Visādas sarunas par pasaules politiku

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

iauto.lv/forums/topic/40617-transports-un-ista-ekologija?pnr=16

Šeit tādi teksti iederētos labāk.

msh

WALA rakstīja: Par PSRS - pārdots man nav nekas, bet arī tajā laikā dzīvoju bēdu nezinādams, bet jā zinu kā citiem takā greizajā valstī gāja arī sūdīgi. Tam laikam mums bija lieli "blati" praktiski visur, izņemot varbūt pie auto iegādes ne, ar ģimeni tirgojām dārzeņus, ar neretiem braucieniem uz Ļeningradas tirgu ar pilnu "fūri" un ne to pašu tukšāko pagrabu. Jā bija arī sīkajiem pa reizie ko pastrādāt. Man personīgi nav nevienas sliktas atmiņas. Nē to valsti man atpakaļ nahren nevajag, tā ir iekārta kas pati sevi sagrauj izņemot varbūt gadījumus,

kad diktators a la Staļins visus īsā pavada tur, citādi tā sistēma pie mums strādāt nevar.

Ja jau tu saki ka to iekārtu mums nevajag, tad kāpēc pats fano par demokrātiem? Tā saucamie liberāļi, pie kuriem pieder arī demokrāti, no komunistiem atšķiras tikai ar to kā tikt pie varas - komunisti vispirms ar brutālu spēku sagrāba varu un tad izveica darbības lai nodrošinātu varas palikšanu savās rokās - liberāļi darbojas demokrātiskas sistēmas ietvaros, veicot vajadzīgās sabiedrības izmaiņas lai ievēlēti tiktu viņi - māca pareizo vēsturi un pareizo domāšanas veidu skolās un universitātēs, ar kaut kā atmešanu uzpērk kaut kādus vēlētāju slāņus, ielaiž visādus imigrantus, kuri pēc tam lielākoties kļūst par viņu vēlētājiem, panāk lielāku vai mazāku cenzūru, un tā varētu turpināt.

Par universitāšu kvotām tu kaut ko neesi sapratis. Es par to dabas parādību, par kuru ir dzirdēts šur tur rietumos - iestāties universitātē dabū tikai tie, kam augstākās atzīmes - bet paņem uzliek ka, teiksim, kursā 20 purniem jābūt melniem, tb garantē tās vietas cilvēkiem ar melnu ādas krāsu, neatkarīgi no tā, kā viņu atzīmes attiecas pret pārējajiem - no kā pēc tam attiecīgi cieš mācības...

Par imigrāciju - pirmā doma izlasot to tavu tekstu - bļin, tu spēj domāt arī par kaut ko citu kā tikai naudu?! Palasot šajā forumā tādu kā tu, tekstus, es tiešām nebrīnos kāpēc eiropas politiķi ir tikuši tik tālu un valstis un tautas tik tālu nodzīvojušās - ja tā vietā lai uztrauktos par savu tautu un savas tautas demogrāfisko stāvokli, uztraucas par ekonomiju... Tas tā, subjektīvais moments. Objektīvais moments - jeņķu situācija - imigrantu nācija, kura teorētiski un idejiski spēj asimilēt visus tos imigrantu barus. BET ir viens maziņš sīkumiņš - valstij vajag noteiktu veidu imigrantus, un visas normālas valstis savas robežas kontrolē. Un ASV dod gadā 1 miljonu imigrantu vīzu, cilvēkiem, kuri tiek uzskatīti par derīgiem. Tad kāpēc tev šķiet pieļaujami pieļaut nelegālo imigrāciju? Kam vajag nelegālos imigrantus? Pats gribētu dzīvot kādu bandu pārņemtā rajonā?

Tas par ASV. Eiropā ir bēdīgāk - eiropā ir normālas nacionālās valstis, nevis kaut kādas imigrantu jaukteņvalstis - te nemaz nav diskusijas, kāpēc imigrācija ir slikta, sevišķi pie tā ka pamatā imigranti ir musulmaņi.

WALA

19.09.2019 21:34

Kādā bandu pārņemtā rajonā, tu zini ka šī problēma ir saistīta tiešā veidā ar to kā mēs attiecamies pret citu ādas krāsu? Segregācija rodas apkāttējās attieksmes dēļ, un reizēm ar stulbu politiķu dēļ.

Un cik ērti ir tupēt un sūkt alu un bļaut pilnā rīkle ka imigranti ir slikti, un patiesībā neko nerisināt, un nedod dievs ka situācija mainīsies un būsim spiesti stiep savas pakaļas prom no savas zemes(tikai tas var galīgi nebūt tas iemesls kurs msh pirmais iešausies prātā).

 
ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
2 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Izrādās, ka Pekinas reģions ir valsts valstī, nodalīts no aptverošās provinces ( Hebei )ar žogu. Var tur ierasties ar lidmašīnu vai ātrgaitas vilcienu, bet uz šosejas ir kontrolpunkti. Lai novērstu zema ienākuma cilvēku un citādi šaubīgu tipu iekļūšanu galvaspilsētas reģionā.

Arī Lielais Ķīnas mūris, pēc pašu viņu pētījumiem, bija vērsts uz iekšpusi. Pret iebrucējiem bija sekundāra nepieciešamība. Kā smejies vai raudi viss dabā ir ciklisks...

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 1 Atbildēt

Komunistu štatā sašāva Trumpi.

Komunisti savu komunismu mīl celt ar asinīm. 

Nu, vai iesaistīti krievi. Uzreiz viela pārdomām. Kāpēc krievi negrib trumpi, kurš latviešuprāt, atbalsta krieviju.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nekādi krievi, protams. Kaut kāds pašsatracinājies 20 g. jauns kadrs. Gan jau drīz izķidās visas viņa aktivitātes soctīklos u.c. Krievi var piedāvāt naudu, bet kāda jēga no naudas, ja misija pašnāvnieciska. Nekāds sporta auto aiz mājas, kurš aizvestu viņu uz 5 km attālu helikopteru pļaviņā viņu noteikti negaidīja.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Arguments tāds naivs. Tāda līmeņa atentātos ne jau naudu piedāvā, bet mērķtiecīgi atrod un apgādā ar morālo un materiālo atbalstu indivīdus ar attiecīgām nosliecēm. Un jā - sporta auto un helikopters noteikti negaidīja, bet tas nekādi nenozīmē, ka tādi nebija apsolīti izpildītājam.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 0 Atbildēt

Spriežot pēc visa - dzīves pabērns vientuļņieks.

Protams, kādas tik tagad teorijas nesazīmēs, un ko tik šitam puiškanam nepierakstīs, jāņem tik popkorns un kola, un jāskatās.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu jā - tieši tāds cilvēks, ko izvēlēsies specdienesti šāda uzdevuma izpildei. Tur nav jāzīmē nekādas teorijas, viena no elemetārākajām specdienestu vervēšanas taktikām - atrast pareizo "pabērnu" un profesionāli nomotivēt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, šajā konkrētajā gadījumā nekādi neizskatās, ka specdienesti to briļļaino skolas matemātikas uzvarētāju būtu kaut kādi apgādājuši. Šauteni, ko viņš lietoja, nopircis tēvs pirms mēneša. Nez, vai optika vēl bija. Ja būtu organizēts, tad šauteni kāds būtu nogādājis vietā pirms tam un nostiprinājis zem jumta malas. Bet tā zēns rāpjas uz jumta un šautene vēl kulstās pār plecu, aculiecinieki to redzēja.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pats galvenais jau ir ticēt, ka ASV slepenais dienests ir tizlāks par taviem aculieciniekiem ;)

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Es te vēsi varētu uzģenerēt loģisku ķēdi, kapēc šo šaušanu organizēja kāds kurš atbalsta Trampu vai Republikāņus.

Varbūt tomēr sagaidam vismaz kaut kādus izmeklēšanas rezultātus šim faktam. 

Jo gadijumā ja teiksim es mērķtiecīgi gribētu ko šādu paveikt - tici man es būtu sagatavojies tā, ka garām jau nu toč neaizšautu šajā situācijā ... Un pēc fakta vairāk prastu tukšpauru ir tieši Trampa "nometnē", nevis demokrātu pusē !

P.S. bet muļķu ASV jebkurā gadijumā netrūkst tāpēc pieņemsim ka "vainīgi" Demokrāti, kamēr uzzināsim vairāk ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Lietosim loģiku. Ja kaut kas tāds notika, tad tā ir apsardzes masīva izgāšanās, jo apsardze tieši tāpēc pastāv, lai šādus gadījumus izslēgtu.

Pie kam vēl šeit apsardzes snaiperi bija uz jumta laukuma otrā pusē. Tika skaidrots, ka snaiperi vērojuši tālus objektus, tāpēc par vēlu pamanīja to, kas pašā deguna galā. Tad vēl cits skaidrojums, ka jumts, no kura tika šauts, atrodas vietējās policijas pārziņā, nevis apsardzes, kura salīdzinoši neliela, jo Tramps taču nav prezidents, tikai bijušais un kandidāts.

Tātad, nopietns jautājums te tikai viens: vai apsardze apzināti izlaida jaunieti cauri, jeb tā "noziedzīga nevērība".

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

How long do former presidents receive Secret Service protection after they leave office?

In 1965, Congress authorized the Secret Service (Public Law 89-186) to protect a former president and his/her spouse during their lifetime, unless they decline protection.

www.secretservice.gov/about/faq/general

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

To es zinu, bet apsardze noteikti nav tāda, kā amatā esošam prezidentam ne pēc skaita, ne pēc aprīkojuma, ne pēc protokola. To jau arī šī mazpilsētas sapulce pierādīja.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pat tad, ja tā "nav tāda", tik vienkārši kā tu iedomājies, tomēr nevar paņemt ieroci un rāpties uz blakus mājas jumta - lai izdomātu, kur, kad un kā rāpties, lai izmantotu "caurumu" drošībā pat tad, ja tas ir nolaidība, nevis uzpirkts, vajag šādas tādas zināšanas, kas tam "vientuļniekam" nav pieejamas. 

"Vientuļniekus" atrod un viņiem pareizo informāciju un motivāciju piegādā profesionāļi tā, ka pat pats vientuļnieks, iespējams, domā, ka to ir izdomājis patstāvīgi.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

tev jau ir gatava sazvērestība. labi, labi. Tad ko tie āpši sazvērnieki tam šāvējam nevarēja iesmērēt drusku precīzāku šaujamo? Tas, kas šim bija, ne tuvu neesot tas precīzākais snaiperstobrs. Tas viens. Otrs - jebkurš slependienests ir veidots no tādiem pašiem cilvēkiem, kā visi - ar iespēju kļūdīties. Un tieši vientiesis vientuļnieks ir tas, kas var domāt ārpus rāmjiem, un netīši izvēlēties uzbrukuma pozīcijas, kas uz profesionāliem tendētiem un šauri domājošiem speciālistiem neienāks prātā.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Man nepatīk sazvērestības teorijas, bet ja spriest, vajag spriest no tā, kam tas bija izdevīgi.

1) demokrāti. Bez komentāriem, iemeslu daudz.

2) republikāņi. Novākt satrakojušos savējo, lai vietā ielikt "normālu" kaut kādu mr.X.

3) gan 1. gan 2. varētu izmantot drošāku metodi, jo viņiem bija pieeja pie Trampa. Kaut vai to pašu indi. Nevis vervēt, palīdzēt kaut kādam jaunēklim, kurš varēja izpļāpāties kaut kam, ka viņu vervē, netrāpīt ( kā tas notika), varēja arī iesprūst patrona un neizšaut. Viņš varēja pārdomāt, satikt kādu bābu, un izdomāt palikt pie viņas nevis iet šaut...

Un vispār, teroristi pašnāvnieki bieži lieto kaut kādus medikamentus, jo saprot, ka tā ir viņu pēdējā diena. Un tādā stāvoklī trāpīt arī grūtāk. Pārāk daudz nosacījumu.

4. Trešā puse ( krievi, piemēram )Bet arī ir lasīt 3. punktu.

....

Tāpēc man liekas, ka notika vai nu 5. vai 6.

5. Specdienesta darbinieki ieraudzīja, ka kaut kas rāpjas ar automātu un nolēma neiejaukties, pagaidīt, jo nepatika Tramps.

Modelēsim situāciju. Specdienesta darbinieks x redz šāvēju. Viņš ziņo komandierim - tur un tur redzu objektu ar automātu. Un komandieris neatbild, vai sāka pagaidīt.

Diez vai. Jo skaidrs, ka būs izmeklēšana un šo informāciju kāds var izpaust. 

Tāpēc šis punkts var būt tikai tad, ja konkrētais viens specdienesta darbinieks(i) redzēja, bet tēloja, ka neredzēja. Tas reālistiskāk.

6) specdienesta darbinieki reāli neredzēja, jo tas darbs viņiem ir rutīna. Katru dienu pārbauda jumtus, katru dienu gaida šāvēju, kuru nav...

Cilvēciskais faktors.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Jāņem vērā, ka ja specdienestā taisa dienesta izmeklēšanu, tad to arī taisa speciālisti, kad var izmantot mūsdienu metodes- bodikameru ierakstus, ja tādi ir, melu detektoru, speciālistus, kas lasa no lūpām, jo videokameru apkārt bija daudz utt. Lai to apietu, vajag lai palīdzētu dienesta izmekletāji (vēl vairāk potenciālo izpļāpātāju) vai riskē ar lielu sodu iesaistītie.

Tāpēc visreālāk tikai 6.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Liels sods - tas ir nāvessods. Par prezidenta kandidātu un bijušā prezidenta slepkavības atbalstu nebūs 100 000 sods, vai 5 gadi cietumā... Nebūs.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

nu jā 7.punkts:

7. Specdienesta darbinieki paši bieži ģērbjas civilajās drēbēs un iegli varēja arī sajaukt ar "savējo". Turklāt, tas jumts bija policijas pārziņā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kaut kāds žurnālists ielūrējis ( laikam pār plecu, vai kā ) kāda tur iesaistītā specdienesta kadra ziņapmaiņā, tur bijis jautājums, kā tādu lažu pieļāvāt, un atbildē viens vārds: resursi. 

Specdienestam tātad nav bijis cilvēku, ko izvietot uz tā jumta, uz kā uzrāpās šāvējs, un tas bijis vietējās policijas pārziņā. Tas izskaidro notikušo, jo specdienesta snaiperi noteikti labi redzēja to kadru, bet nevarēja saprast, kas tas tāds ir, varbūt policijas snaiperis civildrēbēs.

Un, pēc protokola, snaiperi šauj nevis pēc pašu ieskatiem, bet pēc komandas, ko dod misijas vadītājs. 

Šāvejs bijis tipiskais kādreizējais skolā bullētais kadrs, nodarbojās ar šaušanas sportu, bet nav bijis tik labs, lai viņu uzņemtu skolas šaušanas sporta komandā. Šautene bijusi, pēc pašreizējās informācijas, AR15 bez optikas.

Te Švecs diezgan daudz izracis par to kadru:

www.youtube.com/watch?v=5Y3zFbRawXY

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tad vēl papildus informācija: izrādās, tieši šī ēka, uz kuras uzrāpās šāvējs, bijusi šim gadījumam vietējās policijas pulcēšanās vieta, un kāds policists pat uzrausies uz jumta malas, šāvējs pavērsis ieroci pret viņu, policists nobijies un palaidis rokas vaļā, nokritis laikam.

New video shows Trump shooter climbing onto the roof at rally

www.youtube.com/watch?v=6tReC8aNS0A

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Latvija iepirks K21

Dkorejas kvalitāte!

youtu.be/3VJ26svlp_M?si=ZlI8xdKtyT4wgQ6w

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

ASV slepenā dienesta pretendentu fiziskās sagatavotības tests;

4 disciplīnas, katrā var iegūt 1-8 punktus, summā jābūt vismaz 20. Atspiešanās, pietupieni, Ilinoīsas žigluma tests, 1.5 jūdzes ( 2.4 km ) skrējiens, nevienā no disciplīnām nedrīkst būt 0 punktu. ( Izskatās, ka pievilkšanās pie stieņa nav paredzēta, jo, jādomā, atbirtu pārāk daudzi, kuri ( kuras ) nespētu pievilkties ne reizi.

Atspiešanās: 1 punkts  -  15-16, 8 - 44, pietupieni: 1/ 23-28, 8 /50, Ilinoisas žiglums 1 /23.88-22.18 8 /18.64 ; 2.4 km skrējiens 1 19:40-16:53; 8/ 12:01

www.secretservice.gov/careers/APAT

Tas Ilinoisas žiglums izskatās šādi:

youtu.be/QEKfx0FHF-w?t=111

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

Jā, šitais ir tikai pretendentiem. Nevēlies atrast aktuālos DARBINIEKU testus? Piemēram, cik ātri jānoskrien večiem vai bābām divas jūdzes? Nez kāpēc tur pieļaujamajās normās jau ir atšķirība pa dzimumiem, turklāt diezgan baisa...

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

topinamburs rakstīja: tev jau ir gatava sazvērestība. labi, labi. Tad ko tie āpši sazvērnieki tam šāvējam nevarēja iesmērēt drusku precīzāku šaujamo? Tas, kas šim bija, ne tuvu neesot tas precīzākais snaiperstobrs. Tas viens. Otrs - jebkurš slependienests ir veidots no tādiem pašiem cilvēkiem, kā visi - ar iespēju kļūdīties. Un tieši vientiesis vientuļnieks ir tas, kas var domāt ārpus rāmjiem, un netīši izvēlēties uzbrukuma pozīcijas, kas uz profesionāliem tendētiem un šauri domājošiem speciālistiem neienāks prātā.

"ko tie āpši sazvērnieki tam šāvējam nevarēja iesmērēt drusku precīzāku šaujamo? Tas, kas šim bija, ne tuvu neesot tas precīzākais snaiperstobrs."

Cik tad, tavuprāt, tas stobrs bija slikts? nu tā, reālos ciparos, tavuprāt, kāda tam ierocim tehniskā grupa 100 jardos/metros?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

lynx85 rakstīja:

topinamburs rakstīja: tev jau ir gatava sazvērestība. labi, labi. Tad ko tie āpši sazvērnieki tam šāvējam nevarēja iesmērēt drusku precīzāku šaujamo? Tas, kas šim bija, ne tuvu neesot tas precīzākais snaiperstobrs. Tas viens. Otrs - jebkurš slependienests ir veidots no tādiem pašiem cilvēkiem, kā visi - ar iespēju kļūdīties. Un tieši vientiesis vientuļnieks ir tas, kas var domāt ārpus rāmjiem, un netīši izvēlēties uzbrukuma pozīcijas, kas uz profesionāliem tendētiem un šauri domājošiem speciālistiem neienāks prātā.

"ko tie āpši sazvērnieki tam šāvējam nevarēja iesmērēt drusku precīzāku šaujamo? Tas, kas šim bija, ne tuvu neesot tas precīzākais snaiperstobrs."

Cik tad, tavuprāt, tas stobrs bija slikts? nu tā, reālos ciparos, tavuprāt, kāda tam ierocim tehniskā grupa 100 jardos/metros?

cik var malt vienu un to pašu. Trumpis pagrieza galvu, tāpēc netrāpīja. 

lūk īsa animācija:

www.tiktok.com/@ambitofinanciero/video/7392378471151848709?q=trump&t=1721423514911

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: ASV slepenā dienesta pretendentu fiziskās sagatavotības tests;

4 disciplīnas, katrā var iegūt 1-8 punktus, summā jābūt vismaz 20. Atspiešanās, pietupieni, Ilinoīsas žigluma tests, 1.5 jūdzes ( 2.4 km ) skrējiens, nevienā no disciplīnām nedrīkst būt 0 punktu. ( Izskatās, ka pievilkšanās pie stieņa nav paredzēta, jo, jādomā, atbirtu pārāk daudzi, kuri ( kuras ) nespētu pievilkties ne reizi.

Atspiešanās: 1 punkts  -  15-16, 8 - 44, pietupieni: 1/ 23-28, 8 /50, Ilinoisas žiglums 1 /23.88-22.18 8 /18.64 ; 2.4 km skrējiens 1 19:40-16:53; 8/ 12:01

www.secretservice.gov/careers/APAT

Tas Ilinoisas žiglums izskatās šādi:

youtu.be/QEKfx0FHF-w?t=111

Tas ir priekš kandidātiem. Tāpat kā mūsu aizsardzības akadēmijā iestāšanās norma ir vienkārši smieklīga.

Jo tiek uzsvērts uz to, ka fizisko var uztrenēt visvieglāk. 

Grūti uztrenēt smadzenes, bet pietiek paiet dažus mēnešus uz sporta zāli un fiziskā sagatavotība pieaugs.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Par šauteni:

Federālie izmeklētāji ir noskaidrojuši, ka šauteni, kas tika izmantota atentāta mēģinājumā pret bijušo prezidentu Donaldu Trampu, 2013. gadā likumīgi iegādājās uzbrucēja tēvs, norādīja kāda ar izmeklēšanu pazīstama persona.

( The Washington Post )

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
1 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Kaut kāds žurnālists ielūrējis ( laikam pār plecu, vai kā ) kāda tur iesaistītā specdienesta kadra ziņapmaiņā, tur bijis jautājums, kā tādu lažu pieļāvāt, un atbildē viens vārds: resursi. 

Specdienestam tātad nav bijis cilvēku, ko izvietot uz tā jumta, uz kā uzrāpās šāvējs, un tas bijis vietējās policijas pārziņā. Tas izskaidro notikušo, jo specdienesta snaiperi noteikti labi redzēja to kadru, bet nevarēja saprast, kas tas tāds ir, varbūt policijas snaiperis civildrēbēs.

Un, pēc protokola, snaiperi šauj nevis pēc pašu ieskatiem, bet pēc komandas, ko dod misijas vadītājs. 

Šāvejs bijis tipiskais kādreizējais skolā bullētais kadrs, nodarbojās ar šaušanas sportu, bet nav bijis tik labs, lai viņu uzņemtu skolas šaušanas sporta komandā. Šautene bijusi, pēc pašreizējās informācijas, AR15 bez optikas.

Te Švecs diezgan daudz izracis par to kadru:

www.youtube.com/watch?v=5Y3zFbRawXY

Šveca video 26tā minūte. Stāsta, kā policistu paceļ ar helihopteru vai uzvinčo 100 jardu augstā ēkā apskatīties šāvēju - nu ja tas švecs šitik pat kvalitatīvi "diezgan daudz izracis par to kadru" kā stāsta par šaušanas vietu, nu tad tas ir pilnīgs pizģec. 100% republikānis - nu pilnīga huiņa - liela daļa demokrātu piereģistrējās kā republikāņi lai varētu "primary election" bīdīt savas demokrātu intereses republikāņu vēlēšanās - lasi - nobalsot par sūdīgāku kandidātu un mākslīgi kropļot pašu republikāņu balsu proporcijas. Sen zināma kreiso stratēģija.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Tas WašČekists beidzamajā laikā vispār ir pasācis "nest" kaut kādu x-ujiņu.De-gradējies,tāteikt.Aiz lielas dr.ššanas laikam ir aizmirsis,kur pats dzīvo,kādā Valstī(īs).

Kur diez palika iepriekšējā versija, ka tam garīgi pustērētajam 20gv indivīdam māte esot kkāda manipulārās psiholoģijas speciāliste.Drošvien,bij "aizņemta/pamatdarbā" un "laicīgi nepamanīja" iespējamās novirzes tuvāko radinieku aprindās.Bet varbūt to savu novirzīto dēlēnu mērķtiecīgi gatavoja Varoņdarbam un aizkadrā labi nopelnīja.Tēvs arī malacis, laicīgi pirms cikturtiem gadiem aizgāja uz vietējo mahimu un nopirka šauteni.Lai tak dēliņš rotaļājas.Vismaz tagad kāds gandarījums.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

"laicīgi pirms cikturtiem gadiem aizgāja uz vietējo mahimu un nopirka šauteni; "

it kā uz tēva vārda reģistrēti 20 šaujamie, tas taču nav nopietni amerikānim pirkt tikai vienu stroķi

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-ā, ja, nu tas tak ok, kārtīgs/gādīgs tāds Tēvs.Neies tak savam miesīgam bērnam viņa bērnībā un tik ilgi gaidītajā pubertātes periodā kaut kādīgi apdalītam justies.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

"Metjū un Mērija Krūki abi ir licencēti konsultanti ( sociālie darbinieki ) vairāk nekā divas desmitgades, liecina Pensilvānijas štata ieraksti, sertifikāts, kam nepieciešams maģistra grāds vai augstāks. LinkedIn profilā Matthew Crooks darba devējs ir minēts kā uzņēmums, kas nodrošina garīgās veselības aprūpi, taču uzņēmums neatbildēja uz komentāru pieprasījumiem. Metjū Krūksam pieder arī uzņēmums C&F Professional Disability Services, kas atrodas viņa vīramātes mājās Pitsburgā, liecina ieraksti. Uzņēmumam ir minimāls tiešsaistes nospiedums."

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
1 0 Atbildēt

Dēliņam, kā rādās, ir bijis vēl minimālāks tiešsaistes nospiedums, ja reiz nekur neviens nevar nopublicēt kā tad jaunēklis izskatījies tajā 20 gadu vecumā. Visur mums tiražē vienu un to pašu bildi, brillēs un zobu skavās, kur puisim labi ja 14-16 gadi.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tak gan jau no tiem 16 sāka tā nopietni gatavot, neies tak katram loham ģīmi atrādīt.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Nu ko? Baidens ir ārā!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kā raksta Politico "Now what?"

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
1 0 Atbildēt

nez, pats baidens kad šito uzzinās?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

1rdien no rīta viņam danesīs, kā savulaik krievam par sprādzienu čornoebiļļas makaronu fabrikā

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Ja viņš pats raksta savos soctīklos, nevis kāds viņa vietā, tad zin:

Prezidents Džo Baidens paziņojumā, kas publicēts viņa sociālo mediju kontā, sacīja, ka viņš izstājas no sacensībām par prezidentu. Tas ir vēsturisks lēmums, kas 2024. gada vēlēšanas noved pie satricinājumiem un iezīmē pēdējo prezidenta amata izstāšanos mūsdienu vēsturē. ( Iepr. bija 1969.g. Lindons Džonsons )

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ehh sen bija laiks pieņemt šo lēmumu.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

toties baidena vietā melna bāba.

Komunisti pierāda sen zināmo patiesību - marasmātisks vecis ir vienāds ar melnu bābu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Ko nu atkal melo? Vēl neviens nav vietā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Viņa ir tālu no melnās pēc izskata. Māte indiete, tēvs no Jamaikas pēc izcelsmes. Par melno, saprotams, tiek uzdota aiz lielās un nepieciešamās vēlēšanās piesmērēties melnajiem vēlētājiem: redzat, viņa nav balta, tātad, ir melna.

en.wikipedia.org/wiki/Kamala_Harris

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Ko nu atkal melo? Vēl neviens nav vietā.

saderam, ka viņa būs

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pokuj. Nav. Tu meloji, ka IR, nevis būs.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Netanjahu jau spolē uz Vašingtonu:

JERUZALEME, 22.jūlijs (Reuters) — Izraēla būs Savienoto Valstu spēcīgākais sabiedrotais Tuvajos Austrumos neatkarīgi no tā, kurš novembrī tiks ievēlēts par prezidentu, pirmdien paziņoja premjerministrs Benjamins Netanjahu, pirms lidoja uz Vašingtonu, kur viņam  paredzēts uzrunāt ASV. Kongresu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Sitiet boļševikus ! Poļu pretošanās kustības pēc 2.Pasaules kara dziesma:

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kautkāds tāds viedoklis

www.youtube.com/shorts/P_VdO3aNJGY

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Arestovičs savā elementā. Tas, ka budžetā nav paredzēts, nenozīmē, ka nevar atrast finanses, ja vajag. Tad vēl tas tā arī līdz šim nenotikušais lendlīzes variants, kuram formāli nevajag budžeta līdzekļu. 

Tad vēl ir citas valstis un bloki bez ASV, piem. Dienvidkoreja un ES. Dienvidkoreja ļoti ieinteresēta ielauzties NATO ieroču tirgū, bez tam ZK sadarbība ar Krieviju noteikti ir politisks arguments Seulā.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Kāpēc Masks iegādājās twiteri

x.com/CollinRugg/status/1815496170334204202

x.com/Brick_Suit/status/1815500772874072205

I didn't know this about Elon.

I had assumed he hated the woke mind virus because it's just obviously bad.

But he lost his son.

This helps explain the purchase of Twitter and so many other things.

Woke mind virus fucked with the wrong kid. Now daddy is coming to destroy it.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Teiksim tā lai viņam izdodas, jo ar jaunatnes prātu tiek izstrādātas kaudzēm stulbu lietu, un to dara diemžēl arī pilnīgi idioti kuri nesaprot ko īsti viņi dara. Un pat psihologi nodarbojas ar kaut kādu sviestu šajā jomā, tip ir bērnam šāda "nosliece" no tad samierinaties, tas nekas ka tas sviests nereti nāk no intrenetā sagrābstītām stulbībām, no krietni stulbākiem personāžiem kā konkrētais bērns ( ar domu ka ne jau bērns stulbs, bet tomēr redzes loks tā vai citādi vēl nav pietiekami plašs lai saprastu vai tas kas tiek "pārdots" ir kaut kas vērtīgs un noderīgs bērna prātam ...)

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Te ir vēl viena problēma - liela daļa no anti woke cīnītājiem ir interesanti uzskati par ekoloģiju, vakcīnām, evolūciju un pat to, vai amerikāņi ir vai nav bijuši uz Mēness. Tas noteikti neuzlabo šīs pretstāvēšanas uzticamību.

Var pat būt, ka daļa no šim ir mākslīgi veidoti troļļu fermas biedri.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Problēmu tu, iespējams redzi, bet nesaproti nemaz. Lielākā sabiedrības masa ir ticīgie. Viņi akli tic tam, ka zeme ir apaļa un tikpat akli tic ideologiem. Apšaubīt vai pamatot apaļo zemi spēj tikai daži. Un ir pavisam loģiski, ka vieni un tie paši cilvēki apšauba dažādas lietas - arī tad, ja vienu patiesi , bet otru maldīgi.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kādreiz cilvēki zināja , no kurienes nāk idejas. Franču "apgaismotāji" Žans Žaks Ruso, Voltērs, Figaro libreta autors Bomaršē ietekmēja franču revolūciju. Latvijā jaunlatvieši 19.gs. veicināja latviešu nacionālisma veidošanos, kas noveda arī pie nacionālas valsts radīšanas.

Bet apm. pēdējo 15 gadu laikā pasaulē iestājās klimata histērija, pārmērīga LGBT reklāma un izmisīga sieviešu stiprināšana ( women's empowerment ). Melnās rases reklamēšana gandrīz Orvela līmenī un attiecīgas darbības, vispirms ASV, saprotams.

Un nav saprotams, no kurienes tas viss nāk, "progresa avoti diezgan anonīmi" ( kaut gan priekšstats apmēram ir ) Sabiedrība  tiek manipulēta, kas, saprotams, nav nekas sevišķs un noticis visos laikos. Par ko galvenās bažas: Par to, ka manipulatori, neraugoties uz savām iespējām, paši var būt diezgan stulbi.

Vulgarizējot: lops var domāt, labi es saprotu, ka topu dzīts, bet gans tak ir gudrs, tāpēc topu dzīts pareizā virzienā. Bet, ja gans patiesībā nav gudrs, ko tad ?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Manipulatori ir ļoti gudri - tikai nevajag iedomāties ka viņu mērķi ir sabiedrībai par labu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Cilvēks var būt gudrs vienā lietā, bet kopumā maniaks. Viens no zināmiem manipulatoriem ir Džordžs Soross, bet viņa laiks praktiski  pagājis. Tikai nesen es "atklāju" BlackRock Inc. vadītāju Lariju Finku:

en.wikipedia.org/wiki/Larry_Fink

BlackRock rīkojas ar finansu līdzekļiem apm. 7T $, apm. 250x vairāk, nekā Sorosa fonds. Bez tam viņš darbojas kopā ar Vanguard Group un State Street Corporation. Visi trīs fondi pārvalda tādus finansu līdzekļus, par kuriem varētu nopirkt kādu 1/3 zemeslodes. Un manipulācijai pietiek atliektiem galiem. 

"Atkal parādījās 2017. gada intervija ar BlackRock izpilddirektoru Leriju Finku, kurā viņš paziņoja, ka vēlas uzspiest uzņēmumiem dažādības un iekļaušanas politiku. Šis citāts ir izraisījis sašutumu konservatīvajās aprindās un diskusijas par ieguldījumu fondu lomu plašākā ESG ( aptuveni WOKE ) kontekstā."

www.forbes.com/sites/jonmcgowan/2023/06/05/conservative-outrage-over-esg-and-dei-fueled-by-2017-blackrock-ceo-video/

Nu, un kāds labums Finkam ir no DEI policijas, DEI armijas, DEI drošības dienesta ar pazeminātiem kritērijiem ? Pēdējā izgāšanos nupat mēs redzējām visā skaistumā "Trampa drošības incidentā"

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kāds labums Finkam no woke? Iespējams ka nekāds. Bet tu piemirsti vienu sīkumu - kas maksā, tas uzsauc mūziku - Finks iekš tā BlackRock skaidri redzams ka ir tikai runasvīrs - jā, ar savu daļu, bet tādu relatīvi nelielu, attiecīgi - viņš kā BlackRock vadītājs nevar darīt to, kam pārējie ir pret, vai arī pretēji, viņam jādara to, ko grib pārējie.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Dažreiz man liekas, ka tas gans ir diezgan gudrs, bet pilnīgi jucis. Baltā rase taču tiek mērķtiecīgi iznīcināta, bet es arī nevaru saprast - kāpēc?!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu tev tādi rasistiski uzskati. Mērķtiecīgi iznīcināti tiek patstāvīgi domājoši cilvēki jeb šobrīd tas, ko sauc par jūdu-kristiešu kultūru t.i. tie, kas negrib bez ierunām pakļauties varai. Un gani nav ne vairāk ne mazāk jukuši, kā jebkurā pasaules vēstures posmā, gribot kļūt ne vairāk un ne mazāk kā par pasaules valdniekiem - vienlaga vai mēs runājam par Čingsihanu, Maķedonijas Aleksandru, Hitleru, Putinu vai Baidenu. Atsķirības ir tikai kulturālās niansēs un pastāvošās sabiedrības ierobežojumos.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Viņš vienkārši sauc lietas īstajos vārdos, neko neizskaistinot. Kā rāda ASV armijas IQ testi, baltajai rasei ir otri augstākie koeficienti aiz aziātiem - ķīniešiem, korejiešiem un tādiem. Tu arī te kaut ko saputrojies, novelkot vienādības zīmi starp ganiem un runasvīriem - no tevis nosauktajiem valdnieki bija vienīgi tur tie no seniem laikiem - pārējie trīs bija vairāk vai mazāk lelles ganu rokās.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu tur jau tā lieta, ka nesauc gan - tu tikai atkārtoti mēģini korelāciju, kuru daļēji pareizi izskaidro, nosaukt par cēloni. Un IQ testi jau sen ir izgāzušies principā.

Un tāpat par to vienādības zīmi - laikmets dara savu un vienmēr varēs atrast atškirības starp indivīdiem. Es tikai pieminēju kopīgo - visi grib (gribēja) valdīt pār pasauli ar savu vienīgo pareizo varu, daudz nesatraucoties par metodēm un "blaknēm". Sarakstu var turpināt bezgalīgi ar lielākiem un mazākiem vadoņiem - var tur likt arī Kimu un Alu Goru vai Sorosu u.t.t.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Es jau esmu par to rakstījis, bet Grēta un kompānija laikam tomēr ir naftinieku lobijs, kas darbojas, lai tīšām degradētu īstās ekoloģiskās un zaļās idejas. Tāpat kā visi tie brašie termiņu saucēji, līdz kuram gadam ieviesīs šo te ekoloģisko tehniku un aizliegs neekoloģisko.

Tas viss rada jucekli, bļaušanu un daudzmaz mierīgu atmosfēru var panākt tikai ar resursiem, nevis ar labākajām idejām. Mierīga atmosfēra, protams, ir tad, kad jābīda noteiktas, izdevīgas idejas.

Īsta ekoloģija ir diezgan vienkārša.

LGBTQ savukārt ir pārņēmuši visu "citādības" lauku un nepareizajiem "citādajiem" vispār nav nekādu lielu izredžu aizstāvēt savas tiesības.

Piemēram, tiem 2-3-4 "citādajiem", kam skolā labi padodas eskaktie, taču, tā kā citiem nepadodas vis, tad notiek vai nu pielāgošanās pamatmasai, darbs projektu grupās vai mobings.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

LGBTQ savukārt ir pārņēmuši visu "citādības" lauku un nepareizajiem "citādajiem" vispār nav nekādu lielu izredžu aizstāvēt savas tiesības.

Tikai vajadzēja atrast, kurš par to maksā, pat varavīksnes karogi netop par brīvu. Es vienu atradu, sk.manu komentāru iepriekš. Larijs Finks. Viņa fonds ietekmē , kā aizdevējs, daudzus ASV vadošos medijus, bez tam izklaides laukā  Marvel un Disneja studijas, kurām ir daudzas apakšstudijas. Arī IT milžus. Google , piemēram.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

"ASV Slependienesta direktore Kimberlija Čītla atkāpās no amata pēc tam, kad aģentūra tika pakļauta bargai kontrolei par nespēju apturēt iespējamo slepkavu no bijušā prezidenta Donalda Trampa ievainošanas kampaņas mītiņa laikā, otrdien paziņoja Baltais nams."

Vispār žēl bija skatīties, kā nabaga sievieti "cepa komisijas sēdē. Viņai vajadzēja ieņemt uzbrūkošu pozīciju, proti, apgalvot, ka viņa ir kvalificētākā persona, kādu DEI darbā līgšanas principu ietvaros varēja dabūt, ka DEI ir svarīgāks par drošību, un ka Trampa "lokators" nav nemaz daudz cietis :-/

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

Bradypus rakstīja: Ko nu atkal melo? Vēl neviens nav vietā.

saderam, ka viņa būs

www.youtube.com/shorts/hXxUMAw9iXo

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu trešdien savā uzrunā ASV Kongresam lietoja izaicinošu toni. Viņš aicināja Ameriku un Izraēlu būt kopā, cenšoties atbalstīt karu Gazā, vienlaikus apsūdzot kritiķus un Irānu. Pretkara protestētājus, kuri pulcējās Vašingtonā, viņa uzrunai viņš raksturoja kā "Irānas noderīgos idiotus";

Saskaņā ar avotiem un publiskiem paziņojumiem ASV viceprezidente Kamala Harisa neapmeklēja Netanjahu runu, tāpat kā aptuveni 80 Pārstāvju palātas demokrāti un vairāki demokrātu senatori. Tā vietā Harisa ceturtdien tiksies ar Izraēlas līderi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Normāls starptautisks skandāls. Ir kādām piedāvājums, kā risināt?

youtube.com/shorts/dZGcmcvVtfM?si=Mb2I-loR40iUYfmF

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

rumāņi vainīgi

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pokuj, kas vainīgs. Risināt kā?

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Kur skandāls? Šis jau eksistē gadiem un izskatās, ka nevienu nesatrauc, tikai blogerus...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kur skandāls? Tavā nespējā atpazīt ironiju

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Francijā sabotāža jau iet vaļā: ( BBC no franču avota ) 

Paldies, ka pievienojāties mums šorīt, jo mēs sniedzam jums visu jaunāko informāciju par lielajiem traucējumiem Francijas dzelzceļa tīklā pēc tā dēvētajām "ļaunprātīgām darbībām".

SNCF apstiprināja, ka ir ietekmētas trīs ātrgaitas līnijas (Atlantique, Nord un Est), kamēr uzbrukums ceturtajai līnijai, kas virzās uz dienvidiem, tika izjaukts.

Eurostar ir arī pieredzējis, ka vilcieni ir atcelti un kavēti, un tas ir ietekmējis pasažierus Londonas Sentpankrasā.

Pasažieriem ir lūgts palikt tālāk no stacijām, līdz viņi saņem paziņojumu, ka viņu vilciens noteikti kursē.

Parīzes centra ielas ir bloķētas, metro stacijas ir slēgtas, un tūkstošiem policistu, karavīru un citu apsargu ir izvietoti, lai uzturētu drošību lielajā šova dienā, lai sāktu olimpiskās spēles.

Taču diversanti uzdarbojās prom no galvaspilsētas piecās acīmredzami neapsargātās vietās.

Francijas valstij piederošais dzelzceļa uzņēmums SNCF ziņo, ka diversanti vai nu izdemolēja vai mēģināja izdemolēt piecas signālkastes un elektrības instalācijas piektdien laikā no pulksten 1:00 līdz 5:30.

Viena vieta bija Courtalain, uz austrumiem no Lemānas un 150 km uz dienvidrietumiem no Parīzes. Vietējās kopienas sociālajā medijā tika ievietots attēls ar izdegušiem kabeļiem seklā gravā, un tās aizsargājošie SNCF bruģakmeņi ir izmesti.

www.bbc.com/news/live/cxe24vg59lzt

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Starp citu, pa šo laiku, 18. jūlijā, ja pareizi atceros, Van der Leiena ( Ursula Gertrud von der Leyen ) atkal ievēlēta EK prezidenta amatā. Līdz ar to rodas jautājums eirokomisāru vietām, jo tie var tikt nomainīti. Bet jau tagad skaidrs, ka uzticamais Dombrovskis paliek savā vietā. Viņš un vēl viens.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

"palieciet katrs/savā (esošajā) vietā"- šis draudzīgais aicinājums šodien iegūst arvien dziļāku jēgu un plašāku popuzalupolaritāti.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti