Domāju, ka zili-baltais Rīgas sabiedriskais transports izskatās pavisam labi. Rīgas karoga krāsās. Polijā arī kaut kar manīju tramvajus balti - sarkanā krāsā, kas atbilst valsts karoga krāsai. Katrā valstī tradicijas var būt atšķirīgas. Protams, igauņiem arī ļoti patīk mūsu Rīgas transporta krāsas - esmu ievērojis, ka viņu tūristu grupās mīl fotografēties ne tikai pie bāra "Pērse" , bet arī pie trolejbusiem ... Viņi ir lieli mūsu sabtransa patrioti. Mans brālēns, trolejbusa vadītājs, vairākkārt ir stāstījis, ka igauņu turistu grupas viņu aicinājušas bildēties pie trolejbusa. Man arī Vīnē itin labi patika turienes jaunie bordo sarkanie tramvaji ar gaišajām logu arkām - izskatījās itin latviski. Bet, jebkurā gadījumā, tā bija atbalstāma ideja - visam sab.transportam piešķirt līdzīgu krāsojumu. Nākamgad būs iespēja RS nopindzelēt zili-baltus arī visus mikrobusus - maršrutnieki būs RS kompetencē.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Trakie tramvaji! :D
Katru dienu braucot pie stūres esmu redzējis daudz un dažādus satiksmes negadījumus,bet šī rīta cirks uz Maskavas ielas kad divi tramvaji nesadala ,nevis ceļu,bet sliedes...INDIJA