāciju par auto un sniegtu konsultācijas.
 

 
Visi komentāri
 
282617. viesis 28.aprīlis 2011 12:11
0 0 Atbildēt

par šīs kompānijas ambīcijām - nenobrīnīties !!! Bet viņu projekti pagaidām vairāk izraisa smīnu, nevis interesi. Bet nu ar neatlaidību izskatās ar var daudz panākt.

282618. viesis 28.aprīlis 2011 12:12
0 0 Atbildēt

P.S. bet konsultācijas apskatot viņu projektus es tomēr ietu saņemt citur !!!

282620. viesis 28.aprīlis 2011 12:33
0 0 Atbildēt

Labāk klausīties bezmaksas raidījumus pa rādiō.

282621. viesis 28.aprīlis 2011 13:08
0 0 Atbildēt

Nju paspēju aizsūtīt jau savu wishlist tam kantorim :D Biju domājis, ka tulīt būs kosmos, bet nju nekā sanāca beigās tīri sakarīgi padomi jau ar cenām un bildēm! taka šoreiz laikam būs bik nolaidušies pie zemes!

282622. viesis 28.aprīlis 2011 13:13
0 0 Atbildēt

Malači!!

282625. viesis 28.aprīlis 2011 16:01
0 0 Atbildēt

šķūnings

282645. viesis 29.aprīlis 2011 21:16
0 0 Atbildēt

kurā maksimā labāk pikt pidraskas ko likt uz špricētajiem?

282646. viesis 29.aprīlis 2011 21:19
0 0 Atbildēt

veiktspējas un performaces joma :D:D:D

translate.google.com/#lv|en|veiktsp%C4%93ja%0A

kn jau, ka dinamiskais saits safisīs linku, bet katrs var ptstāvīgi iztulkot vārdu veiktspēja iekš ingliša :D

282647. viesis 29.aprīlis 2011 21:22
0 0 Atbildēt

bet kopumā interesanti....

kādi 10 pasaules labākie dizaineri gadiem ilgi no "karstā māla" ļepī automašīnas,bet visā pasaulē ir miloniem šķūneru, kas sniedz konsultācijas Kā Ir Labāk :D:D:D

282649. viesis 30.aprīlis 2011 10:29
0 0 Atbildēt

pirmais, dizaineri gadiem ilgi no karstā māla mēģina izrēķināt izdevīgāko dizainu lai vairāk var nopelnīt $$

bet šķūneris - tas jau pēc paša sapsitās gaumes un par $$ (īpaši) nedomā

282651. viesis 30.aprīlis 2011 22:51
0 0 Atbildēt

šķūnings parasti sākas pēc kārtīga šķīliena :D

īstajām detaļām naudas nav, tad nu top visādi stiklaškiedras (vai kartona) brīnumi

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti