«Saab» fani tiksies Ādažu lidlaukā 2

 
2.jūnijs 2011 11:38

4.jūnijs, laiks, kad saulei jau vajadzētu silti sildīt pasauli, šķiet ideāla diena vasaras sākuma pasākumam, dienai, kad paslinkot un atpūsties Saab sabiedrībā AvioRiga Ādažu lidlauka teritorijā.

Pamatdoma ir tikšanās, iespēja atrādīt sevi foruma biedriem un iegūt jaunus kontaktus, izrādīt mašīnu pēc pēdējiem remontiem un uzlabojumiem, vai vispār atzīmēties, ka vēl eksistē, lai par Tevi neaizmirst!

Formāts pagaidām vēl nebijis Saab kluba vēsturē, bet ideja šķiet labu labā. Kas par ideju? Relaksēti atpūsties nepiespiestā atmosfērā tā, ka arī līdzpaņemtajām ģimenēm un otrām pusēm ir interesanti.

Kamēr daļa apstaigā skaisti sakārtotās mašīnas un aizpilda skaistumkonkursa balsošanas lapiņas, tikmēr bērni kādā stūrītī zīmē, daļa izmanto izklaides lidojumu iespēju, bet nomaļus ir iespēja notirgot improvizētā tirdziņā jebko, no kā esi gatavs šķirties – sākot ar lieku riteņu disku komplektu un beidzot ar tematisku zīda šalli. Galvenais, lai visi būtu apmierināti un nekas nenorisinātos steigā.

Laika formāts pieskaņots laiskai brīvdienai – sākam pulksten 11-11.30 un atpūšamies līdz 16.

Par ēšanu runājot - piekopsim piknika formātu, kad katrs rūpējas par savu vēderu. Pieejama būs ļoti civilizēta virtuve un divi cept gatavi grilli.

Dalības maksa no auto - 5 Ls. Kluba biedriem - 3 Ls.

Tātad pagaidām pasākuma programmā ietilpst skaistumkonkurss nedaudz netradicionālās kategorijās, kas pieskaņotas tautai, fotosesija, pikniks, neliels tirdziņš, bilžu rāde uz lielā TV, konkursi gan lieliem, gan maziem ar patīkamām balvām, un paralēli visam – iespēja izmatot izklaides lidojumus, uz vietas būs dežūrpilots, kas ar lielāko prieku pavizinās par atsevišķu samaksu. Vairāk informācijas mājaslapā www.saabclub.lv

Vai tiešām ir iespējama vēl labāka vieta Saabistiem par lidlauku?

Ar cieņu,
Latvijas Saab klubs

 
Visi komentāri
 
282982. viesis 3.jūnijs 2011 10:15
0 0 Atbildēt

A tas pilots vizinās ar SAAB????

283018. viesis 9.jūnijs 2011 14:47
0 0 Atbildēt

Kur dragreiss, drifts????

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti