«Nissan» tagad arī Daugavpilī

 
24.februāris 2012 10:03

Nissan papildina 3 esošās oficiālās Nissan pārstāvniecības Latvijā ar ceturto, jauno Nissan oficiālo dīleri - SIA „Tehauto Latgale", kurš, sākot no 24.februāra, pārstāv Nissan Daugavpilī.

Jaunais, oficiālais Nissan dīleris - SIA „Tehauto Latgale" atrodas Latvijas austrumu daļā - Daugavpilī. Tas nozīmē, ka Latvijā nu jau ir četras Nissan pārstāvniecības, no kurām viena tagad atrodas valsts austrumu daļā. Nissan dīlera - SIA „Tehauto Latgale" autocentrs atrodas Daugavpilī, Cietokšņa ielā 72.

„Mēs ticam, ka panākumu formula ir ārkārtīgi vienkārša - nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus un atrasties tuvāk klientiem. Mūsu dīleru tīkla ģeogrāfiskā paplašināšana Latvijā jau vairākus gadus ir bijusi viena no mūsu galvenajām prioritātēm, un šodien mēs esam spēruši soli tuvāk savam mērķim - mēs esam ienākuši valsts austrumu daļā," saka Marguss Mik (Margus Mikk), Nissan Nordic Europe OY Baltijas valstu vadītājs.

SIA „Tehauto Latgale" jau divus gadus ir bijis autorizētais Nissan serviss Latvijā, un tas ir viens no iemesliem, kādēļ uzņēmums ticis izvēlēts, lai kļūtu arī par Nissan tirdzniecības pārstāvi. Nissan jaunā pilna servisa dīlera autocentra atklāšana Daugavpilī nozīmē to, ka valsts austrumu daļas iedzīvotājiem vairs nebūs jāmēro ceļš uz Rīgu, lai iegādātos sev iepatikušos Nissan automobili. 

Uzņēmuma mērķis ir nodrošināt visus pakalpojumus atbilstoši visaugstākajiem Nissan standartiem visiem Nissan īpašniekiem un potenciālajiem klientiem šajā reģionā. Kopš šī brīža SIA „Tehauto Latgale" nodrošinās Nissan automobiļu tirdzniecību un pēcpārdošanas apkalpošanu - garantijas un pēcgarantijas servisu un remontus, rezerves daļu tirdzniecību un citus pēcpārdošanas pakalpojumus saskaņā ar Nissan pilnvarotās pārstāvniecības līgumu.

Atklāšanas nedēļas laikā, no 24. februāra līdz 3. martam oficiālais Nissan dīleris gaidīs visus interesentus un piedāvās atlaides līdz 4 500 Ls jaunu Nissan automobiļu iegādei, un esošajiem Nissan īpašniekiem piedāvās balstiekārtas diagnostiku bez maksas, 40% atlaidi rezerves daļām un pēcpārdošanas apkalpošanas pakalpojumiem. Atklāšanas nedēļas laikā visiem, kas vēlēsies veikt izmēģinājuma braucienus, būs pieejams pilns Nissan modeļu klāsts, un visas nedēļas garumā ikvienam būs iespēja piedalīties fotosesijā, lai nofotogrāfētos ar savu iemīļotāko Nissan modeli. Plašāka informācija par atklāšanas nedēļas pasākumu un piedāvājumiem pieejama pie Nissan dīlera SIA „Tehauto Latgale".

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti