Paveicās abiem (+ VIDEO) 61

 
iAuto | 20.jūnijs 2024 15:58

Uz gājēju pārejas satiekas divi satiksmes dalībnieki, kuriem, iespējams, vajadzētu pārlasīt satiksmes noteikumus.

 
61 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Okulists 21.jūnijs 2024 9:33
23 4 Atbildēt

CSN ir jālasa ne tikai gājēja tiesību sadaļa, bet arī gājēja pienākumu sadaļa! Ja neredzi CSN 15.punktu, tad ar steigu jātaisa brilles!

CSN 15. Pirms brauktuves šķērsošanas pa gājēju pāreju vietās, kur satiksme netiek regulēta, gājējiem jānovērtē attālums līdz transportlīdzekļiem, kas tuvojas, kā arī jānovērtē to braukšanas ātrums un jāpārliecinās par drošību.

Šoferim ir tiesības paļauties, ka arī tu ievērosi CSN. Ja kāds no jums nolažo, mirst gājējs, bet autobusu tikai jānoslauka ar slapju lupatu.

Carmagedon 21.jūnijs 2024 9:37
16 3 Atbildēt

Kā nestrādā, ja mirgo dzeltens, tātad strādā CSN 15.punkts. Tu uz pārejas drīskti iziet tikai tad, kad esi pārliecinājies par drosību! Ja izgāji nepārliecinoties, tad es protokolā rakstu, ka neredzēju gājēju, viņš uz cēla izlēca pēkšņi, bija tērpies tumšās nepamanāmās drēbēs, bez atstarojošiem elementiem! Visticamāk, ka viņš gribēja taisīt pašnāvību un viņam tas izdevās!

Tā kā policija uz notikuma vietu brauc vairākas stundas, tad man būs daudz liecinieku, kas paskaidros, ka tā jau nav pirmā reize, kad šis konkrētais gājējs lec zem riteņiem!

Oskardžan 20.jūnijs 2024 21:10
14 2 Atbildēt

Varbūt jāpameklē tas, kurš atļāva ZEBRU uzkrāsot aiz pieturas, vai pieturu ierīkot aiz ZEBRAS. Šobrīdz izskatās pēc gājēju pārbrauktuves

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pārsteigums no Volkswagen – ID.3 maksās mazāk par 30 000 eiro 1

Vācu medijos parādījusies informācija, ka Volkswagen samazinās elektriskā hečbeka ID.3 cenu, turklāt drīz un visai būtiski. Lasīt vairāk

 

RAM iepazīstina ar Heavy Duty saimes jauno izskatu

ASV autobūves uzņēmums parādījis modernizēto RAM 2500, atklājot, ka Heavy Duty pikapu saime oficiālo pirmizrādi piedzīvos līdz gada beigām. Lasīt vairāk

 

Jauni motoru varianti BMW 1. sērijai 2

Piedāvājumu kuplinās jauns pamata modelis un otra pilnpiedziņas versija. Lasīt vairāk

 

Audi nodzen no ceļa pretimbraucošo (+ VIDEO) 40

Audi vadītājs riskē ar apdzīšanu bīstamā vietā, gandrīz izraisot sadursmi ar pretimbraucošo transportu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti