Automobiļu zīmolu konkursā BMW iegūst trīs balvas 2

 
29.jūlijs 2011 8:46

BMW ir ieguvis ne mazāk kā trīs no kārotajām Vācijas Dizaina padomes balvām Automobiļu zīmolu konkursā – šogad aizsāktā jaunā starptautiskā zīmolu un dizaina konkursā.

Kategorijā “Arhitektūra un pasākumi” uzvarēja SESTOSENSO gaismu instalācija, kas izveidota sadarbībā ar FLOS un gaismu projektētāju Polu Koksedžu [Paul Cocksedge], savukārt BMW 328 Hommage ieguva pirmo vietu kategorijā “Koncepcija un izpēte”. Jaunais BMW 6 Series Coupe ieguva balvu kategorijā “Virsbūve”. Ar šīm trijām balvām Vācijas Dizaina padome parāda cieņu BMW Group dizaina satriecošajam līmenim. Balvu pasniegšanas ceremonija notiks 2011. gada 13. septembrī Frankfurtes Starptautiskā autošova (IAA) ietvaros Automobiļu dizaineru naktī.

Ar Automobiļu zīmola konkursu Vācijas Dizaina padome apliecina zīmola un zīmola dizaina kā galvenās panākumu atslēgas centrālo nozīmi automobiļu industrijā. 2011. gada Automobiļu zīmolu konkurss ir pirmās sacensības, kas pagodina zīmolu pārvaldības, komunikācijas un dizaina izcilos sasniegumus automobiļu nozarē. Uzmanības centrā ir vispusīga zīmola pasniegšana, kas ietver visus medijus un ražojumus. Tiesneši vērtēja pieteikumus 15 konkursa kategorijās, no virsbūves un salona līdz zīmola dizainam un reklāmas kampaņām. Uzvarētāji tiek automātiski nominēti Vācijas Federālās Republikas Dizaina balvai, ko arī vada Vācijas Dizaina padome.

2011. gada Salone del Mobile, BMW un FLOS apvienojuši spēkus ar Londonas gaismas projektētāju Polu Koksedžu [Paul Cocksedge], lai izveidotu instalāciju, kas koncentrējas uz gaismas maģisko efektu. Šīs SESTOSENSO instalācijas sākumpunkts ir jaunais BMW 6 Series Coupe – pirmais BMW, kam standartaprīkojumā ir LED priekšējie lukturi. Sarkanas un baltas koniskas lampas ir piekārtas zemu pie griestiem; tāpat kā BMW priekšējiem lukturiem, gaismas avots arī šeit ir paslēpts. Ielūkojieties jebkurā no sarkanajām SESTOSENSO lampām, un ieraudzīsiet BMW 6 Series Coupe video uz plašas, baltas sienas.

Ar BMW 328 Hommage, BMW iepazīstina ar ļoti īpašu modeli, kas ieņem vietu dinamiskajā sprieguma laukā starp tradīcijām un modernismu. Šis konceptauto pārnes vēsturiska modeļa rakstura principus mūsdienās. Šodien lielās BMW 328 Hommage virsbūves un salona detaļas ir izgatavotas no plastmasas, kas stiprināta ar oglekļa šķiedru (CFRP), materiālu, kas nodrošina optimālu svara un stiepes izturības attiecību, turklāt ir vieglāks un stabilāks par alumīniju. Ļoti kvalitatīvas ādas, matēta vai mirdzoša pulēta alumīnija un oglekļa salons daiļrunīgi ataino precīzu, izsmalcinātu pagātnes automobiļu rodstera raksturu.

Jaunais BMW 6 Series Coupe ir sporta automobilis estētiem, kuri novērtē eleganci un uzlabotas tehnoloģijas. Coupe iespaido ar savu pievilcīgo dizainu, turklāt tam salīdzinājumā ar priekšteci ir uzlabota dinamika, komforta funkcijas un vairāk vietas. Izcili sportisku rādītāju, ekskluzīva komforta garos pārbraucienos un 460 litru bagāžas ietilpības apvienojums ir ārkārtīgi pārliecinošs. BMW 6 Series Coupe apgaismojumam ir satriecošs jauninājums adaptīvu LED priekšējo lukturu formā. Šī satriecošā tehnoloģija nodrošina spilgti baltu gaismu, garantējot īpaši intensīvu un vienmērīgu ceļa apgaismojumu. Tā debitē BMW 6 Series Coupe standartaprīkojumā, vienlaikus ļaujot pievilcīgi pārveidot BMW ikoniskās stila iezīmes, piemēram, apaļos priekšējos lukturus un aizmugures gaismas.

 
Visi komentāri
 
283541. viesis 30.jūlijs 2011 23:59
0 0 Atbildēt

Kādā valodā ir raksts?

gaismas maģisko efektu....dinamiskajā sprieguma laukā...

satriecošs jauninājums=traģisks jauninājums

283587. viesis 2.augusts 2011 16:00
0 0 Atbildēt

kroplis ne bmw bildee pa labi, pilniigi pietiktu tagadeejo 7 serijas BMW pielikt klaat lai kompoziicija buutu efektiiva, shis ir par daudz jau futuristiski, taapat tuvaakos 100 gadus shaados "zaarkos" neviens nebrauks..

-------------------

Visi Latvijas autoservisi

www.autoserviss24.lv

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti