Ar ko būtu jāsāk, lai uzlabotu satiksmes drošību ilgtermiņā! Māris Ozoliņš, Pauls Timrots (+ VIDEO) 13

 
iAuto | 23.oktobris 2020 13:51

Māra Ozoliņa saruna ar Paulu Timrotu par satiksmi, drošību un elektroauto - 1.daļa.

  1. Aicināt darbā profesionāļus
  2. Auditēt un atjaunināt Latvijas standartu
  3. Ieviest konkrētu ierēdņu atbildību par neatbilstoši realizētiem satiksmes infrastruktūras objektiem

Pilnā VIDEO saruna un atsauksmes ir šeit: Māra Ozoliņa saruna ar Paulu Timrotu par satiksmi, drošību un elektroauto (+ VIDEO)

Sarunā pieminētās informācijas avoti:

 

 

 
Visi komentāri
 
jāsāk 23.oktobris 2020 14:09
2 1 Atbildēt

ar vadītāju skološanu, lai pilsētās nebūtu jāsprosto ielas ciet ar stabiņiem, jo atsevišķi eksemplāri neapjēdz ka tuvojoties pārejai ir jānomet ātrums un pirms gājēja ir jāapstājas, nevis ar maķ-peremaķ tas jāapbrauc.

Tad arī nebūtu tik daudz runu par ātruma ierobežošanu 30km/st kas neizbēgami notiks, ja vernonveidīgie braucēji turpinās teroru pret gājējiem pilsētā.

?? 23.oktobris 2020 14:17
1 0 Atbildēt

kāda velna pēc? - visi tak ir likuši tiesības un mācījušies CSN!

caurās galvas 23.oktobris 2020 14:35
2 1 Atbildēt

nekas daudz nav aizķēries!

Agris 23.oktobris 2020 14:40
2 0 Atbildēt

A.god. Ozoliņa kungs, kā Jūrmalnieks gribēju prasīt vai esat pieteicies šeit?

jurmala.lv/lv/sabiedriba...ammas-izstrade

Piesakieties tematiskajās darba grupās!

Aicinām iedzīvotājus, kuri pārstāv kādu no Jūrmalas pilsētas domes izveidotajām konsultatīvajām institūcijām vai arī kam ir pieredze attiecīgajā jomā, kā arī nozaru speciālistus pieteikties dalībai tematiskajās darba grupās! Dalībnieku skaits darba grupās ir ierobežots, tāpēc aicinām iesniegt pieteikumu līdz 8.novembrim pa e-pastu attistiba@jurmala.lv

People 23.oktobris 2020 14:41
1 0 Atbildēt

Alternatīvi apdāvinātais ģēnijs kaut kur slēpj savu NLO. Vēriens ir tagad tik tiesības nepazaudēt.

anonimikis 23.oktobris 2020 15:29
3 0 Atbildēt

Vai neprofesionālis var ieteikt pieņemt darbā profesionāļus? Pēc kādiem kritērijiem viņš to spriež? Un, vai "profesionāļi"pie ministrijas kāpnēm stāv rindā un gaida darbu?

Pļurkt 23.oktobris 2020 17:03
2 0 Atbildēt

Eu, i-auto - jūs vienreiz varat atrast kaut cik sakarīgu skaņu operatoru, lai nevajadzētu sasprindzināties un mēģināt saklausīt ko tur kadrā redzamie runā??!!

NORMĀLU SKAŅAS LĪMENI VAR UZLIKT????

uupis 24.oktobris 2020 0:22
1 62 Atbildēt

Šiem abiem indivīdiem ir jāsāk ar savu pienākumu pildīšanu — zināt un ievērot CSN (izlasīt uzmanīgi). Visi atceras kā Timrota kungs izgāzās ar CSN 66. un 65. punkta nezināšanu, tāpat kā vernona kungs izgāzās ar pārkāpēju pamešanu bezpalīdzīgā stāvoklī.

Ir jāatceras – jo vairāk būs pārkāpēju, jo vairāk būs ierobežojumu – cietīs tupie un ne tik tupie šoferi (samazinās ātrumu, palielinās sodus, uzbērs saliņas un saraks stabiņus utt.) un no tā neizbēgt.

Ir jāatceras, ka svarīgākais ir CILVĒKA DZĪVĪBA (!!!) nevis ātrums un bremzēšanas ceļš, vai benzīngalvu dominēšana pilsētā. Nezini CSN – nebrauc - elementāri!

Vernons 24.oktobris 2020 17:58
23 1 Atbildēt

Nepin mani iekšā savos spriedelējumos! Taviem pieņēmumiem nekad nav bijis segums! Tu esi sistēmas upuris! Upuris nav spējīgs domāt citādāk!

Fakts uz sejas 25.oktobris 2020 23:10
0 2 Atbildēt

No sākuma nobrauc atpakaļ no spaiņa (gājējēja, kuru tu vēlies sabraukt uz katras pārejas CSN 145!) un tad sāksim runāt par tavu CSL 19. punktu, kurš tevi, kā kaķēnu, mērcē savos slapjumos - tur melns uz balta ir rakstīts ka satiksmesmes noteikumu zināšana un ievērošana ir tavs PEINĀKUMS!!!

Fakts uz sejas 25.oktobris 2020 23:42
0 0 Atbildēt

Piedodiet lūdzu,tas slapjums tomēr bija no manis.Es sēdēju uz tā spaiņa un urinēju caur biksēm.Daļa izejošās vielas nokļuva man uz sejas.Tāpēc īsti nesapratu, ko rakstu.Vairāk tā nedarīšu.

Zemesgramata 24.oktobris 2020 8:47
3 0 Atbildēt

Katrai ietekmelei tagad ar vienas dienas stāžu ir Daudz labāka video un skaņas klavitate. It kā nopietns portāls skaities. Saņemies! Uzprasi pašam Timrotam, kā lietas jādara.

Vernons 24.oktobris 2020 17:54
32 0 Atbildēt

Jāsāk ar CSL 19. pantu "Pienākumi un tiesības"! CSN ir jāsakārto tā, lai tie patiesi atbilstu "Pienākumiem" kurus spētu Ūpis arī loģiski paskaidrot, mācot braukt! Jo "Tiesības paļauties" neviens nav atcēlis! Bet par tām arī Ūpim tumša bilde. CSN bija, ir un būs jāpilda Katram! Ne vis kā Ūpis piedāvā, katram Otram!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti