Traģēdija ceļmalā - kravas auto noslīd no domkrata, šoferis iet bojā 8

 

Aculiecinieka foto Foto: iAutolv

iAuto | 24.janvāris 2024 15:11

Rīgā, pirms dažām dienām aprāvās kāda baļķvedēja šofera dzīvība. Saskaņā ar attēlus iesūtījušā aculiecinieka versiju, kravas auto noslīdējis no domkrata, nogalinot tā vadītāju.

Paldies iAuto lasītājam par iesūtīto materiālu! iAuto redakcija publicēja šo ziņu balstoties uz aculiecinieka sniegto informāciju un nevar pārbaudīt tās patiesumu.

PAPILDINĀTS ar Valsts policijas atbildi iAuto.lv:
"22.janvārī, ap pulksten 21.00 Rīgā, Daugavgrīvas ielā, veicot kravas automašīnas remontu un neizturot automašīnas kabīnes drošības svirai, kabīne uzkrita virsū vīrietim, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā mira. Valsts policija izmeklē visus negadījuma apstākļus."
 
Ja Tev ir VIDEO (no reģistratora, no mobilā), vai FOTO no avārijas, policijas darba vai citiem atgadījumiem uz mūsu ceļiem, tad sūti tos publikācijai iAuto.lv uz sociālajiem tīkliem Facebook, uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>
 
Visi komentāri
 
Jumu 24.janvāris 2024 16:59
9 0 Atbildēt

Es vieglajā visu laiku vadāju līdzi blukīti, uz gdomkratu vien nepaļaujos. To darīt mani sen, sen iemācīja autoskolā, stāstot briesmīgus piemērus, kas notiks, ja tā nedarīt. Vai tagad tādu māca?

Sergejs 24.janvāris 2024 17:01
1 0 Atbildēt

Ja lien apakšā tad noteikti vajag tādu palikt. Ja vien riepu maini tad var arī iztikt, bet uz slidena ceļa arī par skādi nenāktu

reku 24.janvāris 2024 20:48
10 0 Atbildēt

Arī riepu mainot strahovkai jābūt.Kautvai to pašu mīksto riteni paliek ja liek rezerves.

Pļurkt 25.janvāris 2024 9:36
11 0 Atbildēt

Pēc tam kad es savām acīm redzēju kā vieglais noslīd no domkrata un uzgāžas šoferim, es katru reizi riteni lieku zem auto sliekšņa.

domkrats 25.janvāris 2024 11:16
2 0 Atbildēt

sanāk, ka nevis no domkrata nokrita, bet kabīne nokrita lejā...

reku 25.janvāris 2024 12:07
0 0 Atbildēt

Arī kabīnei lieku strahovku ja nepaceļu lidz tam kamēr viņa pārsveras.Tāpat arī samosvāla kravas kastei.Uz ceļa ir nācies redzēt apbrīnojamus šaurpierīšus,tādus arī nospiež.

msh 26.janvāris 2024 21:41
0 0 Atbildēt

Kabīni arī paceļ ar domkratu, tik citu, mašīnā iebūvētu...

Darzenis 25.janvāris 2024 14:50
0 2 Atbildēt

No bildes jau var redzēt, ka pārkrauts, beidzot vajadzētu sodīt pēc pilnas programmas to kantori, kurā šoferis strādāja.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 1

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 26

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti