Es tak kā parasti ironizēju;).Man būtu svarīgi, lai noteikumos nav zemtexta un lai liek mani mierā.Es tiešām pētīju, bet nesaskatīju dižu starpību Balta/Ergo/IFs.Iespējams, ka Baltai ir kategorijas, ar ko vnk nevēlas sasieties.Tipa, tur potenciālais huļi-gāns vai vel kas.Varbūt vnk kādu uzskata par "maksātspējīgu".Reku Kasiņš arī saka par tiem pašiem 3 simtiem.Vecuma/stāža ierobežojumi nav/nav bija tikai Ergo.Baltai Es/-,IFam -/2,Sesamam Es/2;
"Baltai ir kategorijas, ar ko vnk nevēlas sasieties"
Visiem apdrošinātājiem tādas ir. Arī Ergo.
"Vecuma/stāža ierobežojumi nav/nav bija tikai Ergo"
Nav taisnība. Vienkārši, tavs aģents acīmredzot tev nestāsta to, ka viņš par to paņem papildus piķi. Ergo ir 3 kategorijas:
1. Lētākā - norādi konkrētus lietotājus. Ja izraisa cits, pašrisks dubultā;
2. Norāda, ka ar auto nebrauks jaunāks kā 29 gadi. Ja tomēr tāds izraisa avāriju, no atlīdzības ietur 20%;
3. Nav ierobežojumu, bet par attiecīgu piemaksu, protams. Acīmredzot, Tavs variants. Un tas būtu tieši tas pats, kas, piemēram, Baltai 18/-.
Par Ifu runājot - jā ir 2 gadu stāža ierobežojums, bet, ja avāriju izraisa nepieredzējušāks, tad vienīgā sankcija ir dubults pašrisks - 140x2.
Es tak kā parasti ironizēju;).Man būtu svarīgi, lai noteikumos nav zemtexta un lai liek mani mierā.Es tiešām pētīju, bet nesaskatīju dižu starpību Balta/Ergo/IFs.Iespējams, ka Baltai ir kategorijas, ar ko vnk nevēlas sasieties.Tipa, tur potenciālais huļi-gāns vai vēl kas.Varbūt vnk kādu uzskata par "maksātspējīgu".Reku Kasiņš arī saka par tiem pašiem 3 liekajiem simtiem.Agrāk man bijis visi trīs, neko sliktu nevaru teikt.Gjens arī labi, bet bta mani vienreiz piemānija par sotaku.Sasitu stiklu, atzinos kā un kur- laipni uzklausīja, teica ok, bet beigās iedeva garu P. Turklāt, tur kādu ne to pēdējo kadru tolaik pazinu,pieci gadi priekšzīmīgs klients biju uz octa, bet vienalga p. Ergo patīkami ka vienmēr paziņo, kad laiks iet uz beigām.Tai skaitā, ja iet uz beigām "citā" kompānijā;).
Vecuma/stāža ierobežojumi nav/nav bija tikai Ergo.Baltai es/-,IFam -/2,Sesamam es/2;Bta es/30(??);Gjensam 25/2.Baltai hidrošāde 3500, manta 700, iFam hidrants 5k,par mantu klusums (drošvien jālasa polisi)abet Ergam hidro 5k,manta 500,plus uzsver ka ir "arī ārpus satiksmes" un ka "degvielas sajaukšana 500".Cits apm vienādi.Īsāk sakot trīs vienā,tikai Baltam par "traktorista" apkalpošanu tie 300,- prēmija;))).
ps,sorrī hrens zin kas te man sakopējās pa 3x, laikam traktorists pie vainas ;p