Čakielas trolejbusi brauc, kā grib... 54

 
5.decembris 2003 16:49

Kā ierasti, Čaka ielas sastrēgumus palīdz veidot trolejbusi. Vai trolejbusu vadītāji paši ir spējīgi paskaidrot, ko viņi regulāri meklē otrajā joslā?

trol1.jpg

Šādā veidā trolejbusi nobrauca 2 kvartālus, nedodot iespēju tikt garām ne pa labo, ne kreiso pusi. Lieki teikt, ka tie brauca ar trolejbusiem tik iecienīto ātrumu- 35.

trol2.jpg

Šeit, ja ieskatās, ir redzams arī trešais trolejbuss. Laikam otrais trolejbuss kaut kur steidzās, tādeļ ir ieņēmis otro joslu un tūliņ apdzīs... :)

Arsmens, iAuto lasītājs

 
54 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
107470. viesis 5.decembris 2003 17:08
1 0 Atbildēt

Arsmen, nošaujies :)

uz Čakenes nekad nav bijsi 2 joslas katrā virzienā !

107474. viesis 5.decembris 2003 17:16
1 0 Atbildēt

Redaktors, pastaav zinaami kriteeriji (m un cm izpausmee) peec kuriem arii tiek veerteets vai ir viena vai divas joslas. tas ka blakus var sastumties 2 vieglie auto veel nav raadiitaajs. panjem meerlentu un nomeeri brauktuves platumu no "bordjuura" liidz "bordjuuram" - sanaaks ka pietruukst taa attaaluma, lai peec standartiem buut 2 joslas katraa virzienaa... taatad brauktuve ir par shauru un nav ko te bljaustiities par trolljukiem, kas caurmeeraa ir kudizh resnaaki par parasto vieglo a/m, piedevaam ir saistiiti ar vadu magistraaleem, ko parastie mirstiigie vadiitaajie pie savu rulzzu stuureem nenjem veeraa :)

107511. viesis 5.decembris 2003 21:33
1 0 Atbildēt

Romiqe, nesmuki gan Tu te izrunaajies! Trolejbusu vadiitaaji dara ceelu darbu, paarvadaajot sabiedriibas sociaali mazaak aizsargaatos locekljus. Es gan cienu trolejbusu vadiitaajus un vinju darbu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 7

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti