Līzinga apdrošināšana - jaunākais produkts tirgū 4

 
23.septembris 2011 11:28

Apdrošināšanas sabiedrība "If Apdrošināšana" sadarbībā ar "UniCredit Leasing" klientiem sāk piedāvāt jaunu auto apdrošināšanas produktu – Līzinga apdrošināšanu.

Līzinga apdrošināšana pasargās auto īpašniekus no finansiāliem zaudējumiem, sedzot auto tirgus vērtības un atlikušās līzinga summas starpību (ja tirgus vērtība būs mazāka) zādzības vai auto pilnīgas bojāejas gadījumā, kā arī gadījumā, kad klientam nebūs iespējams izpildīt līzinga saistības.

Galvenās Līzinga apdrošināšanas priekšrocības ir – klienta finansiālā drošība ņemot līzingu, iespēja maksājumu veikt vienā reizē vai arī veikt ikmēneša maksājumus, produkts tiek piedāvāts bez pašriska un klientiem ir iespēja saņemt pievilcīgākus līzinga nosacījumus.

Līzinga apdrošināšana pieejama tikai jaunām Volkswagen automašīnām kopā ar If KASKO polisi un to finansētājs ir UniCredit Leasing. Līzinga apdrošināšana būs pieejama jaunajā auto salonā Moller Auto Lidosta.

„Krīzes laiks daudzus autovadītājus nostādīja neapskaužamā situācijā, kad straujas ienākumu samazināšanās dēļ viņiem nācās līzinga uzņēmumiem atdot iegādātos auto un vēl turpināt maksāt līzinga atlikušo vērtību. Pašlaik, kad izjūtam jaunu auto tirgus atkopšanās pazīmes, domājams, daudzi nejūtas droši par savu finanšu stabilitāti ilgākā laika periodā. Tādējādi, pat tik neapskaužamā situācijā, kad klientam nāksies atdot auto atslēgas, būs arī kāda laba ziņa, jo nebūs vēl ilgstoši jārēķinās ar līzinga maksājumu veikšanu. Turpmākā saistību kārtošana jau būs apdrošinātāja un līzinga devēja kompetencē,” norāda If Apdrošināšana KASKO produkta vadītājs Kaspars Duburs.

"Ņemot vērā pasaules un Latvijas mainīgos ekonomikas apstākļus, šis jaunais produkts ļaus klientiem veikt piesardzīgus pirkumus, nebaidoties par rītdienu, savukārt līzinga kompānijai -  realizēt sociāli atbildīgu komercpraksi", norāda Jānis Mūrnieks, UniCredit Leasing Auto līzinga nodaļas vadītājs. 

Līzinga apdrošināšanas piemērs. Ir noticis negadījums, kura rezultātā auto atjaunošana nav iespējama. Klienta 2 gadus vecā VW Polo līzinga atlikusī summa ir 10 100 EUR, taču KASKO apdrošināšana sedz auto tirgus vērtību, kas šobrīd ir tikai 9500 EUR. Tādējādi klientam jāmaksā līzinga uzņēmumam 600 EUR starpība. Līzinga apdrošināšanas polise šo starpību sedz klienta vietā.
 

 
Visi komentāri
 
283926. viesis 23.septembris 2011 14:16
0 0 Atbildēt

tikai jaunām Volkswagen automašīnām kopā ar If KASKO polisi un to finansētājs ir UniCredit Leasing.

HA HA HA - tikai Rēzeknē, tikai urļikiem un tikai urkām :D:D:D incanti - cik tieši šo jauno pakalpojumu izmantos? 10? 20? un bija vērts plēst drēbes?

283927. viesis 23.septembris 2011 14:57
0 0 Atbildēt

Cik zinu, drīz tas būs ne tikai folkšiem, bet arī nissaniem... un tad jau droši vien arī pārējiem.

283934. viesis 24.septembris 2011 0:55
0 0 Atbildēt

hmm... izskatās ka IFs mēģinās maksāt par to ko nevaŗ nomaksāt.. neviens... :) protams klients :) nu jāā, Ifam jau nav nav ko zaudēt... dzīvu cilvēku kompānijā maz :(

283950. viesis 26.septembris 2011 12:57
0 0 Atbildēt

Domāju, ka ar laiku šis apdrošinājuma veids kļūs populārāks. Ja "nesadegs" jau attīstības procesā. Teoretiski, krīzes un maksātspējas zuduma gadījumā, klients lizinga auto jebkurā gadījumā ir spiests atdot bankai + vēl nomaksāt atlikušo summu jau zaudējot auto. Iespējams , ka atsevišķos gadījumos ir iepējams ar bankām vienoties par citiem - klientam izdevīgākiem risinājumiem. Iespējams, ka apdrošinājuma gadījumā, klients zaudē auto, bet tiek atbrīvots no tālākiem lizinga maksājumiem. Pieļauju, ka nākotnē itin daudzi labprāt izvēlētos tāda veida apdrošinājumu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti