- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
msh rakstīja: Tam divdesmit pirmajam vienkārši ir bezpiedziņa, tāpēc arī spolē
Sarkasms, protams - bet nu tas atceroties situāciju kādus 8 gadus atpakaļ, kur ziema iestājās kamēr mans audī ar izravētu priekšas lukturu vadu buntu un vasaras diskiem stāvēja mājas priekšā - vajadzēja vēl aizbraukt uz Liepāju pēc cita bremžu pastiprinātāja un galvenā cilindra, tad nu ar mātes golfu, kam virsū ziemas riepas, Liepājā divās vietās gandrīz norakos - kad saliku savu audī, tad ar to bija jāaizbrauc no Nīcas uz Rucavu nomainīt ripuļus - starpība saķerē starp divām piedzītām ziemenēm un četrām piedzītām vasarenēm bija diezgan jūtama... :D
P.N. Man patīk dažādi interesanti teksti audī forumā no britiem kuri ir izdomājuši lietot ziemenes - kā viens savulaik atklāja, ja izmanto ziemenes, tad ziemā var pabraukt arī bez kvatras :D , un citam ziemenes sagādā bremzēšanas problēmu - ziemenes viņa bremzēšanas ceļu ir tā saīsinājušas ka pastāv risks ka aizmugurē braucošs vasareņu braucējs viņam ieliksies pakaļā, ko viņam attiecīgi ir jāierēķina savā bremzēšanas ceļā... :D
/ziemenes sagādā bremzēšanas problēmu - ziemenes viņa bremzēšanas ceļu ir tā saīsinājušas ka pastāv risks ka aizmugurē braucošs vasareņu braucējs viņam ieliksies pakaļā, ko viņam attiecīgi ir jāierēķina savā bremzēšanas ceļā../ Bet tā arī ir, nav ko ņirgt, normali cilvis noverte situaciju.Zinot, kas notiek apkart. Ja apdrosdinasinu vins dabus, bet... auto un, galvenais, laiks būs sačakarets. Normals vecis sarekina riskus.
Conqueror rakstīja: a man te pie grīziņkalna parka viens svešāds helikopters lēnām vilkās pāri, droši vien no gaisa uzpasēja lielkungu kolonu, interesanti, laikam kāds itāļu modelis tas hopters, baigi klusais bija! ![]()
Īstenībā patrulēja 2 robiņu heļi, iespējamo un dronu komtrolei.