smaidiigais rakstīja:
Bradypus rakstīja: Starp citu - atcerējos interesantu pieredzi skatē. Ceturto reizi ejot skati ar šo auto, apskates vīriņš paprasīja ieslēgt aizmugurējās miglas. Fakts, ka man nebija ne jausmas, kā tās ieslēgt (kas viņam nepatika) manī radīja pārliecību, ka iepriekšējās trijās reizēs tas nebija prasīts, nevis vienkārši man piemirsies. Izrādījās ka nedeg... Un saņēmu skates uzlīmi, tam nedegošajam lukturim neesot atzīmētam pat pie 1. Huļi tad prasīja un besījās, ka nemāku ieslēgt?!
Atļaujos uzskatīt, ka atkal jau dris šķidru kā jaunlops.
Vienkārt, nešķiet ticami, ka četru gadu laikā neesi iegaumējis, kā miglas ieslēdz, otrkārt, par miglu neesamību liek divi.
no likuma - vērtējums 2, ja:
B1. Neatbilstoši nostiprināts lukturis; ja aizmugurē uzstādīti divi miglas lukturi, nedeg lukturis kreisajā pusē; nedeg neviens aizmugurējais miglas lukturis; nedeg viens no diviem priekšējiem miglas lukturiem, ja priekšējie miglas lukturi ir ieslēdzami; nedeg vairāk kā viena trešdaļa kvēlspuldžu vai diožu, ja luktura gaismu izstaro vairākas vienlaikus degošas kvēlspuldzes vai gaismu izstarojošas diodes
Uzskatīt tu vari ko vien gribi. Es vispār atceros, ka aizmugurējo miglu slēgšana man ir prasīta kaut kad ļoti sen, un iepriekšējam es pat priekšējās nemācēju ieslēgt, kad pirmo reizi skatē prasīja - nu nelietoju es tās gaismas, neesmu sapratis ieguvumu. Un par divnieku - pēc tevis rakstītā jau tad var būt arī vieninieks, tikai dīvaini tad, ka aizmirsa ierakstīt, ja tik ļoti centās - man nav ne jausmas, nedeg labais vai kreisais - pēc tava sanāk, ka labais var arī nedegt.
Šofera dienasgrāmata.
Uzmeikošu vēl vienu spama vietu, kur padalīties par šofera dienu. Būtu forši, ja šeit nediskutētu bet vienkārši iemetam stāstu, cik "patīkama" Latvijā ir braukšanas kultūra.