CSDD pagarina bezmaksas velosipēdu reģistrāciju 3

 
31.maijs 2011 14:09

Ņemot vērā lielo interesi, Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) uz mēnesi pagarina bezmaksas velosipēdu reģistrāciju.

Uz šo brīdi ir reģistrēti vairāk nekā četri tūkstoši velosipēdu. Šādu pakalpojumu ir iespējams saņemt, izmantojot CSDD piedāvātos e-pakalpojumus (e.csdd.lv). Turklāt reģistrāciju var veikt arī direkcijas nodaļās visā Latvijā.

Vienotā velosipēdu reģistra veidošanas nolūks ir aizsargāt šo tik populāro pārvietošanās līdzekļu īpašniekus no zādzībām. Ar CSDD gādību izveidota vienota datu bāze, kura ērti lietojama kā velosipēdu īpašniekiem, tā arī tiesībsargājošo institūciju pārstāvjiem. Velo īpašnieks ātri var piereģistrēt savu divriteni, bet gadījumā, ja tas tiks nozagts un atrasts, policija var noskaidrot velosipēda likumīgo īpašnieku.

Lai reģistrētu velosipēdu, jānorāda tā marka, modelis un rāmja numurs, bet lai vieglāk būtu to atpazīt, iesakām pievienot arī velosipēda un rāmja numura foto. Velosipēda reģistrāciju var veikt pilngadīga persona, bet bērnu riteņus reģistrē vecāki, aizbildņi vai aizgādņi.

Velosipēdu reģistrācija ir brīvprātīga. Bezmaksas velosipēdu reģistrācija tika izsludināta kampaņas „Velosipēdu redzi?” laikā.
 

 
Visi komentāri
 
282952. viesis 31.maijs 2011 16:00
0 0 Atbildēt

Pagarināja, jo serveri neturēja slodzi :)

282966. viesis 1.jūnijs 2011 19:50
0 0 Atbildēt

4t un viss?

tad jau es ar sviem 4 esmu devis lielu artavu 0,1 % no visas reģistrētās saimes :D

bet lieta laba, kaut vai pa to pašu maksu ~1,5 ls

282984. viesis 3.jūnijs 2011 15:49
0 0 Atbildēt

Kāds no tā ir labums ? Numurzīmes taču neizsniedz. Daudziem ražojumiem nav vispār nekāda identifikacijas numura.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 10

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti